Bugün nişanlımın saçma biseyinide daha yakaladım

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
34
Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu

Ailesi istememiştir.Yalan söylemiştir.

Siz bir önceki konudan sonra ayrılmadınız mı ya..
Eltinizi yemeğe mi be çağırmamıştınız o sizdiniz değil mi? Bağırmıştı. Akşam anneniz çağırmıştı, gelmez kesin diyordunuzz. Geldi demek ki hala nişanlı olduğunuza göre.

Nişanlım olmazdı. Ailesiyle sizi aynı ortama sokmuyor işte anlayın.

Bu şekilde olursa aricam nişanı hiç hoş değil

Ayrılmadim.ama ramak kaldi

Canım eğer seviyorsan, bunları şimdilik umursama. Evlendikten sonra eminim sana eşi gözüyle baktığı için asla böyle davranmayacaktır. Belki şimdi ailesi onu dolduruyordur. Böyle küçük şeyleri asla umursamazdım.

Geldi evet annemde çok kızdı özür diledi tatlıya bağlandı bugunki yaptığına ne.diyelim çok tuhaf
Ailesi sizi istememiş oda sizi ekmiş olay bu. Anlamayacak ne var hiçte tuhaf değil. Eltiniz için anası için size bağırıp çağıran adam sizinle mi gelecekti mezarlığa veya istenmediğiniz halde sizi mi çağıracaktı?

Senin bu ironik yorumların bana kriz geçirtiyor

Seviyorum aynen soğumada var inşallah pişman olmam

Bu şekilde olursa aricam nişanı hiç hoş değil
Siz şunu anlamıyorsunuz. Bir ilişkide bir kural bozulduysa (saygı, sevgi, merhamet, gelecekten beklenti) gerisi kolayca bozuluyor, domino taşları gibi.

Belki sizin hatanızdır belki karşıdakinin hatasıdır ama şu saçma noktaya gelmişsiniz. Sular bulanmadan durulmaz diyenler halt etmiş. Bu kadar bulanan su durulmaz.

Bn zaten arabamız var annemle babamin mezarına gidicektik muhtaç değilim yer yok dedi sonra 2 araba gelmesine şaşırdım kendide bizi görünce şok oldu ztn

Seviyorum aynen soğumada var inşallah pişman olmam

Canım diyorum bence ailesi onu zorlamıştır. Heniz evli değilsiniz diye sizi istememişlerdir. Bence sen nişanlını ikna et, bayramda arabayla yalnız gezin hatta anneni de alın. Fotoğraflarınızı paylaş. Nişanlın için önemli olduğunu göstermiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…