Ailesi istememiştir.Yalan söylemiştir.Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Siz bir önceki konudan sonra ayrılmadınız mı ya..Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Bu şekilde olursa aricam nişanı hiç hoş değilSiz bir önceki konudan sonra ayrıldınız mı ya..
Eltinizi yemeğe mi be çağırmamıştınız o sizdiniz değil mi? Bağırmıştı.
Nişanlım olmazdı. Ailesiyle sizi aynı ortama sokmuyor işte anlayın.
Ayrılmadim.ama ramak kaldiSiz bir önceki konudan sonra ayrılmadınız mı ya..
Eltinizi yemeğe mi be çağırmamıştınız o sizdiniz değil mi? Bağırmıştı. Akşam anneniz çağırmıştı, gelmez kesin diyordunuzz. Geldi demek ki hala nişanlı olduğunuza göre.
Nişanlım olmazdı. Ailesiyle sizi aynı ortama sokmuyor işte anlayın.
Nelerde neler de atmadınız. O gün annenizin yanına geldi mi?Bu şekilde olursa aricam nişanı hiç hoş değil
Tek araba gidicez yer yok dedi iki araba gelince kendini bizi beklemiyordu bozuldu ztn herhalde istenmiyorumNeden böyle dediğini sordunuz mu
Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Geldi evet annemde çok kızdı özür diledi tatlıya bağlandı bugunki yaptığına ne.diyelim çok tuhafNelerde neler de atmadınız. O gün annenizin yanına geldi mi?
Ben illa beni götür demedim arabada yer yok deyip 2 araba gelmedi tuhaf geldiBu kadar kompleks olmamali ya eşlik, partnerlik. Niye yapmış ki böyle bir şeyi ne mana
Bagajda mı gelmiş?banada yer yok dedi
Ailesi sizi istememiş oda sizi ekmiş olay bu. Anlamayacak ne var hiçte tuhaf değil. Eltiniz için anası için size bağırıp çağıran adam sizinle mi gelecekti mezarlığa veya istenmediğiniz halde sizi mi çağıracaktı?Geldi evet annemde çok kızdı özür diledi tatlıya bağlandı bugunki yaptığına ne.diyelim çok tuhaf
Senin bu ironik yorumların bana kriz geçirtiyorCanım eğer seviyorsan, bunları şimdilik umursama. Evlendikten sonra eminim sana eşi gözüyle baktığı için asla böyle davranmayacaktır. Belki şimdi ailesi onu dolduruyordur. Böyle küçük şeyleri asla umursamazdım.
Seviyorum aynen soğumada var inşallah pişman olmamCanım eğer seviyorsan, bunları şimdilik umursama. Evlendikten sonra eminim sana eşi gözüyle baktığı için asla böyle davranmayacaktır. Belki şimdi ailesi onu dolduruyordur. Böyle küçük şeyleri asla umursamazdım.
Siz şunu anlamıyorsunuz. Bir ilişkide bir kural bozulduysa (saygı, sevgi, merhamet, gelecekten beklenti) gerisi kolayca bozuluyor, domino taşları gibi.Bu şekilde olursa aricam nişanı hiç hoş değil
Bn zaten arabamız var annemle babamin mezarına gidicektik muhtaç değilim yer yok dedi sonra 2 araba gelmesine şaşırdım kendide bizi görünce şok oldu ztnAilesi sizi istememiş oda sizi ekmiş olay bu. Anlamayacak ne var hiçte tuhaf değil. Eltiniz için anası için size bağırıp çağıran adam sizinle mi gelecekti mezarlığa veya istenmediğiniz halde sizi mi çağıracaktı?
Seviyorum aynen soğumada var inşallah pişman olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?