Ordada baya bozuldu bizi görünce şok olduAnlatıyorum da anlamamakta ısrarcısınız
Adamın önceliği ailesi. Onlar ye desin yer, otur desin oturur. Demek ki getirme bizle gelmesin demişler oda şu kadar basit bir konuda bile size sahip çıkamamış. Tuhaf değil gayet net belli.
Hımmm otomatik cvp kaydettin galiba üç yüz bin kere yazmasan da anladıkOrdada baya bozuldu bizi görünce şok oldu
Ordada baya bozuldu bizi görünce şok oldu
Ya 40 kere bozuldu, şok oldu diyorsunuz. Ne diyeyim içinizi rahatlatmak için?Ordada baya bozuldu bizi görünce şok oldu
Adam zaten kendini belli ediyor yol yakınken yol ver gitsin evlenince daha neleri çıkar o zaman dönmek daha zor olurKötüye gidiyor zaten bn illa beni götür demedim kendi teklif etti yer yok tek araba gitcez deyip mezarlıkta karşılaşmamız kendide bozuldu baya
Benim sorunum dan sanane istemiyorsan yorum yapmaYa 40 kere bozuldu, şok oldu diyorsunuz. Ne diyeyim içinizi rahatlatmak için?
Bozulduysa pişman olmuştur, isteyerek yapmamıştır dememi mi bekliyorsunuz?
Hayır adam ailesine bu konuda bile karşı gelememiş. Omurgasız ve sizi koruyamayan birisi. Babanıza laf etti ya daha ilerisi mi var. Tutturmuşsunuz bozuldu, şok oldu.. eee sizde olmuşsunuz. Ne var bunda? Affedecekseniz evlenecekseniz evlenin de şuraları boşuna meşgul etmeyin rica ederim.
Dalga mı geçiyorsunuzŞey benim aklıma geldi mezarlıkta sizi görünce ne yaptı? Umarım şok falan olmamıştır
Sizin için üzülüyorum hanımefendi. Bu adam sizi hakediyor mu gerçekten? Neden kendinize bunu yakıştırıyorsunuz?Benim sorunum dan sanane istemiyorsan yorum yapma
Dönerse senindir dönmezse şok olmuşturAdam zaten kendini belli ediyor yol yakınken yol ver gitsin evlenince daha neleri çıkar o zaman dönmek daha zor olur
Kime ne yazcagimi sasirdimHımmm otomatik cvp kaydettin galiba üç yüz bin kere yazmasan da anladık
Bnde evlenip pişman olmaktan korkuyorumSizin için üzülüyorum hanımefendi. Bu adam sizi hakediyor mu gerçekten? Neden kendinize bunu yakıştırıyorsunuz?
Nisani iradeli insanlar atıyor.Bu şekilde olursa aricam nişanı hiç hoş değil
Bence kesin olacaksınız gibi geliyor banaBnde evlenip pişman olmaktan korkuyorum
Art niyetli değilim bn yanlış gordumde annemdemi kor olayı anlamadan yorum yapmaÇok kötümser ve art niyetlisiniz yorumlara inanamadım...Belki siz arabaları çift görüyor olabilirsiniz?
EvetDalga mı geçiyorsunuz
Sizin için üzülüyorum hanımefendi. Bu adam sizi hakediyor mu gerçekten? Neden kendinize bunu yakıştırıyorsunuz?
Siz ayrılmazsınız, bizi de kendinizi de yormayın nişanlı için.Ayrılmadim.ama ramak kaldi
Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?