Bugün nişanlımın saçma biseyinide daha yakaladım

Ordada baya bozuldu bizi görünce şok oldu

Hımmm otomatik cvp kaydettin galiba üç yüz bin kere yazmasan da anladık

Ya 40 kere bozuldu, şok oldu diyorsunuz. Ne diyeyim içinizi rahatlatmak için?

Bozulduysa pişman olmuştur, isteyerek yapmamıştır dememi mi bekliyorsunuz?

Hayır adam ailesine bu konuda bile karşı gelememiş. Omurgasız ve sizi koruyamayan birisi. Babanıza laf etti ya daha ilerisi mi var. Tutturmuşsunuz bozuldu, şok oldu.. eee sizde olmuşsunuz. Ne var bunda? Affedecekseniz evlenecekseniz evlenin de şuraları boşuna meşgul etmeyin rica ederim.

Kötüye gidiyor zaten bn illa beni götür demedim kendi teklif etti yer yok tek araba gitcez deyip mezarlıkta karşılaşmamız kendide bozuldu baya
Adam zaten kendini belli ediyor yol yakınken yol ver gitsin evlenince daha neleri çıkar o zaman dönmek daha zor olur

Benim sorunum dan sanane istemiyorsan yorum yapma

Çok kötümser ve art niyetlisiniz yorumlara inanamadım...Belki siz arabaları çift görüyor olabilirsiniz?
Art niyetli değilim bn yanlış gordumde annemdemi kor olayı anlamadan yorum yapma

Dalga mı geçiyorsunuz
Evet

Ama konularınızı okudum 30 yaş 2. nişan diye kapıyı kapatmak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla ama bu adam her seferinde ailesi için sizinle kavga ediyor yada örn onlar sizi arabada istemiyor diye sizi ortada bırakıyor yalanı yakalanınca şok oluyor.Bu şekilde nice olaylar olur yakında oturursanız şimdi böyleyse evlenince kabus olur çok kavga huzursuzluk olur önceki konuda karşılıklı bağrışlarınızı yazmışsınız çok yıpratıcı üzüldüm

Allah hepimizin ölmüşlerine rahmet eylesin.Önceki konunuzda nişanlınızın, babanızın hayatta olmaması ile ilgili bir şeyler söylediğinden bahsetmiştiniz. Rahmetli babanız da mezarı başında, nişanlınız olacak insanı görmek istemezdi bence.

Bu adam ne yaparsa vazgeçersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…