Bugün nişanlımın saçma biseyinide daha yakaladım

Kötüye gidiyor zaten bn illa beni götür demedim kendi teklif etti yer yok tek araba gitcez deyip mezarlıkta karşılaşmamız kendide bozuldu baya

Bn zaten arabamız var annemle babamin mezarına gidicektik muhtaç değilim yer yok dedi sonra 2 araba gelmesine şaşırdım kendide bizi görünce şok oldu ztn
Anlatıyorum da anlamamakta ısrarcısınız

Adamın önceliği ailesi. Onlar ye desin yer, otur desin oturur. Demek ki getirme bizle gelmesin demişler oda şu kadar basit bir konuda bile size sahip çıkamamış. Tuhaf değil gayet net belli.

Kötüye gidiyor zaten bn illa beni götür demedim kendi teklif etti yer yok tek araba gitcez deyip mezarlıkta karşılaşmamız kendide bozuldu baya

Bozulduysa, işte ailesi zorlamıştır onları. Yalan söylediği ortaya çıltığı için bozulmuş. Zavallı çocuk siz ve ailesi arasında kalıyor demek. Evde de demek çok ısrar ettiler.

Jsjshsj ciddiye almış. Gidip evlenecek bu yorumun üzerine vebale girme bebişim

Kendi gezsin umrumsada değil bn böyle bişey yapsam aciklama yapardım yanlış anlaşılması için kendisi bizi görünce şok oldu senide gezdirmeyim dedi

Hem aşırı anacı hem yalancı elle tutulur bir yanı var mı bu herifin

Bozulduysa, işte ailesi zorlamıştır onları. Yalan söylediği ortaya çıltığı için bozulmuş. Zavallı çocuk siz ve ailesi arasında kalıyor demek. Evde de demek çok ısrar ettiler.
Bnle kalması için sebep yok bişey istemedimki

Ben hiç sizin gibi düşünmüyorum canım. Kaynanagil ailesi şimdiden kıza diş gösteriyorlar çocuğun ne suçu var. Kızı önemsemese o kadar söz, nişan yoluna mı girerdi? Evlilik kararı almsk çok zor bu devirde. Çok seviyor bence kızı. Ama ailesinin etkisinde şuan. Evlensin, kendi düzenleri olsun mutlaka düzelir ve değişir.

Begüm kız yapma yazık cidden gerçek sanıcak zaten anlamak asla istemiyor bide 635252627 tane olumsuz fikir içinden senin bu fikrini gerçek sanıp tutunur yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…