Kötüye gidiyor zaten bn illa beni götür demedim kendi teklif etti yer yok tek araba gitcez deyip mezarlıkta karşılaşmamız kendide bozuldu bayaSiz şunu anlamıyorsunuz. Bir ilişkide bir kural bozulduysa (saygı, sevgi, merhamet, gelecekten beklenti) gerisi kolayca bozuluyor, domino taşları gibi.
Belki sizin hatanızdır belki karşıdakinin hatasıdır ama şu saçma noktaya gelmişsiniz. Sular bulanmadan durulmaz diyenler halt etmiş. Bu kadar bulanan su durulmaz.
Senin bu ironik yorumların bana kriz geçirtiyor
Anlatıyorum da anlamamakta ısrarcısınızBn zaten arabamız var annemle babamin mezarına gidicektik muhtaç değilim yer yok dedi sonra 2 araba gelmesine şaşırdım kendide bizi görünce şok oldu ztn
Kötüye gidiyor zaten bn illa beni götür demedim kendi teklif etti yer yok tek araba gitcez deyip mezarlıkta karşılaşmamız kendide bozuldu baya
Jsjshsj ciddiye almış. Gidip evlenecek bu yorumun üzerine vebale girme bebişimCanım eğer seviyorsan, bunları şimdilik umursama. Evlendikten sonra eminim sana eşi gözüyle baktığı için asla böyle davranmayacaktır. Belki şimdi ailesi onu dolduruyordur. Böyle küçük şeyleri asla umursamazdım.
Kendi gezsin umrumsada değil bn böyle bişey yapsam aciklama yapardım yanlış anlaşılması için kendisi bizi görünce şok oldu senide gezdirmeyim dediCanım diyorum bence ailesi onu zorlamıştır. Heniz evli değilsiniz diye sizi istememişlerdir. Bence sen nişanlını ikna et, bayramda arabayla yalnız gezin hatta anneni de alın. Fotoğraflarınızı paylaş. Nişanlın için önemli olduğunu göstermiş olursun.
Kız dur inanacakCanım eğer seviyorsan, bunları şimdilik umursama. Evlendikten sonra eminim sana eşi gözüyle baktığı için asla böyle davranmayacaktır. Belki şimdi ailesi onu dolduruyordur. Böyle küçük şeyleri asla umursamazdım.
Hem aşırı anacı hem yalancı elle tutulur bir yanı var mı bu herifinBugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Bnle kalması için sebep yok bişey istemedimkiBozulduysa, işte ailesi zorlamıştır onları. Yalan söylediği ortaya çıltığı için bozulmuş. Zavallı çocuk siz ve ailesi arasında kalıyor demek. Evde de demek çok ısrar ettiler.
Artık çok geçKız dur inanacak
Tanimasam ben de alirim öyle bi yaziyor kiKonu sahibesi ciddiye almış ama...
Anlatıyorum da anlamamakta ısrarcısınız
Adamın önceliği ailesi. Onlar ye desin yer, otur desin oturur. Demek ki getirme bizle gelmesin demişler oda şu kadar basit bir konuda bile size sahip çıkamamış. Tuhaf değil gayet net belli.
Begüm kız yapma yazık cidden gerçek sanıcakBen hiç sizin gibi düşünmüyorum canım. Kaynanagil ailesi şimdiden kıza diş gösteriyorlar çocuğun ne suçu var. Kızı önemsemese o kadar söz, nişan yoluna mı girerdi? Evlilik kararı almsk çok zor bu devirde. Çok seviyor bence kızı. Ama ailesinin etkisinde şuan. Evlensin, kendi düzenleri olsun mutlaka düzelir ve değişir.
Tanimasam ben de alirim öyle bi yaziyor ki
Duymak istediği o. Onu dinleyecek tabii40 kişi nişan at der birisi destek verirse dalgasına o'nu dinleyecek kesin.
Duymak istediği o. Onu dinleyecek tabii
Evet saf galibaArtık çok geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?