Bugün nişanlımın saçma biseyinide daha yakaladım

Anneme babama laf eden değil nişanlım, kocam olsa boşarım.
Ölmüş babanıza laf etmiş adamla hala nişanlıysanız, bu mezarlık olayı devede kulak kalır zaten. Ben diğer üyeler gibi düşünmüyorum. Babanıza yapılanı affettiyseniz, bunu da görmezden gelin geçin. Çok büyük bir konu değil bana göre.
Bana göre ne benim kocamın ailesine saygıda kusur edebilirim ne de o benimkilere edebilir. İnsanın biraz dur noktası olur, kutsalı olur, kırmızı çizgisi olur. Sevmek şart değil ama ataya saygı şarttır.
Evet bnde payını verdim ztn

O yorumu ancak bekar biri yapabilirdi çünkü.

Canım evet bekarım, bilgisizliğimden farklı şeyler yazmış olabilirim kusura bakma. Ama erkekler evlenip eşlerinin sorumluluklarını alınca değişirler diye düşünüyorum. Yarın bir gün Allah ın izniyle inşallah bir kocam olursa, tabi düşüncelerim değişebilir.

Canım evet bekarım, bilgisizliğimden farklı şeyler yazmış olabilirim kusura bakma. Ama erkekler evlenip eşlerinin sorumluluklarını alınca değişirler diye düşünüyorum. Yarın bir gün Allah ın izniyle inşallah bir kocam olursa, tabi düşüncelerim değişebilir.
Kötü huylu ilgisiz küçümseyen birinin evlenince iyiye evrileceğini düşünmüyorum örneğini de hatırlamıyorum.

Kötü huylu ilgisiz küçümseyen birinin evlenince iyiye evrileceğini düşünmüyorum örneğini de hatırlamıyorum.
Canımmm, sen de bekarsın galiba, kocan olmadığı için bilemezsin, evlenince değişip değişmediklerini.

Burhan Makbule'yi sevmiş miydi? Makbule'nin İzzet'le olan ilişkisine ne diyorsun? :KK53:
Bence bu iki soru konuya katkı sağlar. :super:

Beni nişanlım ilgilendirir

Sanane nişanlan da senide görelim bu kadar kolaymiymis

Önceki nişanlımda böyleydi bu ondan beter gibi

Saygıdan ziyade ahlak yoksunu birisi

Cahil insana laf anlatmak zor

Nişan bozmak basit bişey değil hemen bozulmuyor nikahı ertelicm

Bide bn üstüne gidince kendi ailemide arayim ne olcaksa olsun dedi

Bnde inanmıyorum kalbim temiz dedi kardeşime kadar laf soyledi

Ufak bir kavgada hemen bitirmek yalnis ozmn kimseyle geçim.olmaz

Kendi bilir kendimi.ovmiyorum.ben gibi temiz birini bulamaz simdiler bozuk

Nişan atmak öyle kolay değil.bide 2 nisanim

Yorum yapma Allah aşkına sen ufak biseyde hemen nisan at olur mu

Simdi yorum yapsam kendimi yorduguma degmeyecek. En guzel cevap senin cevaplarin diye dusundum.

Back
X