Bugün o kadar kötü haberler aldım ki ve sonuç

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Bugün eşimle oğlum bahçeye çıktı bende evi süpürüp sileyim dedim süpürge makinem eski fantomlardan olduğu için sesi çok yüksek kapıyı çalmış zile basmış duymadım sonra makinayı kapattım kapıyı tekmeliyo açtım süpürgeyi çalıştırdım duymadım dedim bana küfürler etti serefsiz p*ç oğlu p*ç pislik dedi asagiladi sen karimisin zaten pisliksin dedi sonra akşama doğru çok sevdiğim dayım kaza yapmış ve durumu kritikmiş ben ağladım gelip sarılıp teselli bile etmedi 20 dj sonra annemle babam dayıma giderken kaza yapmışlar bir şok daha hıçkıra hıçkıra ağladm insan eşini teselli etmezmi ya düşmanın miyim ben ya çok şükür hepsinin durumu iyi o bağırıp cagiridginda yavrum bana sarıldı korktu ağladı sonra toparladı 1.5 yaşında hissettim bilmiyorum 5 dk bir gelip sarılıyordu bana o odaya bile girmedi

Çok geçmiş olsun ama buraya yazdıklarınızı eşinize söylemeniz lazım. Birden mi böyle hakaret eden bir adama dönüştü yoksa yıllardır mı böyle ?

Eşiniz düşman başına..

Geçmiş olsun ailenize. Bu adamdan ne bekliyorsunuz boşverin, kolay demesi belki haklisiniz. Kapıyı duymadığınıza sinirlenebilir ama küfüre ,o kadar hakarete gerek yok makinadan duymadığınızi anlayınca susmalıydı. Konuşmayın tepkinizi koyun terbiyesiz bir adammış, kalbi katılaşmış insan su durumda böyle davranamaz. Konuşmayın bu öküzle

Çok geçmiş olsun ama buraya yazdıklarınızı eşinize söylemeniz lazım. Birden mi böyle hakaret eden bir adama dönüştü yoksa yıllardır mı böyle ?
Yok son 1 yıldır böyle çok konuştum ama boş ben annesiyle iyiusem çok iyi ama tartisigimzda annesiyle benden nefret ediyor

Çok üzücü olsa gerek böyle bir insanla yaşamak. Asla düzeleceğini sanmıyorum. İnsallah tez vakitte kurtulursun. Bugün de gördün, kaza bela insanın karsisina ne zaman çıkacak hiç belli olmaz. 'simdi uygun zaman degil', 'simdi uygun zaman degil' derken bir bakmissin ölüm kapına geldiğinde yine bu yüzünü güldürmeyen adamla berabersin ve mutsuz bir hayat sürmüşsün...

Bu koronadan midir nedir millet kafayı sıyırdı ne olmuş beklediysen yan gelip yatiyodum da keyfimden mi açmadım desene Allah yardım etsin geçmiş olsun

Cok geçmiş olsun. Hepmi boyleydi eşiniz?

Geçmiş olsun
Sürekli böyle duymamazlık vs oluyor mu ?
son son son raddeye gelmişti belki defalarca uyarı yapıyorsa sana ? Böyle mi oluyor acaba ?
Böyleyse bile yine de çok ağır olmuş

Yok son 1 yıldır böyle çok konuştum ama boş ben annesiyle iyiusem çok iyi ama tartisigimzda annesiyle benden nefret ediyor
çok üzüldüm hem size hem yavrunuza... 1 yıl az bir zaman değil. söylediğiniz neden de anlamlı değil. şiddetin bahanesi olmaz. yine de ne bileyim bir hastalık, yeni yaşanan bir iflas nedenli buhran vb... bir şey de insan eşine belki toparlaması için bir zaman verebilir. ama ne demek annesiyle iyiysem iyi?
Dayınıza ve anne-babanıza şifa diliyorum.

Geçmiş olsun
Sürekli böyle duymamazlık vs oluyor mu ?
son son son raddeye gelmişti belki defalarca uyarı yapıyorsa sana ? Böyle mi oluyor acaba ?
Böyleyse bile yine de çok ağır olmuş
Yok inanın annesiyle tartıştık 1 hafta öncesinde (oğlum ameliyatlar geçirdi aynı binadayız anne dikkat et lütfen gezme oğlumuz korona olursa kaldıramaz dedik umursamadı gitti gezdi bize korona bulaştirdi ben sadece sürat yaptım saygizlizlik bsy yomadim annesi düğünlere gitti gezmelere gitti ) bundan sonra bana düşman olmuş her hareketin batiyo ki bugün anneler günü diye annesini de aradım kutladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…