Çok geçmiş olsun ama buraya yazdıklarınızı eşinize söylemeniz lazım. Birden mi böyle hakaret eden bir adama dönüştü yoksa yıllardır mı böyle ?Bugün eşimle oğlum bahçeye çıktı bende evi süpürüp sileyim dedim süpürge makinem eski fantomlardan olduğu için sesi çok yüksek kapıyı çalmış zile basmış duymadım sonra makinayı kapattım kapıyı tekmeliyo açtım süpürgeyi çalıştırdım duymadım dedim bana küfürler etti serefsiz p*ç oğlu p*ç pislik dedi asagiladi sen karimisin zaten pisliksin dedi sonra akşama doğru çok sevdiğim dayım kaza yapmış ve durumu kritikmiş ben ağladım gelip sarılıp teselli bile etmedi 20 dj sonra annemle babam dayıma giderken kaza yapmışlar bir şok daha hıçkıra hıçkıra ağladm insan eşini teselli etmezmi ya düşmanın miyim ben ya çok şükür hepsinin durumu iyi o bağırıp cagiridginda yavrum bana sarıldı korktu ağladı sonra toparladı 1.5 yaşında hissettim bilmiyorum 5 dk bir gelip sarılıyordu bana o odaya bile girmedi
Çok şükür iyiler hepsiEsiniz hem merhametsiz hem terbiyesiz
Üzüldüm halinize
Anneniz babaniz dayiniz nasillar cok geçmiş olsun
Eşiniz düşman başına..Bugün eşimle oğlum bahçeye çıktı bende evi süpürüp sileyim dedim süpürge makinem eski fantomlardan olduğu için sesi çok yüksek kapıyı çalmış zile basmış duymadım sonra makinayı kapattım kapıyı tekmeliyo açtım süpürgeyi çalıştırdım duymadım dedim bana küfürler etti serefsiz p*ç oğlu p*ç pislik dedi asagiladi sen karimisin zaten pisliksin dedi sonra akşama doğru çok sevdiğim dayım kaza yapmış ve durumu kritikmiş ben ağladım gelip sarılıp teselli bile etmedi 20 dj sonra annemle babam dayıma giderken kaza yapmışlar bir şok daha hıçkıra hıçkıra ağladm insan eşini teselli etmezmi ya düşmanın miyim ben ya çok şükür hepsinin durumu iyi o bağırıp cagiridginda yavrum bana sarıldı korktu ağladı sonra toparladı 1.5 yaşında hissettim bilmiyorum 5 dk bir gelip sarılıyordu bana o odaya bile girmedi
Yok son 1 yıldır böyle çok konuştum ama boş ben annesiyle iyiusem çok iyi ama tartisigimzda annesiyle benden nefret ediyorÇok geçmiş olsun ama buraya yazdıklarınızı eşinize söylemeniz lazım. Birden mi böyle hakaret eden bir adama dönüştü yoksa yıllardır mı böyle ?
Bu koronadan midir nedir millet kafayı sıyırdı ne olmuş beklediysen yan gelip yatiyodum da keyfimden mi açmadım desene Allah yardım etsin geçmiş olsunBugün eşimle oğlum bahçeye çıktı bende evi süpürüp sileyim dedim süpürge makinem eski fantomlardan olduğu için sesi çok yüksek kapıyı çalmış zile basmış duymadım sonra makinayı kapattım kapıyı tekmeliyo açtım süpürgeyi çalıştırdım duymadım dedim bana küfürler etti serefsiz p*ç oğlu p*ç pislik dedi asagiladi sen karimisin zaten pisliksin dedi sonra akşama doğru çok sevdiğim dayım kaza yapmış ve durumu kritikmiş ben ağladım gelip sarılıp teselli bile etmedi 20 dj sonra annemle babam dayıma giderken kaza yapmışlar bir şok daha hıçkıra hıçkıra ağladm insan eşini teselli etmezmi ya düşmanın miyim ben ya çok şükür hepsinin durumu iyi o bağırıp cagiridginda yavrum bana sarıldı korktu ağladı sonra toparladı 1.5 yaşında hissettim bilmiyorum 5 dk bir gelip sarılıyordu bana o odaya bile girmedi
+İnsanlık --------Üslup dersinden sınıfta kalmış eşiniz.
O kadar haklsiniz ki o kadar ağladım hıçkıra hıçkıra uzaktayım bide başka şehirde merak korku elim ayağım titriyordu bir kere bakmadıHadi kocalık yapmadı, insan da mi olamadı?
çok üzüldüm hem size hem yavrunuza... 1 yıl az bir zaman değil. söylediğiniz neden de anlamlı değil. şiddetin bahanesi olmaz. yine de ne bileyim bir hastalık, yeni yaşanan bir iflas nedenli buhran vb... bir şey de insan eşine belki toparlaması için bir zaman verebilir. ama ne demek annesiyle iyiysem iyi?Yok son 1 yıldır böyle çok konuştum ama boş ben annesiyle iyiusem çok iyi ama tartisigimzda annesiyle benden nefret ediyor
Yok inanın annesiyle tartıştık 1 hafta öncesinde (oğlum ameliyatlar geçirdi aynı binadayız anne dikkat et lütfen gezme oğlumuz korona olursa kaldıramaz dedik umursamadı gitti gezdi bize korona bulaştirdi ben sadece sürat yaptım saygizlizlik bsy yomadim annesi düğünlere gitti gezmelere gitti ) bundan sonra bana düşman olmuş her hareketin batiyo ki bugün anneler günü diye annesini de aradım kutladımGeçmiş olsun
Sürekli böyle duymamazlık vs oluyor mu ?
son son son raddeye gelmişti belki defalarca uyarı yapıyorsa sana ? Böyle mi oluyor acaba ?
Böyleyse bile yine de çok ağır olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?