İşte aynı bu yazdığım gibiçok üzüldüm hem size hem yavrunuza... 1 yıl az bir zaman değil. söylediğiniz neden de anlamlı değil. şiddetin bahanesi olmaz. yine de ne bileyim bir hastalık, yeni yaşanan bir iflas nedenli buhran vb... bir şey de insan eşine belki toparlaması için bir zaman verebilir. ama ne demek annesiyle iyiysem iyi?
Dayınıza ve anne-babanıza şifa diliyorum.
Allah yardımcın olsun böyle bi pislikle ömür geçer mi bilemedim kinamakta istemem Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizi aileniz icinde geçmiş olsunBugün eşimle oğlum bahçeye çıktı bende evi süpürüp sileyim dedim süpürge makinem eski fantomlardan olduğu için sesi çok yüksek kapıyı çalmış zile basmış duymadım sonra makinayı kapattım kapıyı tekmeliyo açtım süpürgeyi çalıştırdım duymadım dedim bana küfürler etti serefsiz p*ç oğlu p*ç pislik dedi asagiladi sen karimisin zaten pisliksin dedi sonra akşama doğru çok sevdiğim dayım kaza yapmış ve durumu kritikmiş ben ağladım gelip sarılıp teselli bile etmedi 20 dj sonra annemle babam dayıma giderken kaza yapmışlar bir şok daha hıçkıra hıçkıra ağladm insan eşini teselli etmezmi ya düşmanın miyim ben ya çok şükür hepsinin durumu iyi o bağırıp cagiridginda yavrum bana sarıldı korktu ağladı sonra toparladı 1.5 yaşında hissettim bilmiyorum 5 dk bir gelip sarılıyordu bana o odaya bile girmedi
Şükür bari inanin okurken ben de kötü bir sey oldu sandim üzüldüm halinizeÇok şükür iyiler hepsi
Kusura bakma,sağlık konusunda çok haklısın asla geri adımlar atmaya kalkma...Yok inanın annesiyle tartıştık 1 hafta öncesinde (oğlum ameliyatlar geçirdi aynı binadayız anne dikkat et lütfen gezme oğlumuz korona olursa kaldıramaz dedik umursamadı gitti gezdi bize korona bulaştirdi ben sadece sürat yaptım saygizlizlik bsy yomadim annesi düğünlere gitti gezmelere gitti ) bundan sonra bana düşman olmuş her hareketin batiyo ki bugün anneler günü diye annesini de aradım kutladım
Öncelikle çok geçmiş olsun çok şükür dayınız ve anne_babnız iyilerİşte aynı bu yazdığım gibi
Konuda bir koca göremedim ben hatta insan da göremedim. Boşan deyince kızıyorsunuz ama karısı ardarda kötü haberler almışken umurunda olmayan şey (sıfat bulamadım) evde beslenmez bence.
Eşiniz gercekten çok terbiyesiz biriymiş..çocuğa çok üzüldüm yaBugün eşimle oğlum bahçeye çıktı bende evi süpürüp sileyim dedim süpürge makinem eski fantomlardan olduğu için sesi çok yüksek kapıyı çalmış zile basmış duymadım sonra makinayı kapattım kapıyı tekmeliyo açtım süpürgeyi çalıştırdım duymadım dedim bana küfürler etti serefsiz p*ç oğlu p*ç pislik dedi asagiladi sen karimisin zaten pisliksin dedi sonra akşama doğru çok sevdiğim dayım kaza yapmış ve durumu kritikmiş ben ağladım gelip sarılıp teselli bile etmedi 20 dj sonra annemle babam dayıma giderken kaza yapmışlar bir şok daha hıçkıra hıçkıra ağladm insan eşini teselli etmezmi ya düşmanın miyim ben ya çok şükür hepsinin durumu iyi o bağırıp cagiridginda yavrum bana sarıldı korktu ağladı sonra toparladı 1.5 yaşında hissettim bilmiyorum 5 dk bir gelip sarılıyordu bana o odaya bile girmedi
İşte aynı bu yazdığım gibi
Ay yazıklar olsun gerçekten eşinize. Geçmiş olsun sizedeBugün eşimle oğlum bahçeye çıktı bende evi süpürüp sileyim dedim süpürge makinem eski fantomlardan olduğu için sesi çok yüksek kapıyı çalmış zile basmış duymadım sonra makinayı kapattım kapıyı tekmeliyo açtım süpürgeyi çalıştırdım duymadım dedim bana küfürler etti serefsiz p*ç oğlu p*ç pislik dedi asagiladi sen karimisin zaten pisliksin dedi sonra akşama doğru çok sevdiğim dayım kaza yapmış ve durumu kritikmiş ben ağladım gelip sarılıp teselli bile etmedi 20 dj sonra annemle babam dayıma giderken kaza yapmışlar bir şok daha hıçkıra hıçkıra ağladm insan eşini teselli etmezmi ya düşmanın miyim ben ya çok şükür hepsinin durumu iyi o bağırıp cagiridginda yavrum bana sarıldı korktu ağladı sonra toparladı 1.5 yaşında hissettim bilmiyorum 5 dk bir gelip sarılıyordu bana o odaya bile girmedi
Canım sen ne yapmayı düşünüyorsun var mı bir planın ?Bugün anneler günü iki çift güzel sözüne o kadar ihtiyacım vardı ki o kadar bekledim o ise dediki bu süpürge olayı yaşanmadan almam sana bsy dememde sen benim annem misin git çocuğun alsın ah ah
Daha çok gençsin ömrüm böyle çürümesin. Anana babana söyle alsınlar seni. Çocuğa da yazık olacak orda.Ablam yolun sonu belli boşanacağim bugün ben gerçek yüzünü gördüm o kadar koyduki her seferinde affetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?