- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Onun bugünkü tavrı gözümün önüne geldikçe halimize üzülüyorum. Böyle olmamalıydık diyorumAffetmeyeceksin tabi ki de.
Firsat bulunca yine yazar kizlara. Suan firsati olmadigindan senle ilgileniyor iste.
Sanırım ikimizde özlemişiz birbirimizi. Bunu haketmemiştik kendi kendine mahvetti bizi resmen.O an o duyguları hissetmiş olabilirsiniz ama tekrar aynı şeyleri yaşamayın başka bi kadın olsa ona da aynısını yapardı kesin
Çok pişman olacak o ben bundan eminim hep öyle olur zaten ama siz onu çoktan unutmuş olacaksınız üzmeyin kendinizi onu kendi vicdanı vuracak zaman gerek birazSanırım ikimizde özlemişiz birbirimizi. Bunu haketmemiştik kendi kendine mahvetti bizi resmen.
Bu mesajını görünce barışacaksın hissediyorum, ama hata edersin.Onun bugünkü tavrı gözümün önüne geldikçe halimize üzülüyorum. Böyle olmamalıydık diyorum
Bencede öyle tabiki. Bir açıklaması olsa gelip konuşmasını tercih ederdim. Zaten barışmak gibi bir niyetim yok kesinlikle. Unutmadım olanları, unutmıcamda. Ama o an ki tavrı sebep olmasından kaynaklı gibi değildi. Ayrı bi ilgilendi, tanırım onu o kadar düşmez bu tarz seylerim üstüne. Katı canlıdır biraz. İçim acıdı sadece o durumumuza.Farz edelim ki sizinle yeniden devam etmek istiyor
Sizin saçınızıla başınızla uğraşmak yerine daha kayda değer hareketler yapması gerekirdi.Mesela size olan özlemi yada pismanlığı...
Ama görülen o ki ayrılık çok" koymamis" ona.
Edit :Bende birisinin kafasını çarpmasina sebeb olsam değil yarım saat beklemek 12 saat başından ayrılmazdim.
Aslında pişmanlığını görmek istiyorum. Sadece kendi içimi rahatlatmak için.Çok pişman olacak o ben bundan eminim hep öyle olur zaten ama siz onu çoktan unutmuş olacaksınız üzmeyin kendinizi onu kendi vicdanı vuracak zaman gerek biraz
Yok o moda geçmem kararlıyım cunku. Ama benim yüklediğim bir anlam değildi bu sanki. O kadar ilgilenecek biri değil cunku o tarz seylerde. Hatta öncedende ugrasırken canımı yaktıgı olurdu ama bilemiyorum.sonuçta canınızı yakmış kim olsa üzülürdü.yani insanız karşımızda birine zarar verdiysek tabiki de başında bekleriz.bence olanlara fazla anlam yüklemeyin.olması gerekenler oldu deyin geçin.bir süre sonra düşündükçe affetsem mi acaba moduna geçersiniz yoksa.
Bir ara bir gelişme yazdım ama kimse cevap vermedi o yüzden bende bugün olanlar için ayrı konu açmak istedim. Affetmek istemıyorum zaten ama insanın kafadını karıstıyor işte.Seni sevse niye baska kizlara yazsin ayol? Aldatilmaya devam etmek istemiyosan affetmenin luzumu yok. Konundan niye devam etmedin de yeni konu actin ayni mevzunun devami icin onu anlamak guc
Görürsün ya ama hiç pas verme unutmaya çalış gözünün önünde olması sıkıntı birazAslında pişmanlığını görmek istiyorum. Sadece kendi içimi rahatlatmak için.
Herkes tabiki o şekilde davranır ama o bi başka davrandı. Bende buna sinir oluyorum bir açıklama yapmadı adam şimdi çocuk gibi ugrasıyor. Bugün çok tersledim onu, hatta bir ara dısarı gidiyoru yine benle ugrasarak, gitte gelme bugün bari 1 gün 1 gündür benım ıcın falan dedim ama takılmadı bile.Kütük değil ya, o an vicdani ve insani duygulara sahip olan herkes aynı şekilde davranırdı. Kafanı kötü çarpmışın, onada o sebep olmuş, e üzülmesi doğal değilmi? Yani seni seviyorsa olabilir hala ama bunu seninle çocuk gibi uğraşarak değilde mesela dile getirerek gösterebilir. Ama affedeceksen yine aynı seyleri yapacak biliyorsun değilmi
Evet ve işim gereği işle ilgili mevzularda mecbur muhattap oluyorum.Görürsün ya ama hiç pas verme unutmaya çalış gözünün önünde olması sıkıntı biraz
Bence biraz Zaman geçsin, aman Nasıl olsa Bi şekilde beni affeder kafasında. Şimdide üzerine düşmemesinin sebebi, karışan yok hayatında biraz kafa dinlemek istiyordur. Ufak ufakta uğraşıyor ki aylar sonra barışmak icin yalvardığında aklın neredeydi dersen, e seni hala sevmesem seninle ugrasırmıyım diyebilsinHerkes tabiki o şekilde davranır ama o bi başka davrandı. Bende buna sinir oluyorum bir açıklama yapmadı adam şimdi çocuk gibi ugrasıyor. Bugün çok tersledim onu, hatta bir ara dısarı gidiyoru yine benle ugrasarak, gitte gelme bugün bari 1 gün 1 gündür benım ıcın falan dedim ama takılmadı bile.
o zaman afettirmek için kendini size biraz daha özel davranıyor.yani sizde acaba ışıkları yakma niyetinde.istediği de olmak üzereYok o moda geçmem kararlıyım cunku. Ama benim yüklediğim bir anlam değildi bu sanki. O kadar ilgilenecek biri değil cunku o tarz seylerde. Hatta öncedende ugrasırken canımı yaktıgı olurdu ama bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?