Bugün onun hangi davranışına mutlu oldun??

besincimev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
26
0
86
İstanbul
Eveeeet burayada sevgilinizin,eşinizin veya nişanlınızın bugün hangi davranışına mutlu olduğuğumuzu yazalım.Biz kızlar küçük şeylerden mutlu olmasını biliriz de anlamazlar:)

benim yok mlsf bu aralar işine gücüne kaptırmış kendini:(
anlaşılan seni mutlu eden davranışı olmuş merak ettim doğrusu küçük şeylerden mutlu olmak çok güzel:)

2 seneden beri çıkıyoruz Allah bozmasın güzel bi şekilde ilerliyoruz ama dün gece 2 ye kadar msj bekledim atmadı sinirlendim :/ sonra bugün attı baktım sevgi sözcükleri kullanıyor neyse sinirli davrandım böylee bırakacak bir hissiyle, benim onu bıracağımı sanıp korktu bende bnu anladım tabi. yumuşatmaya çalışıyor beni. deme ki beni bırakamıyor. daha ne isteyim ki.:D

en sevdiğim ve bitmiş olan makyaj temizleme sütümü almasına çoookkkk mutlu oldum :119:

eşimin işten çok yorgun geldiği halde........yağmurda ve aşırı rüzgarlı havada bana elmalı kurabiye almaya gitmesi:16: beni çok mutlu etti ...bu arada 5 yıllık evli 7 yıldır da beraberiz :16::nazar:

3 gece önce onu çok üzdüğüm ve kırdığım için bugünlerde beni mutlu edemiyo haliyle.

Çok yorgun olduğu halde ben eve girmeden uyumak istememesine mutlu oldum.

Sesini duymak bile mutlu olup havalara uçmama yetiyor...

Önemsemesi,düşünmesi,özlemesi yeter aşkımın:16::16::16:

Oturduğu sandalyede bir sağa bir sola dönüp şımarıkça bana şarkılar söylemesiyle...
:nazar::16:

Bursa'ya giderken yanında gidemiceem için bana "gıcık aşkım" demesine mutlu oldum:)

''onca yıl sevgililik hayatından sonra, bi gece yatağımızda karım olarak uyuyup uyanman ne güzel bi değişiklik olur, keşke hemen olsa bu değişiklik, çok istiyorum'' deyişine mutlu oldummmmm :nazar: :69:

Akşam eve gelirken çerez almış yemekten sonra tv izliyoduk sağında oğlum solunda ben vardım. Bi oğluma besliyodu çerez bi bana çok hoşuma gitti mutlu oldum :124:

tv karsisinda aksam esimin kucagina yattim ben hic mizmizlanmadan kendi istegi ile hemen saclarima elini atti 1 saat kadar sacimla oynadi off o nasil bir zevktir :1: coook mutluydum cok....

Back
X