Bugün onun hangi davranışına mutlu oldun??

Yarın çarşıya çıkacağını söylemesine sevindim bugünün mutlu anı oydu.:31:
Asker sevgilisinin sevinçleri de sınırlı ne yapalım.:44:

duş alıp yanına gittikten sonra defalarca koklamasına ve saçların çok güzel 10 milyar verseler bi düşünürüz satmayı demesine :D

Ah be sevgili.. Gene geldin bu akşam aklıma, dağıttın beni. Bu ayrılık ne zaman sonlanır bilmem ama aklıma gelişin beni mutlu ediyor, sonra neden olamadık diyorum, sevinçten daha fazla hüzün doluyor yüreğim, sen en iyisi mi git sevgili, git uzak diyarlara ve benim olmadan da gelme. Aklıma nasıl söz geçiririm bilmiyorum ama hep bana geldiğin ilk günki gibi hatırlayıp mutlu olmak istiyorum. Ama inanıyorum bir gün geleceksin, pişmanım diyeceksin. Ben o zaman da kıyamam ki sana, affa gerek olmayacak bile, yeterki gel, aklıma gelişlerinle mutlu olmalarımın farkında olsan, sana yaşatacağım mutlulukların farkına da varacaksın ama, biraz aptalsın sevgili anlamıyorsun yada körsün göremiyorsun. Ama olsun..

Anasından emdiği sütü burnundan getirdiğim anlardan birinde, tüm masumluğuyla durumu yumuşatmaya çalışmasına..
Allahım sen affet, çok hakkını yiyorum bu adamın, çok..

En meşgul anında bile müsait misin hayatım dediğimde hemen beni aramasını seviyorum

Kabus görüp gece uyandırdığımda ''korkma hayatım burdayım'' diye hemen cevap yazdı =))))) uykum gelene kadar konuştuk.

Uyandıran telefonuyla "bak sevinceksen bişey söylücem diyip" yalvartarak perşembe akşamı yanımda olacağını söylemesi paha biçilemezzzz:16::16::16:

Back
X