Canim burda bilgi sahibi olmayanlar tarafindan cok cahilce yorumlar yapilmis.psikolog toplumumuzun sandigi gibi dert dinleyici degildir derdi arkadaslarinizda dinler.cocuklugunuzdan bu gune kadar olusmus basetme mekanizmalari,egonuzu kuvvetlendirmek yeni mekanizmalar yaratip sizi korumak gibi bircok seyi icerir terapi..iyi bir terapist asla arkadasin gibi sana yorum yapmaz sadece soru sorarak senin mekanizmalari kendin cozmeni baglanti kurmani saglar..ne yazikki gercekten iyi terapist turkiyede bulmak cok zor herkes hala kizi,amca oglu tadinda akil veriyor..gercekten iyi bir terapistle duzenli 1-2 sene yaparsan hayatin,bakis acin,duygularin ve hayatka basetme seklin tamamen degisecek bana guven :) ilk4-5 seans zaten kafadan tanisma seansi hemen birsey bekleme..ben cocuklugumdan beri cok terapist degistirdim hepsine 3-4 defa gidip biraktim ve simdi terapistimi buldum cok mutluyum yillarca birakmayu dusunmuyorum ve kendim icin inanilmaz yollar katediyorum..ne yazik ki turk toplumu henuz bircok konuda oldugu gibi bu konuda da cahil oldugu icin akil sagligi yerinde olmayanlar terapi gorur saniyolar.aksine avrupa da terapi bir ihtiyac ve terapiye gitmemek cahillik kabul ediliyor.asil akil sagligi yerinde olmayanlar psikologun lafini bile actirmayan ve asla gitmeye tesebbus etmeyecek insanlardir bende oyle bir sizofreni tanimistim.sen boyle bir karar verdigine gore saglikli bir ruh halin var cok gelisim gosterirsin basarilar[/QUOTE
Merhaba ankaradaysanız özelden psikologunuzun adını gonderebılır mısınız? Ben de Ankara da ıyı bır psikolog ve aile terapisi arıyorum. Tesekkurler