- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Merhaba arkadaşlar canım çok sıkkın bugün sizinle dertleşmek istedim. Bu sabah 11 yaşındaki kızımı ve5,5 yaşındaki oğlumu doktora götürdüm. Oğlumu alerji bölümüne götürdüm yaklaşık 6 aydır o bölümde tedavi görüyor. Yapılan alerji testinde alerji çıkmadı, fakat gece başlayan öksürük ya da uykudan öksürerek uyanma ve sabah saatlerinde de devam etmesi, tekrar götürdüm birkaç tahlil daha yapıldı akciğer filmi alındı ve sonuç alerjik astım. Fıs fıs verdi doktor ve bir de aparat yazdı onu aldık medikal ürünler satan yerden. 5 gün kullanacak o fısfısı ama düzenli olarak burun spreyi ve akşamları yatmadan önce çiğneme tableti verdi. Ne kadar süre kullanacağı henüz belli değil. Kızımı da daha önce konu açmıştım kilolu diye endokronolojiye götürdüm geçen yıl haziran ayında, tahlillerde bir sıkıntı yoktu yediklerine dikkat etsin demişti. Bu sabah tekrar götürdüm çünkü göz üstlerinde noktalar çıktı ve kolesterole bağlı olabileceğini düşündüm. Tahlilleri yeniden yapıldı ve sonuç kolesterol yüksek, damarlardaki yağ oranı yüksek ve şekeri yüksek çıktı. Diyetisyene götürmemi söyledi doktor kilo vermesi şart dedi. Yarında diyetisyene götüreceğim. Kızım 48 kilo şu an, boyu 147. Anne olarak her iki yavrum için çok üzülüyorum.