bugün sevgilimi askere uğurladım :(

evet öyleymiş geneli de kıbrıss canım birşey daha soracağım lüften kusuruma bakma iletişim nasıl oldu tel olayı ?

olur mu canim ne kusuru her istedigini sorabilirsin bitanem benimki giderken turkiye hattini goturdu ordanda kibris hatti ve cift hatli telefon aldi o bana kibris hattindan mesaj atio bende turkiye hattina mesaj atiyorum arada birde ankesorluden ariyo sorunsuz mesajlasiyoruz ama konusma sorunlu oluyo seninkinin acemligi kac gun canim nie simdi gitti askere yani askere gitme donemi diil ya suan

çooookkk sağol kuzum ne anlayışlı arkadaşlar denk geldi ya,bilmiyorum ki 3 aydır askere gitmeye çalışıyor almadılar bir türlüüüü bu tarihde geleceksin dediler gitti:), mesaj sorunsuz haaaa güzel haber buu yaaa :)))) biz zaten genelde mesajlaşırdık

Hoşgeldin aramızaa canıım Soğuma falan olmaz, oldu gibi hissedersin ama olmaz canım. Askerinin davranşlarında değişme olur mu olur büyük ihtimal ama bu insandan insana değişiyor. Şahsen benim askerim 5 ay olacak çok değişti. Şimdi eskisi gibi olmaya çabalıyor.
Burdur'a düşmüş sanırım askerin, güzel yer diye biliyorum. Burdur'a düşen bi kaç kişi daha var sanırım. Sen gene öğrenirsin zaten zamanla kuzum. Neyse benim şimdilik çıkmam lazım, sende artık hep burdasın zaten bol bol konuşuruz :) Sabırlı ol, güçlü ol. Senin sayende sabırlı ve güçlü olacaktır askerin.. Allah kavuştursun

sayenizde sabırlı olacağım olmama gerektiğini öğrendimmmm yoksaa o kısıtlı zmaanda bileeee tartışabilirdim aslında anlayışsız biri değilimmdir ama işde korkum yüzünden gereksiz davranabiliyorum bazen ama gözümü açtınızz çooooooook tşk ederım gerçkten, allah razı olsunnn hepimizi tez zamanda inşallahhhhhh :)

canım uzulme dagıtıma gelınce gorurusursunuz ınsallah
inşallahhh canım benimmmmmm, senin düğüne de az kalmış sanırım snein heyecan çifte heyecandır şimdi :)

Canım merhaba,öncelikle Allah kavuştursun konuşmalarn hepsini okuyamadım ama gördüğüm kadaryla bizim yarenlerle tanışmışsınz.Hepimz bu dönemde birbirimze çok çok destek olduk sen de bu sayede daha kolay atlatcaksın bu askerlik sürecini.Benm askerim de acemiliğini Burdur'da yaptı.Şimdi Hatay İskenderun'da çok fazla doğuya göndermiyor ama tabi yine de belli olmuyo bu işler sen bol bol dua et.Açıkçası ilk zamanlar kızların da dediği gibi her şeyi sırayla yapıyoar,tuvalet sırayla telefon sırayla yemek sırayla.O yüzden ne derse desin sorgulama ve iyi olduğunu bu günlern geçeceğini ona hissettir her ne kadar sen inanmasa da Geçmicek gibi geliyor ama inanki geçiyo burada en çok duyacağn söz bu olacak.

çooooooook sağol canım benimmmmm dediğin gibi geçmeyecek gibi geliyorrr ama geçirenleri atlatanları günü az kalanları görünce çok moral oldu banaaa demek seninde burdurdu burdura yollayanı bile görünce rahatlıyorum gerçektennnn ben tek değilim diyorummmm allah sizide hayırlısıyla kavuştursun hatay da güzelmiş doğu olmamasına çok sevindim açıkcasııı gerçi o doğu olsun yakın oluruz belki diyor ben d.bakırdayım ama korkuyorummmm uzak olsun içim rahat olsun ama en başda hayırlısı tabikiii

Sana şu kadarını söyliyim şafağımın 456 olduğu gün daha dün gibi aklımda..O ilk günler sancılıydı inkar edemem hatta kızgınlarımz küskünlüklerimz de oldu bu süre için de.Sana her şey çok güzel olacak birden şafak azaldı diyemem,zor oluyor bazen umudunun kalmadığı zmalrda oluyo.İşte öyle anlarda da burada bizbirmizin derdine derman oluyoruz.Sen sadece şafağının bizim gibi önce 300lere sonra 200lere sonra da 100lere ineceğine olan inancını kaybetme ve söz ver kendine,telefon da iyi olacağına gzel konuşacağına dair söz ver.Bu askerlk emin ol olgnlaştırıyor insanı.Sabeı öğretiyor.Bizm topiğimize de uğra 92/3 ve 92/4 asker yarenleri topiğine kızlarn hepsinin muhabbeti çok iyidr hiç sıkılmzsınn bu arada ben Mervee:))

tamam canım söylediklerini ayn en yapacağımmm dünyanın en anlayışlı sabırlı insanı olacağım yani umarım :)))) ayyy inşallahhh dediğin gibi 300 ler 200 ler derken bir bakacağım bitmiş olur kuzummm gelirimmmm bende dilara çooooooooooook m.o merve

eğer yeri güzel değilse bilki gittiği gibi gelmiyo pskilojiside değişiyo sivil hayata uyum sağlayamıyo birazda kırıcı oluyo altan al :))

benimki öyle bi kaptırmışki izne geldiğinde kızılayda uygun adım yürüyodu farkında bile değil :))))

çokk sağol canım tavsiyeni dikkate alacağımmm, :)))) ay resmen kahkaha attımmm , valla ben ayak uyduramam yürüyüşünü düzeltsin de gelsin :)))

ilk zamanlarım aklıma geldi :)) benimki askere gitmeden önce başladı bende bu üzüntü stres geceleri sabahlara kadar uyumazdım sabah ezanını duyardım durup durup ağlardım özellikle geceleri..
askere gittiği günüde unutmam söz vermiştim ağlamıycam diye giderken sözümüde tuttum giderken ağlamdım ama kendimi nasıl sıktıysam adetime 12 gün olmasına ragmen yolda adet olumuşum stresten eve geldim pantolonumu bi çıkardım kan revan içinde (
ki ben ilk oldugumda damla damla olurum
acemiliktede arardı telefonu kapatır kapatmaz ağlardım.
neyse öyle böyle geçiyo derken askerliğin ortalarına geldik benim ağlamalarım fazlalaştı insan çok fazla özlüyo.
yolda çiftler görünce gözlerim dolar..bigün minibüste baktım önümde sevgili sarmaş dolaş benim gözler yne dolu dolu :)
çok zor yaşamayan bilemez bu duyguyu her kızda asker bekleyemez
neyse şuan son aylar benim ağlamalarım kesildi alıştım heralde :)
fakat 7 kilo verdim :) zaten zayıftım çöp gibi kaldım
yani demem oki zorda olsa geçiyo
hee buarada merak etme birbirinizden soğumazsınız gerçekten seven neden soğusun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…