bugün sevgilimi askere uğurladım :(

gamzeli_gamzeli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
7.557
1.423
248
slm kızlar bugün sevgilimi askere uğurladım ama hiç bu kadar ağır olacağını tahmin etmemişdim, bugün gün bitmedi bir türlü vakit geçmedi 15 ay nasıl biter nasıl geçer işin kötüsü ne şekilde görüşebileceğimizi bile bilmiyorum ne zormuş o kadar ısrar ediyordum oysa ki git bitir şu askerliğini önümüzde ki engel kalksın diye, birde birşeyi çok merak ediyorum sonuçda 15 ay çok kısıtlı görüşeceğiz bu zaman zarfında soğuma olur mu ki daha önce bu deneyimi yaşayanlar varsa bana akıl verebilir mi?

geçiyor bir düzene girer bir yerine yerleşsin arada görüşürsünüzde. bizim ustalık daha rahat geçti acemilikte nerdeyse bir hafta konuşmadığımız oluyordu. sabredeceksin destek olacaksın. her daim yanında olacaksın. onlar için çok zor sen her zamanki düzenindesin bir de onu düşün çeşit çeşit insan onlara sabrediyor her açıdan baskı altında oluyorlar sabır sabır.
soğuma olurmu ya daha çok bağlanıyorsun neden olsun ki gerçekten seviyorsan. bunu düşünmen bile hata hadi kolay gelsin.

inanmayacaksın ama 15 ay kolay geçiyor ama şu düğünü beklemek daha zormuş.her gün yeni birşey çıkıyor onlarla uğraşıyorsun aşırı stres.

çok tşk ederimmmmm umarım oturur zamanla sağlıkla huzurla gelirrr, inanırım düğün telaşı tahminimden çok daha zormuş kardeşim dediğim bir arkadaşım evlenecek bu ay olmadık bir sürü sorun yaşıyorrrr allah kimsenin huzurunu kaçırmasınnnn seninde ,mutlu huzurlu bereketli sağlıklı bir yuvan olur inşallahhh hayırlı evlatlarınızı görürsünüz şimdiden allah mesut etsin

Canım Allah kavuştursun öncelikle,

Bizde şubatta gönderdik...Askerin nereye düştü ?

Öncelikle ne kadardır birliktesiniz ilişkinin boyutu ne bilmiyorum ama sen daha yeni gitmiş çocuk hemen neden soğuma falan olur mu diye düşündün ki ?

Bence birbirini seven ,güvenen bir çiftin soğuma gibi bir şey olcağını düşünmüyorum.Tam tersi özlem o kadar fazla oluyo ki daha çok seviyosun...tabi bu herkesin fikrine ve ilişkisine göre değişebilir...Değişen erkeklerde yok değil bu da askerliğin nasıl geçtiğine bağlı komutanına bağlı ama ben her zaman diyorum karakteri kişiliği düzgün insan değişmez neyse o dur ...

Bende gitmeden önce çok kötüydüm ama rahat bi acemilik geçirdik şanslıydım yemin törenine de gittim sonra tekrar bi çarşısında gitme şansım oldu değerlendirdim her şeyi ,ilk zamanlar biraz zor korkutmak gibi olmasında her şeyi hep birlikte yapıyolar yemekti,koğuşa gitmeydi falan o yüzden niye aramadı diye sakın çocuğun üstüne gitme biz de bu hataları yaptık yani... insan aramasını bekliyo ama emin ol fırsatları olunca hemen arıyolar..arayamadıysa şu an eğitim hemen olmaz ama yerleşme ,kıyafet,aşılar falan böyle koşturmayla geçer bide acemi olduğu için her şey sırayla telefonda kuyruk falan olabilir canını sıkma sakın...
Eğitimler başlar falan yavaş yavaş her gün monotonlaşır o zaman düzene giriyo biraz zaten sonra yemin töreni oluyo sonra da çarşıları oluyo falan daha bir rahatlıyosun...

Ama sana tavsiyem şu ki sen soğur mu falan demişsin ya ,,her zaman aşkım,cicim bekleme demeyincede soğudu mu diye düşünme bunun için söyledim,,çünkü telefonda mesela kuyrukta bir sürü adam oluyo herkesin içinde de öyle pek romantik olamıyolar =)

Bence canını sıkma burda bizden önceki arkadaşlarda aynı yollardan geçti bizde aynı yoldan geçiyoruz şimdi alt devremiz siz başlıyosunuz ,,,süreç monoton tek fark senin ilişkin askerini en iyi sen tanıyosun huyunu suyunu bi de gittiği yer eğitimleri ... şafak kaç tezkereci güzeller sayfasında bi sürü arkadaş var sende gel kaynaşırsın dertleştikçe azalıyo bazı şeyler hemde herkesin çoğu sıkıntısı aynı aynı şeyler ...

çok çok çok tşk ederimmmmmmm ne kadar güzel anlatmışsın tamda düşeceğim hataların üzerine parmak basmışsınnnnn 6. yılı bu ay bitirdik 7 ye girdik ne bileyim insan ne kadar güvensede korku giriyor içine işteee acemilik burdur yeri rahat gibi ama bilmiyorum artıkkk , allah razı olsunnnn söylediğin sayfaya da geleceğim böyle tecrübelenirim durduk yere ne kendi canımı ne onun canını sıkarımmm, ben 1 hafta boyunca arayamayacağını tahmin etmiyordum açıkcası

Canım öncelikle Allah kavuştursun çok zor bir süreç bende kasımda gönderdim 7 ayımız bitti askerde...Öncelikle sabırlı olmak sevgiline destek olman en önemlisi tartışma çıkmaması vs.
Soğuma ilişkinin gücüne bağlıyorum ben biz daha çok kenetlendik hem sana hem ona bağlı bu kavga ne kadar az olursa o kadar iyi...
Canım ilk 3 gn aramamıştı acemide bnmkide sonra hergn veya 2 gnde bir aradı
ustada telefon kullanabilirsiniz belki çok rahat oluyor telefonu takma eğitimler ağır sıra olur neden aramadın die trip falan yapma sakın
orası bambaşka bir dünya...

Son düzenleme:

Bizim sayfada burdur olan belki vardır yardımcı olurlar ,, kaç yaşındasınız ?

Ya bak ne güzel 6 yıl diyosun dile kolay...çocuğa kalkıp neden böylesin soğudun mu falan deme aklınada sokma umarım her şey güzelce devam eder sen ona saygı duy o da sana ,,,Arar canım sıkma canını vakit bulursa 1 dk bile konuşuyosun yetiyo yani biz hep yettirdik sesini duyuyim yeter ...ilk başta biraz agresifti ne çok soru soruosun derdi sonra sormadım kendi kendine anlattı =)

Bende diyodum ya kızlar çarşıda naparlar ne ederler falan hep arkadaşlar destek oldu,,sende içini ferah tut güveniosan sorun yok zaten onlar şu an 1 ay ne çarşı var ne bir şey askeriyenin içindeler hep...Bide sana tavsiyem telefonda ağlama sakın aklı sende kalmasın...

Yalnız bu zamanlarda bize biraz daha yük biniyo her şeyi alttan almak zorunda kalabiliyosun belki sana göre problem olan bir şeyi söyleyemiosun ne biliyim kırılıosun belki ama belli edemiyosun biraz sabır gerekiyo ...

çok sağol canımmmmm çok sabırlı biri değilimdir aslında ama elimden geldiği kadar tutacağım kendimi ,doğru söylüyorsunuz ilişkinin yükü benim omuzlarımda olsadaaa askerliğin yükü daha ağırdırrr iyi ki yazmışım buraya yaaayoksa çok salakca davranabilirdim ben hergün arayabiliyorlarr o kadarda sıkı olmuyor zannediyordum, 24 yaşındayız oda bnde 7. yıla yeni girdik acemilik burdurrr tekrar tşklr canım ilgin cvbın için

yemin ederim aynı beni anlatıyorsunnn niye böylesin soğudun mu bendennnn, tanışıyormuyuz ki acaba biz :))) ve ağlama olayı dün bugün full ağladımmmmbir dahakine hissettirmemeye çalışayımm ama varya çok pis huyum var dayanamamıyorum kendi kendine akıyorrii, pekii bunlarr biraz zaman geçtikden sonra o stresi atıyorlar mııı hep çatmaz değil mi?

bizde 4.bçk yıldır beraberiz ben hiç ama hiç sabırlı değildim çenemi tutmayı öğrendim sabretmeyi ve beklemeyi cnm öğrenirsin m.etme..
yok cnm öyle değil işte ankesörlünğn başında sıra bekliyorlar 10 dk konuşmak için acemide öyle ustada değişiyor hayırlı teskereler sıkma canını istediğini sorabilirsin artık demirbaş oldum burada

daha çok başınızı ağrıtırım vallaaa madem ona da soramıyorum :) bazen saçma da olabilir sorularım hoşgörün emi :)

daha çok başınızı ağrıtırım vallaaa madem ona da soramıyorum :) bazen saçma da olabilir sorularım hoşgörün emi :)

estafirullah cnm şafak kaç teskereci güzeller topiğine yaz herkes yardımcı olur bizde sora soraöğrendik.
acemide 3 gn aramamıştı 1 keresinde kızlara yakınmıştım falan yani m.etme herkes aynı şeyleri yaşıyor cnm bnm sor istediğini

nerede yaşyorsun okuyormusun çalışıyormusun ?

İnan asker yolu bekleyeni asker bekleyen anlıyor ne annen ne arkadaşın o yüzden çektik birbirmizi :)

Ağla canım içini dök ama telefonda yansıtma üzülmesin ...Bende çok ağladım hala da ağlıyorum gir bak sayfada daha dün yazdım özlemim tavan yaptı yazarken bile ağlıyorum diye insanız ve hiç böyle ayrı kalmadan bi anda kalınca zor geliyo onlara da zor hem yabancı ortam hem aileden uzak hem sevdiğinden her şey kurallı saatli ama alışana kadar...alışınca her şeye sende alışıyosun ,,,hep diyorum o iyiyse bende iyiyim bi gün sesi bozuk gelse bende üzülüyorum çünkü insanız seviyoruz orası asker ocağı gurbetlik her şey var ...
Canım belki de senin askerin bizim anlattıklarımızı da yaşamıcak bilemeyiz ki genelde ilk günler koşturmalı oluyo arayamama ondan oluyo diye dedim ayrıca çatma da herkesin karakteriyle ilgili ne bilim bazı arkadaşlar sorun yaşıyolar bazısı yaşamıyolar bu biraz seninle askerin arasında ... İnşallah gittiği yer rahat ve huzurlu olur acemiliğiniz rahat geçer ...

evet sizin alt devre begümcm ama B grubu sanırım çnkü önceden gidenlerde olmuştu
geçiyormu nee
15 güne yarılyorum askerliğiii
peşimden geliosunuz

Hadi gözün aydın,,Geçmez dediğimiz her gün geçiyo tıpkı bugün gibi biraz daha özlem dolu ama geçiyo ...

Askerim öyle dedi alt devreler geliyo diye B grubu mayısta gitmişti...Ağustos'ta da 93/3 gitcekmiş

yok bebeğim sizin B ler gidio şuan işte
aynen geçiyor
naber cnm bu ara depresif gördm seni sende bendensin
mehtap yaklaştıkçaaa dayanamıyorum

bakayım ben kaç gün bekleyeceğim neyse en azından beklemem gerektiğini biliyorum aramanın kolay olmadığını biliyorum öğrendim sayenizde daha doğrusu, d.bakırdanım canım 24 yaşındayım ziraat teknikeriyim ama işsiz bir teknikerim sen?
gerçekten öyleeee bugün kaşla göz arasında annemle tartışdıkkk bi düşünür insan morali bozuk üzgün der üstüme geldi bende kızdım neysee sonra uzatmadık allahdan :)yani annede olsaa bazen anlayamaya biliyor, alışılmıyor değil mi bu özleme allah hepimizin yardımcısı olsunnn tek sevindiğim şey çok şükür ki sakin günler geçiriyoruzzz inşallah hep böyle de devam eder allah kimseni,n canını yakmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…