Bugün sevgilinizden aldığınız en anlamlı mesaj? :)

sidal20

meleğim yolda :)
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
1.381
33
158
Antalya
Kızlar çoğumuz gün içinde sevgilimizle mesajlaşıp duruyoruz. Ama bunlardan bazıları yüzümüzde güller açtırıyor değil mi:)
Hadi bugün sevgilimizden gelen en güzel, en anlamlı mesajı paylaşalım. Başlıyorum:
"Aşkım sen bi sevgiliden çok ama çok ötesin..bak bitti dertlerim, sana anlattım ve umutla barıştım.. hep senin olumlu düşünmen sayesinde odamda huzurlu yatacağım..sen benim en değerli varlığımsın ya..senle inan bak şurada çoğu erkekten daha olumlu, daha yapıcı ve daha güçlü hissediyorum..."

bugun degıl de,dun sevgılıkle bırazcık tartıstık yıne .tartısmanın ardından 1-2 saat sonra

""Birbirimiz için yanlış kişiler olduğumuzu söyleme. Biz başka hiç kimse için doğru kişiler değiliz"

buz ustun de aşk fılmının replıgını gondermıstı .bızım ıcın onemlı bır replıktır .

her tartısmamız da ya ben ya o kesın yazarız bunu .ıkımız ıcın gercekten cok onemlıdır

bu mesajı aldıgımız da ,ıkımız de yumusarız zaten

Son düzenleme:
Az önce farklı bir topiğe yazmıştım ama buraya daha uygunmuş sanki..
Bu gece itibariyle gerçekleşen bir diyalog:

"Ben: Niye hala uyumadın?
O: Hayalin uykudan daha tatlı geliyor. "

ben hayatimmda her zaman once seni dusunuyorum eger benin hayatim buysa bu sensin zaten.. ben seni seviyorumm.. bunu sakin unutma ve her zaman once bunu dusun aglamadan oncede gulmeden oncede.. sen benim hayatimi yasanir kilan beni her animda mutlu eden her animda dusundugum bi varliksin ben sana aitim her animla her saniyemle ben sana aitim ben seninim.. bana bunu diyemezsin bunu bil ve biraz dusun yanliz kalmak istiyosan susarim tamam senin isteginse bu ben susarim biraz sen degerlisin benim icin

Yazdi bir saat once

ay milletin sevgilisi neler yazıyor döktürüyor.benim aldığım en iyi mesaj "günaydın aşkım", "tamam", "iyiyim" 2 dk geçer "sen napıyosun"
ay bu kadar mı değersizim

ay milletin sevgilisi neler yazıyor döktürüyor.benim aldığım en iyi mesaj "günaydın aşkım", "tamam", "iyiyim" 2 dk geçer "sen napıyosun"

aynen yaa:-( ne kadar da şanssızız biz bahsettign gibi durum aynı bende de:-(

"Sen evimin minik tatlı kadını, çocuklarımın pamuk annesi mi olacaksın:)"

aşkım benim yaaa yerim onu ben yer

" Herkes görüyo beni nasıl mutlu ettiğini... Herkesin hayalinde senin karakterinde, senin tatlılığında bir kız vardır hayatım eminim..."

tatlım neden öyle düşünüyosunki senin sevgilin de sevgisini başka türlü ifade ediyordur.. illa mesaj atmasına gerek yok:)
benim sözlüm mesajlaşmayı çok sever... seninki de konuşarak mutlu ediyordur seni sözleriyle belki.
öyle değersizim fln diye de düşünme...

ah ah keşke öyle olsa :) benimki bana beni sevmediğini söylüyor her kavgada, ama kavga etmeyince seviyorum demiyor. uzatmaları oynuyoruz galiba.

benim sevdiceğim bana kahvaltı hazırlamış ya domates salata doğramış peynir zeytin koymuş tabağa, tost yapmış avusturya işçi marşıyla beni uyandırdı sonra da

Artık bu soğuk yatakta uyuyakalmak istemiyorum.Sabah uyandığımda duvarı değil senin o kömür gözlerini görmek istiyorum.Sabah alarm yerine çocuklarımızın sesiyle uyanmak istiyorum.Bilmiyorum çok mu şey istiyorum ama bunları seninle yaşamak istiyorum.Günaydın kara saçlım kara kaşlım.

Kurban olayım ben seni verene yaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…