Bugün sevgilinizden aldığınız en anlamlı mesaj? :)

Seninle gecen tek an benim tum hayatima bedel. Bunu bil. bunu bilerek davran bana..

Sirf su seyleri duyabilmek icin sudan kavgala cikarasim geliyor :))

sizler şu an belkide tartışma çıkararak güzel sözler duymayı bekliyosunuz ama inanın kavga etmeyin ben sizin şu an yaptığınız aşkınızla mesajlaşmanızı o kadar çok özlüyorum ki benim 7 yıllak herşeyim bitanem askerde ve ben değil mesjla bir güzel sözü telefonda sesini zor duyuyorum nolur birbirinizi kırmayın çok güzel geçinin inşallah bende mesajlaşmaya başlıycam günleri görebilicem ....

sizler şu an belkide tartışma çıkararak güzel sözler duymayı bekliyosunuz ama inanın kavga etmeyin ben sizin şu an yaptığınız aşkınızla mesajlaşmanızı o kadar çok özlüyorum ki benim 7 yıllak herşeyim bitanem askerde ve ben değil mesjla bir güzel sözü telefonda sesini zor duyuyorum nolur birbirinizi kırmayın çok güzel geçinin inşallah bende mesajlaşmaya başlıycam günleri görebilicem ....

Tartismalar tatli atismalar seklinde oluyor ama trip yapiyorum bir nevi
Umarim az kalmistir bir an once istedikleriniz gerceklesir

"annene söyle ben geliyorum kapıya karanfilleri dizsin "
ne kadar anlamlı dimiiii

Sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz bugün geldi ve döndükten sonra ben aglarken bunu yazdı ;
''Ya yapma böyle bebegim bugünü seninle geçirmeme izin verdiği için allahıma şükürler ediyorum seni çok seviyorum yanındayken saatlerin nasıl gectigini anlamadım sana hiç doyamıyorum tekrar yüzünü görmek için şimdiden sabırsızlanıyorum '' ((((((((((((((((((((((

"annene söyle ben geliyorum kapıya karanfilleri dizsin "
ne kadar anlamlı dimiiii

kırmızı halı da sermenizi istermiymiş paşa

canlarım hepinize maşallah
benimkinin mesajlar gldm,gittm,yattm,çıktm neyse napalım artık bi arkadaşın dediği gibi herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır diyelim bari kızlar

Eskiden mesaj atardı şimdi mesaj paketi de almıyor neymişşş yanyanaymışız zatenn mesaj da pahalıymış o söylermişşşş mişşş mişşş
Ama Allah var eskiden çok yazardı şimdi de yüzüme söylüyor ama

görev yerime pırlanta kolye yollamış

buradan ses verıyorum; SENİ SEVİYORUM PAMUK AŞKIM

Canım sevgilim benim mesaj olarak değilde yüzüme söyledi bunu ve çok hoşuma gitti Sana birşey itiraf edicem dedi ve aynen şunları söyledi:

"Aşkım ben seni ilk zamanlarımızda da tabi ki çok seviyordum ama şimdi eskisinden de çok daha fazla seviyorum"

4 yıl geçen bir ilişkide bunları duymak beni çok ama çok mutlu etti. Demek iki taraflı şekilde sevgimizi büyütüyoruz. Nazar değmesin

Ben uyurken bana şiirler yazmış. Ama bana özel şiirler paylaşmayacağım kusura bakmayın.

Sevgılım gıtar calar,Şarkı yazar,Söyler kaydeder bana gonderır supriz yapar :2: ben öyle cok öyle cok öyleee cok mutlu olurumki..

şampuan gibiyim kökten uca beslemişim seni

her gün yanımda olsan çokmu şey istiyorum
bugün bu ikisini çok beğendim

''Seni çok seviyorum be!'' bi de ''Aşığım ulan''
normalde çok kibardır da bu akşam baya aşka gelmiş sevgilim hoşuma gitti bunlar

benimki çok odun .gülücük bile zorla koyar mesaja.bugün ilk defa nasılsın ''şekerim'' dedi.bu bence en anlamlısı bugüne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…