bugün sinirden deliren var mı

cokguzelolsun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
3.456
11.589
158
sabahtan beri alakasız iç sıkıntısı bunalım halindeyim, en yakın olduğum insanla hayatımın en büyük tartışmasını yaptım bu iç bunaltısı yüzünden, çok aşırı sinirliyim. havalardan ya da astrolojiden mi yoksa sadece benlik bir durum mu? bir of çeksem karşıki dağlar yıkılacak sanki.

sabahtan beri alakasız iç sıkıntısı bunalım halindeyim, en yakın olduğum insanla hayatımın en büyük tartışmasını yaptım bu iç bunaltısı yüzünden, çok aşırı sinirliyim. havalardan ya da astrolojiden mi yoksa sadece benlik bir durum mu? bir of çeksem karşıki dağlar yıkılacak sanki.
Regl öncesi deliririm genelde. Regl ile beraber sakinlik dinginlik huzur gelir 😁

Ben de bugün berbat bir durum yaşadım. Eşimle iletişimin kralıyız diye düşünürken çok saçma.bir yanlış anlaşılmadan tartıştık. Cidden bu senenin en boş sebepten cıkmış en büyük tartışmasıydı. Kesinlikle normal bir durum değildi iletişim kanalları tıkalı bir gün. Iki saatte yüzümde 3 koca sivilce çıktı. Retro falan mi var ayol

Yorgunluk beni çok gerdi bugün. Sabah iki kküçük kuzıma ve kendime eşya hazırladım. Memlekete geldik. Eşim ve ben oruçtuk. Yollar aşırı kalabalıktı, yağmur ve dolu yağıyordu yol boyu, 5-6 kaza gördük. Bütün bunlar yolumuzu uzattı, çocuklarla arabada yorulduk. Biri daha 10 aylık zaten. Kv evine geldik. Annemler de davetliydi iftara. Kv yorgundu sanırım durgundu. Bütün hizmeti yaptım bulaşıkları yıkadım. 10 aylık kızımla ilgilendim. Annemin her işe karışıp şöyle yap böyle yap diye devamlı bana ayar vermesi abugün dayanılmaz bir hal aldı. Tersledim birkaç defa. Çok halden anlamaz bir insan. Bazen diyorum ki iyi ki gurbette yaşıyorum. Memlekette evli olsaydım titizliği mükemmelliyetçilipi, beceriksizliği , halden anlaşmazlığı ile beni sinir hastası ederdi.

Misal ben
Eşim giderken odayı bi süpür dedi
Canım isterse dedim
O da iyi süpürme b..k götürsğn dedi
Rahatsızsan süpürge orda kalk git süpür dedim sonra çıktı
Ben epey çirkefleştim he
Sonra sinirlendim tabi
Ama lafımı esirgemeyip onun ağzına tıktığım için içten içe bi huzur geldi
Değişik 😁

Aa gerçekten bugünde bişey olabilir eşim de bende evde bomba gibiydik bi ara bi durduk yere girdik birbirimize ama nasıl sinirliyiz böyle ben mutfakta iş yapıyodum böyle takır tukur yıkcam nerdeyse ortalığı eşim içerde o da bişeylerle uğraşıyo şangır şungur sonra geldi öptü düzeldik ama deli gibiydik valla tüm gün eheheh

Regliniz mi yaklasti ?

3 gundur o haldeyim bi agirlik bi kafa durgunlugu banada arada olur bende cozemedim gecensede olmustu herkezle kavga ettim bugun esim arkasina yengem halam annem ust ustte herkeze parliyorum ne deseler batiyor hatta cocuklara bile kizdim baya sanki herkes o gun bana karsiymis gibi oluyor burcunuz ne

Back
X