bugün sinirden deliren var mı

Sabahtan beri kriz geciriyorum
Evde duramadim esime çattım
Sahil kenarina gittim deniz kabugu topladim çarptı rüzgar
Eve geldim hala kötüyüm neymis esiminde canını sıkmışım onunda morali bozulmus uyuyor ama nedense
Ne varki astrolojide ??
Ben icime sigamiyorum
kaynanama mesaj cektim cevap yazmadi ki yazar
Demekki herkeste biseler var🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yeniay geliyor 3 haziranda astrolojik durumlar benimde bugünüm verimsiz ve sinirden çıldırası geçti

Bende de var. Dio köşe banyo yu temizleye giriştim. Ordan mutfak dolaplarına saldırdım. Dahada devam ederdimde mıkkteşem üçlü (çamaşır suyu-kireç çözücü-tuz ruhu) ciğerlerimin ağzına tükürdü. Geçti sinirim hırsla duvarları fırçalarken :KK53:

3 gündür acayip gergin, sinirliyim ve sebebini bilmediğim ağlamalar yaşanmakta yani delirmek üzereyim neden böyleyim.

Şu an sinirden uyuyamıyorum hatta. Aşırı sinirliyim ya. Konu açacaktım “çok sinirliyim” başlıklı. Sonra içine ne yazacağımı bulamadım :KK70:

Neler oluyor ya. Dış güçlerin oyunu mu bu neden delirdik astrolojiye falan inanıcam artık burcum kötü zamanlardan mı geçiyor :KK70:

Erkek arkdasimi olduruyodum sinirden yazik cocugun ustune gittim bosu bosuna ustumdeki siniri atamiyorummm

Erkek arkdasimi olduruyodum sinirden yazik cocugun ustune gittim bosu bosuna ustumdeki siniri atamiyorummm
Ben de kafasını koparacaktım adamın çok sinirlendim. Hala sinirliyim ya. Saçma sapan davrandı bide keşke azıcık kafa atsaydım.

Kızlar hepimiz sinirliyiz buluşup yumruklaşalım mı geçer belki :KK70:

Bugün delirdim. Yarın yola çıkacağız. Eşim gıda zehirlenmesi geçirdi. Bütün toparlanma işleri bana kaldı. Adama da kızamıyorum, kıvrandı bütün gün. Ortaya bağrındım azıcık. Kum torbam olsa onu yumruklardım ama yok, ne yapayım. Tepemde iki küçük çocuk da var filan derken bir ara gözlerim seyirmeye başladı. Onları uyuttum, eşim düzeldi. Kimseyi öldürmediğim için teşekkür etti. Ama şimdi de yorgunluğa rağmen uyuyamıyorum. Lütfen KK'nın ışıklarını kapatıp, ninni söyler misiniz? :cry:

Ben de kafasını koparacaktım adamın çok sinirlendim. Hala sinirliyim ya. Saçma sapan davrandı bide keşke azıcık kafa atsaydım.

Kızlar hepimiz sinirliyiz buluşup yumruklaşalım mı geçer belki :KK70:
Ayy bencede ya boks kursuna falan mi gitsekk. 🙈🙈😂😂

Aaaa ne oluyor yahu, bugün resmen burnumdan soluyorum, nedeni yok tahammül sıfır, genelde sakinim çevremde olan insanlara daha sert üslupla cvp verdim cemkirdim diyelim .

Yalnız değilmişim:) bu burçlar yeniay etkiliyor sanırım . Duvara toslamadan meleğe dönsek iyi olacak

Aaa şaşırtıcı acaba gergin olan arkadaşlarımızın burçları aynı olabilir mii???

Mine Ayman'dan 27 Mayıs - 2 Haziran haftası burç yorumları:
Merhaba, haftaya Ay’ın Balık burcundaki etkisi ile duygusal bir başlangıç yapabilir ve tepkilerimizi abartılı bir şekilde gösterebiliriz.
27 Mayıs 2019, Pazartesi 19:15

Mine Ayman'dan 27 Mayıs - 2 Haziran haftası burç yorumları
Aşırı hassasiyet ve alınganlıklara karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Yardımsever ve fedakar bir ruh hali içinde olabilir ve sevdiklerimize yardımcı olabiliriz. İlhamımız çok fazla olabilir ve ortaya uzmanı olduğumuz konuyla ilgili güzel eserler çıkartabilir.

Bu etkiler Salı günü de devam edecek, Ay Balık burcundayken mor ve kırmızı renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Kızlar astrolojik bi'şeymiş yanii bizde sorun yokk :KK70: :KK54: Tek sorun şu günler Balık burcu olmam ve yükselenimin Terazi olması, resmen herşey dengesiz olmam için aleyhimde yaa istesem de dengeli olamam Astroloji bu boru diiiil yanii😂😂😂😂

Mine Ayman'dan 27 Mayıs - 2 Haziran haftası burç yorumları:
Merhaba, haftaya Ay’ın Balık burcundaki etkisi ile duygusal bir başlangıç yapabilir ve tepkilerimizi abartılı bir şekilde gösterebiliriz.
27 Mayıs 2019, Pazartesi 19:15

Mine Ayman'dan 27 Mayıs - 2 Haziran haftası burç yorumları
Aşırı hassasiyet ve alınganlıklara karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Yardımsever ve fedakar bir ruh hali içinde olabilir ve sevdiklerimize yardımcı olabiliriz. İlhamımız çok fazla olabilir ve ortaya uzmanı olduğumuz konuyla ilgili güzel eserler çıkartabilir.

Bu etkiler Salı günü de devam edecek, Ay Balık burcundayken mor ve kırmızı renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Kızlar astrolojik bi'şeymiş yanii bizde sorun yokk :KK70: :KK54: Tek sorun şu günler Balık burcu olmam ve yükselenimin Terazi olması, resmen herşey dengesiz olmam için aleyhimde yaa istesem de dengeli olamam Astroloji bu boru diiiil yanii😂😂😂😂

Burçlara inanmıyordum ama şu an fikrim değişmek üzere :KK70: Gidip akrep burcu yorumunu okuyayım tutacak mı merak ettim:KK70:

Ben bugün sinirden şoktan titredimm.Pazarda yan kesicinin biri cüzdanımı çaldı çalan kişide 50-55 yaşlarında türbanlı torunuyla beraber üstü başı düzgün bir teyze.Kalabaliktan ve saniyelik dalgınlığımdan faydalanıp yaptı bunu her nasıl olduysa anında farkettim onlarca insanın içinde yakalayıp çantanı aç dedim ve şükür ki buldum ve yüzsüz kadın torununun üstüne attı polis cagirsaydim rezil olacakti Allah belanı versin be yuh dedim hala sinirliyim yaşı olmasaydi sağlam bi yapıştirsaydim içim rahat edecekti

Ben bugün sinirden şoktan titredimm.Pazarda yan kesicinin biri cüzdanımı çaldı çalan kişide 50-55 yaşlarında türbanlı torunuyla beraber üstü başı düzgün bir teyze.Kalabaliktan ve saniyelik dalgınlığımdan faydalanıp yaptı bunu her nasıl olduysa anında farkettim onlarca insanın içinde yakalayıp çantanı aç dedim ve şükür ki buldum ve yüzsüz kadın torununun üstüne attı polis cagirsaydim rezil olacakti Allah belanı versin be yuh dedim hala sinirliyim yaşı olmasaydi sağlam bi yapıştirsaydim içim rahat edecekti
Ah, çok geçmiş olsun🙏 Gene insaflı davranmışsınız...

Back
X