• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün sonuç aldım ilk tüp deneyimim neyazıkki negatif

bucubucubucu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
8
1
86
46
İzmir
bugün eşimle sonuç almaya gittik sabah çok heyecanlıydık dua ede ede gittik saat 10:00 u gösterdiğinde doktorumuz hamile değilsiniz dedi sonuç hüsran :((( işe geldim tüm gün kendimi sıktım ağlamamak için şimdi evi bekliyorum doya doya ağlıcam

canım üzülme ağla zırla tabi ama sakın içine atma.Allah tedavisiz nasip eder inşallah

Canım kendini ve eşini düşünerek fazla üzme kendini benimde ilk denemem tutmuştu fakat sonra kalbi durdu ve kürtaj oldum şimdi keşke tutmasaydı bu kadar üzülmezdim diyorum herşeyin hayırlısı için dua et umarım bizde hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz

bugün eşimle sonuç almaya gittik sabah çok heyecanlıydık dua ede ede gittik saat 10:00 u gösterdiğinde doktorumuz hamile değilsiniz dedi sonuç hüsran :((( işe geldim tüm gün kendimi sıktım ağlamamak için şimdi evi bekliyorum doya doya ağlıcam

ilk negatif yıkımın ardından istediğin kadar ağla boşalt içini sonra insan melek gibi oluyor çünkü gereken herşeyi tam yaptın her şeye çok dikkat ettin ama zamanı henüz gelmemişti bunu kavrayıncada allahtan hayırlısını dilersin ve 2 ci yada 3.cü hiç fark etmez insan dahada azimle ve hırsla sarılıyor tedaviye yani ben öyle olmuştum bugün dondurulmuşlar için ilk ilacımı aldım allahtan hayırlısı hepimiz için
:teselli::teselli:

çok çok geçmiş olsun cnm en kısa zamanda kendiliğnden kalman duası ile.sana bir kaç sorum olucak bende bir kaç gün içinde iğnelere başlıcam tüp bebek için.sizin probleminiz neydi cnm benim eşimde sorun yokta ben polikistik overliyim.aşılamam tutmadı bir kez de düşük yaptım.kilom 85 offf yaaa bende şimdi strese girdim.allah yardımcımız olsun cnm hepimizin.dileklerimiz ortak rabbim dualarımızı kabul etsin

Benimde ilk tüp bebek negatif sen çok iyi dayanmışsın ya ben merkezin içinde kendimi tuttum ama merdivenlerde böğüre böğüre ağladım çok kötü bi durum seni çok iyi anlıyorum benimkide daha çok yeni test sonucunu anca 2 hafta oldu alalı şimdi herşeyden elimi eteğimi çektimbayağı bi boşluk yaşadım ama hep boş hayat devam ediyo benim 2. deneme nisanda senin ne zaman bende bişi yok eş kaynaklı sperm düşük ve hareketi az seninki nedir durumunuz

cnm bende şu anda ağlıyorum benimde ilk tedavim tutmadı demekki hayırlısı şimdi değilmiş ne diyelim hakkımızda hayırlısı ağla inanki çok ağla başka türlü içindeki sıkıntıyı atamazsın.

valla dün gece ağladım biraz ara ara işte ağlamak istiyom ama sıkıyom kendimi , bende çikolata kisti var eşimde sorun yok kistim 4,5 cm di. 2 kere aşılama yaptık tutmadı, doktorum embriyolar çok kaliteli değildi dedi gerçi kalitesiz embriyo veripte hamile kalan çok dedi ama bizimki nasip değilmiş. doktor 3 ay kendiniz deneyin dedi sonra isterseniz 2. ciyi deneyelim dediler bakalım 3 ay sonra karar veririz.

ben tutar diye bekliyodum açıkçası , belirtileri de yaşadım (kasık ağrısı , bel ağrısı, göğüste şişlik göğüs damarlarının belirginleşmesi ) ama hepsi fasa fisoymuş, kızlar bunlara güvenmeyin herkeste farklı belirtiler oluyo hatta olmayabiliyo...

canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşşş..ALLAH yardımcın olsun..bidaha denersin kendini hazır hissedince..olumsuz düşünme ne olur ..:1hug:

canım benim . üzülme lütfen dirayetli ol. hepimiz bu anları yaşamayı ne kadar çok istemesek te malesef bazen böle hüsranla karşılaşabiliyoruz, karşılaşıyoruz.ama inanki dünyanın sonu deil.daha ilk denemem yanlış okumadıysam .daha önünde çok zaman var .allahım yeterki sana ve eşine sağlıklar versin.biraz dinlen kendini toparla ondan sonra tekrar yola devam .aynı heyecanla ve mutlulukla yola devam et.canım bunu yapmak zorundayız her zaman umutlu olmalıyız umudumuz olmazsa bence hiç şansımız yok demektir. hakkımda hayırlısı buymuş de şu an için.bi de kendini sıkma rahtlamak için ağla biraz rahatlarsın .ama lütfen çok da kendini bırakma .eşini de düşün bizler sadece sanki biz üzülüyormuş gibi davranıyoruz . eşimiz düşünmüyoruz bazen .evet inanki eşlerimizde çok üzülüyor tutmadı zaman.ama onlar bizlerin karşısında öyle sağlam duruyorki yani benim eşim için söyleyim ( geneldede hepinizin eşleri aynı düşünceye sahiptir. ) karşımda o kadar sağlam duruyorki ya bu adam hiç mi üzülmüyor ben burda göz yaşı döküyorum diyorum.ama biraz kendimi toparlayınca o na da hak veriyorum ikimz birden oturup ağlasak ne değişecekki.daha çok psikolojik bunalıma girecez o zaman . daha mı iyi olacak.yani burda demek istedim.mutlaka üzülüp ağlıcaksın arkadaşım ama eşinide düşün onun da sen üzüldün için mutsuz oldunu unutma ve ayağa kalk toparla kendini .kaldınız yerden tekrar başlayın tedavinize.ben inanıyorumki allahım bir gün bizlerede bu yüce duyguyu yaşatacak.anne ve baba olacağız.umudunu kaybetme.hoşçakal.............

Cnm sakın içine atma ağla tabikii unutma bu tedavide bizim en buyuk engelimiz bu tabiki üzüleceksin ama umudun olmazsa hayellerıne kavuşamazsın bence kedini toparla ve ben anne olucam hayırlısıyla diye dua ederek enı tedavıne istediğinde başla arkadaşım ilk denemen olduğu için çok üzüldün emınım bende öyleydm inşallah 2. denemende bebeklereın sana sımsıkı tutunurlar canım ben 5. denıyorum hayla umudum var tutana kadarda deneyeceğim ve artık ağlayamıyoru bıle boylesı hayırlıymış dıyorum ama artık ben anne olamıcam demıyorum birgün bende olucam hayellerıme kavuşmam için boyle düşünmem gerektığını bılıyorum

Back
X