- 17 Haziran 2017
- 50
- 85
- 88
- 34
- Konu Sahibi Cordelia90
-
Çok teşekkür ederimAllah yardimcin olsun
Çok teşekkür ederimNasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama umarım sağlıkla tamamlarsiniz
Muhteşem sonuç gerçekten tebrik ederim. Bende denemeyi çok istiyorum. Ama nefsime hep yenik düşüyorumGüncel kilom:74,7
Toplam verilen:5,3
Geçen süre:4 gün
Bugün 5. Güne başlıyorum ve ne baş ağrısı kaldı ne de inanılmaz açlık hissi. Sadece yemek yemediğim için sürekli bir şeyler canım istiyor ama açlık hissinden değil yeme alışkanlığından. Çalıştığım halde iyi gidiyor. Umarım süreci sağlıkla tamamlarım.
Muhteşem sonuç gerçekten tebrik ederim. Bende denemeyi çok istiyorum. Ama nefsime hep yenik dü
Ben de kaç kez denedim ve nefsime yenik düştüm bilseniz. Her yenildiğimde bir daha başladım. İlk üç günde bu bana göre değil deyip bırakmak çok yanlışmış onu anladım. Çünkü sonrasında o kadar rahat geldi ki sanki maksimum bir günlük aç gibi hissediyorum.Muhteşem sonuç gerçekten tebrik ederim. Bende denemeyi çok istiyorum. Ama nefsime hep yenik düşüyorum
Çok teşekkür ederim, yorumunuz çok kıymetli. İnşallah en yakın zamanda o gücü kendimde bulabilirim.Ben de kaç kez denedim ve nefsime yenik düştüm bilseniz. Her yenildiğimde bir daha başladım. İlk üç günde bu bana göre değil deyip bırakmak çok yanlışmış onu anladım. Çünkü sonrasında o kadar rahat geldi ki sanki maksimum bir günlük aç gibi hissediyorum.
Kendiniz için uygun bir motivasyon bulursanız emin olun yapabilirsiniz. Ben kendi kendime yemin ettim ve yemin benim için çok önemli. Bundan vazgeçmeyeceğimi bilerek yaptım. Sağlık sorunum olmadıkça devam edeceğim dedim. Siz de yapabilirsiniz. Sadece gerçekten motive etmek lazım kendimizi.
Adaşım. Hayırlı olsun.Merhabalar,
Tamamen kendimi motive etmek ve belki de yol arkadaşı bulabilmek için açtığım bir günlüktür. 80 kiloyu gördüm ve bu yüzden 8 Nisana kadar su orucu yapacağım. Gelişmeleri bu günlükte paylaşacağım. Bakalım sonuç ne olacak. Eğer fayda görürsem ara ara yapmaya devam edeceğim. Kendime söz verdim kesinlikle dönmek yokkk!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?