BUGÜN SU ORUCUNA BAŞLIYORUM

Cordelia90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
50
85
88
34
Merhabalar,
Tamamen kendimi motive etmek ve belki de yol arkadaşı bulabilmek için açtığım bir günlüktür. 80 kiloyu gördüm ve bu yüzden 8 Nisana kadar su orucu yapacağım. Gelişmeleri bu günlükte paylaşacağım. Bakalım sonuç ne olacak. Eğer fayda görürsem ara ara yapmaya devam edeceğim. Kendime söz verdim kesinlikle dönmek yokkk!!!

Nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama umarım sağlıkla tamamlarsiniz
Çok teşekkür ederim Çok sağlıklı olduğunu çokça duydum fakat ne kadar sağlıklı olduğunu bilemediğim için ayrıntı yazmadım. Deneyip göreceğim. Bu kiloyu görünce ne olacaksa olsun Bismillah deyip başladım. Bakalım sonunda beni ne bekliyor

Mineralli su da içebilirsiniz diye biliyorum. Daha önce yapmadiysanız ilk etapta bir hafta değil de üç gün ile başlayın isterseniz

Üç günlük yapmıştım daha önce ama böyle uzun süreye hiç niyetlenmemiştim. Yapabileceğimi düşünüyorum ama tabi baktım yolunda gitmeyen bir şeyler var bırakırım

Güncel kilom:74,7
Toplam verilen:5,3
Geçen süre:4 gün

Bugün 5. Güne başlıyorum ve ne baş ağrısı kaldı ne de inanılmaz açlık hissi. Sadece yemek yemediğim için sürekli bir şeyler canım istiyor ama açlık hissinden değil yeme alışkanlığından. Çalıştığım halde iyi gidiyor. Umarım süreci sağlıkla tamamlarım.

Muhteşem sonuç gerçekten tebrik ederim. Bende denemeyi çok istiyorum. Ama nefsime hep yenik düşüyorum

Muhteşem sonuç gerçekten tebrik ederim. Bende denemeyi çok istiyorum. Ama nefsime hep yenik düşüyorum
Ben de kaç kez denedim ve nefsime yenik düştüm bilseniz. Her yenildiğimde bir daha başladım. İlk üç günde bu bana göre değil deyip bırakmak çok yanlışmış onu anladım. Çünkü sonrasında o kadar rahat geldi ki sanki maksimum bir günlük aç gibi hissediyorum.

Kendiniz için uygun bir motivasyon bulursanız emin olun yapabilirsiniz. Ben kendi kendime yemin ettim ve yemin benim için çok önemli. Bundan vazgeçmeyeceğimi bilerek yaptım. Sağlık sorunum olmadıkça devam edeceğim dedim. Siz de yapabilirsiniz. Sadece gerçekten motive etmek lazım kendimizi.

İlk dört günden sonra bağırsakların boşalması için İngiliz tuzu ya da İngiliz karbonatı da denen sodyum bikarbonat içtim. Eğer lavman ya da benim dediğimi yapmazsanız vücut bağırsakta kalan dışkıyı besin olarak kullanıyormuş. Bunu önlemek adına 4. Günden itibaren iki günde bir bunu da yapacağım

Çok teşekkür ederim, yorumunuz çok kıymetli. İnşallah en yakın zamanda o gücü kendimde bulabilirim.
Sayfanızı takipteyim

Adaşım. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…