- 17 Haziran 2017
- 50
- 85
- 88
- 34
- Konu Sahibi Cordelia90
-
Çalıştığım için spor falan yapamıyorum. Başka hiçbir şey yapmıyorum aslında. Şimdi bir de ramazan girdi araya oruç da tutuyorum. İftarımı da sadece suyla açıyorumSüper. Gebelik olmazsa ben de yaprım. Ne yapıyorsunuz günlük su haricinde
Peki yiyecek hiçbir şey yemiyor musunÇalıştığım için spor falan yapamıyorum. Başka hiçbir şey yapmıyorum aslında. Şimdi bir de ramazan girdi araya oruç da tutuyorum. İftarımı da sadece suyla açıyorum
Hayır hiçbir şey yemiyorum. Hatta yemek yaparken tuzuna bile baksam onu bile yutmuyorumPeki yiyecek hiçbir şey yemiyor musun
Ama çok sağlıksızHayır hiçbir şey yemiyorum. Hatta yemek yaparken tuzuna bile baksam onu bile yutmuyorum
MasaAllahBugün 15. Günümdeyim. Artık 3 günüm kaldı. Kilo vermem tabi azaldı. 2 gün önce kilom 69,9 du. Şu an;
Güncel kilom:69,1
Yine de günlük 400 gr vermişim. Son günlerde bence bu da çok iyi. Hedefim süreç bitene kadar 68 olmaktı. Şu an belki 67 yi de görebilirim diye ümit ediyorum.
Gözle görülür ciddi bir incelme oldu. Etrafımdaki herkes çok kilo verdiğimden bahsediyor. Sağlık açısındansa enerjim eskisi gibi değil. Öyle inanılmaz sağlıklı hissediyorum, enerjim çok iyi diyemem. Kesinlikle açlık duygusu çok az ama çalışma hayatım ve çocuğum da olduğu için eşim destek olmasa çok zorlanırdım. Bir daha yaparsam haftada iki gün yaparak devam etmek bana daha mantıklı geliyor.Vucudunuzdaki değişiklikler den biraz.bahsedermisiniz ..neler gözlemlediniz...vücudunuz da sarkma oldu mu ..verdiğiniz kiloya göre bir incelme oldu mu..
Bu benim günlüğüm, kimseye öneri niteliğinde açmadım belki farketmişsinizdir. Şu an sadece bir deneyim paylaşıyorum.Her şeyi olduğu gibi aktarmaya çalışıyorum. Asıl amacım ise insanları bilgilendirmek değil,kendi motivasyonunu sağlamak. Kesinlikle sağlıklı bir deneyim olduğunu da iddia etmiyorum, yanlış anlaşılmak istememAma çok sağlıksız
Yok zaten biri yapsa bile hızlı kilo vermek için güzel bir günlük. Ama emziren veya hamile olanlar bakıyorsa benim gibi onlar için uymaz zatenBu benim günlüğüm, kimseye öneri niteliğinde açmadım belki farketmişsinizdir. Şu an sadece bir deneyim paylaşıyorum.Her şeyi olduğu gibi aktarmaya çalışıyorum. Asıl amacım ise insanları bilgilendirmek değil,kendi motivasyonunu sağlamak. Kesinlikle sağlıklı bir deneyim olduğunu da iddia etmiyorum, yanlış anlaşılmak istemem
Bıraktığınızda bu su orucunu bildiğim kadarıyla bi kaç hafta yine sıvı beslenmeniz gerektiği katı yemek yasak diye biliyorum doğru dimiBu benim günlüğüm, kimseye öneri niteliğinde açmadım belki farketmişsinizdir. Şu an sadece bir deneyim paylaşıyorum.Her şeyi olduğu gibi aktarmaya çalışıyorum. Asıl amacım ise insanları bilgilendirmek değil,kendi motivasyonunu sağlamak. Kesinlikle sağlıklı bir deneyim olduğunu da iddia etmiyorum, yanlış anlaşılmak istemem
Merhaba bende yarın baslamak ıstıyorum ne guzel kılo vermıssınızMerhabalar,
Tamamen kendimi motive etmek ve belki de yol arkadaşı bulabilmek için açtığım bir günlüktür. 80 kiloyu gördüm ve bu yüzden 8 Nisana kadar su orucu yapacağım. Gelişmeleri bu günlükte paylaşacağım. Bakalım sonuç ne olacak. Eğer fayda görürsem ara ara yapmaya devam edeceğim. Kendime söz verdim kesinlikle dönmek yokkk!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?