İşte ikilemler illa ki oluyor o süreç yaşanıyor yani kaçarı yok. Benim eşimin de bana göre iyi ve bana göre kötü tarafları vardı. Madem paradan konuşuyoruz örneği öyle vereyim cimriliği yoktu, yaptığı tüm harcamaları bilirdim, dışarı harcamazdı kendine de harcamazdı, borçlarımızı öderdi kalanı harçlığımız olurdu 20 liramız kalsa 15ini bana verir kendisi 5 lira ile gezerdi. Kötü tarafı ise benim dediğim olacak insanı olmasıydı, para bende duracak, ben karar vereceğim, borçları ben ödeyeceğim ben yapacağım ben edeceğim vs. Bir insan tamamen iyi ya da tamamen kötü olamaz o yüzden (hele sevgi varsa) hemen karar verilememesini anlayabiliyorum. Ama önemli olan kişinin önce kendini düşünmesi kendi mutluluğunu ön plana koymasıdır. Her ilişkinin dinamiği, herkesin kişiliği ve şartları farklıdır, benim şartlarım beni böyle bir karar almaya itti hamdolsun hiç pişman olmadım inşallah olmam da. Xperia da akıllı bir kadın şartlarının da farkında esasen, şu anda ikilemler yaşıyor ama hangi yönde olursa olsun eninde sonunda bir kanaate varacak ve ona göre aksiyon alacaktır.