Bugun Test Yaptim

mambaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
1.321
18
116
Diğer
dun aksam akupunkturcum nabzima bakti ve %80 ihtimalle hamile oldugumu soyledi. ben de yaniliyorsan cok kizarim bak dedim:))

bu sabah test yaptim ve HAMILEYIM!!!!

inanamiyorum! cok sukur allahim, cok mutluyum! simdi kan testine gidecegim, bakalim beta kac cikacak.

hala biraz lekelenme var ve en ufak bir belirtim yok. aksine, super hissediyorum!!

hepiniz icin dua ediyorum arkadaslar, insallah herkes mutlu haberi alacak!

hihoyyythihoyyythihoyyyt

:CüvCüv:

Gözümüz aydın Mambammm.Bu gün ne güzel gün böğle hep güze şeyler duyuyoruz.adına çok sevindim bir tanem.Bu hepimizin uğuru.Tebrik ediyorum canım.Sağ salim sona erdirmeni bebeğini kucagına almanı dilerim..

mammbaaaacımm süpersinnnnnnnnnnnnn çooooooooooooook sewindimmmm.hadi gözün aydın hihoyyyt

bu ay haöişş sayımız artıcak kızlarrrrrrrrrrrr süperrrrrrrrrr hihoyyyt

mambaaaa canım allahım çok sevindim bitanem .. ohh süper valla birlikte başladığımız herkes allahın izni ile hamile eyoooo hihoyyyt

mamba inan çok sevindim seni takip ediyordum rabbim sorunsuz bir hamilelik geçirip kucağına almayıda nasip etsin benim de benden bir gün sonra transferim oldu ama benim hiç umudum yok çünkü karnım çok ağırıyor sanki her an hastalanıcam gibi

selam arkadaşlar yazılarınızı okudum bende pazar günü test yaptım 15 gündür sağ gögsüm cok agrıyodu adetim 5 gün gecikmişti.ve cift cizgiyi gördüm.fakat bu sitede bi kaç arkadas korkuttu beni işte o testlerde yanılma olabiliyomus falan diye.ama belirtilerde bunu hissediyorum kasıklarımda ara ara batma var sabahları bulantım var.acaba piskolojik olabilirmi.rabbim herkesin kucagına bebişleri hayırlısıyla almayı nasip etsin.

Mambacım çok tebrik ediyorum.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Akupunktura tedaviden ne kadar önce başlamıştın.Bilgi verebilir misin?

Pambal tup bebek canim evet. 2 embriyo transfer edildi. a.s.

gunaycim darisi basina canim! :Saruboceq:

egelii hihoyyyt

wavy ben de seni cok tebrik ederim canim, insallah sorunsuz saglikli bir hamilelik gecirecegiz :Saruboceq:

kaymaklim bugun transferden sonra 10. gunumdu canim a.s.

heja umudunu kaybetme. hastalik belirtileriyle ayni olabiliyor hamilelik belirtileri. ben de kan gorunce oturup aglamistim ziril ziril. umutlu ol canim a.s.

secil korkacak bir sey yok canim. kan testine gittin mi? a.s.

toprakcim sagol canim. darisi basina :Saruboceq: ben akupuntura yaklasik 6 aydir gidiyorum. uzun sure normal yollarla denedim ama olmadi. akupunkturun cok faydasini gordugum icin devam ettim ama. lisansli, iyi un yapmis bir akupunkturcu bulabilirsen kesinlikle tavsiye ederim. bir de transferden hemen once ve hemen sonra akupunktur yapti. faydasi olduguna eminim. su an haftada bir gidiyorum. birinci trimester bitene kadar gitmeye devam edecegim.

a.s.

hepinizi sevgiyle kucakliyorum a.s.

Son düzenleme:
mamba kan testi henüz yaptırmadım digerinde yanılgı cıkabilirmi acaba.gerci okadar cok belirti var ki sabahları midem bulanıyo, asırı gaz var,kasıklarımda ara ara batma var vede gögüslerim cok acıyo.allahım acaba piskolojik mi

ben pek yanilan idrar testi duymadim acikcasi. ama senin bir an once kan testine gitmen lazim canim. hemen yarin git bugun gidemiyorsan.

bence belirtilere fazla takilma. bende en ufak bir belirti yok mesela? 0! hicbir sey yok. sadece lekelenmem var, o kadar.

korkacak bi sey yok :CüvCüv:

Canım üzülme diye yazıyorum sana topiği açan arkadaşın affına sığınarak.Benim de aynı adet olacakmışım gibi ağrıyordu karnım,ama hamileydim.Darısı başına inşallah canım benim.:CüvCüv:

canım çok sağol allah razı olsun inşallah dediğin gibi benimde öyle olur aminnnnnnnn canım inşallahhhhhhh

Mabacım,tebrikler canım,sorunsuz,mis gibi bir hamilelik geçirirsin umarım:Saruboceq:,dikkat et kendine,artık yalnız değilsinyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…