Bugun Test Yaptim

Benim akucum kliniğin akucusu ben bi görüşmeye gidiyim diyorum doktorum 4 hafta önce başla dedi ama bakalım bi görüşeyim her seans 100 tl imiş
seninki kaç?
transfer benim baygın olacak anacım yararı olurmu akunun..
benim şuan 2 ayım var sayılır napım yol göster
bahceci kliniğine gidiyorum

Canim ben de trasfer öncesi ve sonrası yaptırdım.Emel hanım kendisi Alman hastanasine geldi ve orada yaptıı...

benim 74 tü 2 gün sonra 230 oldu canım. Doktor iyi bir sonuç olduğunu söyledi. Büyük ihtimlalle de tek gebelik. Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla inşallah..
Tekrar tebrikler...
canim sagol. evet allah hepimize saglikli mutlu bir hamilelik gecirtsin...

tbrler saglicakla kucagina alirsin insallah

:1hug:

canim benim her seans 60$. yalniz neden transferin baygin oluyor anlamadim. cok basit bir islem cunku bu, neden uyutuyorlar?

akupunktur icin uyanik olman lazim. madem anestezili olacaksin, uyanir uyanmaz yapilir. zaten bir muddet yatman lazim sonrasinda, o sirada yapilir. bir de tranferden hemen once yapilmasi lazim. benim akupunkturcum elektro-aku yapiyor, yani elektrikle meridyenlerin uyarimini guclendiriyor.

yerinde olsam simdi baslardim seanslara canim... iyi sanlar diliyorum :1hug:

yaa ben ayık yaptıramam ben kronik vajinismusyluyum kalkar gidrim o masadan korkum var canım bayılır giderim ben ciddiyim toplamada bile çok sıkıntı çektim bayılıcammı bayılmıcammı diye..
transferden sonra bibiklerimi bişi olmasın yaa
günay senin sanı oldu bida anlat bakım

ılk önce o anlatayım arkadaşlar.Transferden sonrakı 3 ,transfer yapıldığı günden 4 cü günüm bu gün.Adet sancısı gibi ağrılarım var bacaklarıma vuruyo agrı.Korkuyorum.Bir de ıstanbulda bir eşim bir de benim eşim saat 12 gibi bir iş için çıktı hala dönmedi.Telefonda onda.Bir haber alamıyorum çok tedirginim ya off.
Gülenim saat 3 gibi aLMAN HASTANESıNE GıTTıK ıLK ÖNCE su içtim mesanemi doldurdum.Sonra emel hanım geldi.Kulagıma,kafama,ayaklarıma,karnıma iyneler taktı.Eşimi odadan dışarı çıkardı .Sessiz bir ortamda 10 dakka gözlerini kapat ve yat dedi
Hemen sonra transfer için götürdüler.
Transfer sonrası yine emel hanım geldi ve farklı yerlere iyneleri taktı20 dakka.bu kadar canım.

canım korkuyormusunn tedirgin olma istanbul trafiği kabartma tozu gibi canımcım..
Maşallahh tedavinin içindemi bu yoksa ayretten senmi istedin
resimleri aldınmı bibiklerin ayy çok heycanlandım günayyy
iğne saplanırken canın acıymı

adet sancisi gibi agrilar pek cok kadinda oluyor, bence bosuna endiseleniyorsun. benim de bacaklarim ara ara agrimisti. ilk gunler belim cok agrimisti, sonra tak diye kesildi.

igneler acitmiyor, incecik igneler zaten, hic hissetmiyorsun. yalniz bazen tam sinirine denk gelebiliyor o zaman irkilebilirsin ama acimaz. korkma.

kukuma batırmasınlardanaparlarsa yapsınlar

Yok canım 100TL verdim.Bir de çok acıtmıyo kız ya ...

nası bi yararı olacaını anlattımı peki emel hyanım

mamma sizin sorun neydi canım

mamma sizin sorun neydi canım

esimde hicbir sorun yok. hatta degerleri gorunce doktor OHA! tarzi bi sey soyledi:)) ama bende ne yok ki? ileri seviye endometriyozis, kocaman bir kist, hipotiroidi, beynimde ufak bir tumor ve yuksek prolaktin. hamile kalmaya engel olabilecek ne varsa hepsi bende var

tup bebek tek sansimiz olmasina ragmen allah'in isi belli olmaz diyip 1 sene denedik ama olmadi tabii.

Ay canım çok yıpranmışsındır be canım..
bende bi sorun yok Allaha şükür ama eşimdede sperm yok mirmirmirmir neyseki tesede sperm bulundu alındı yani şimdilik işimiz denemeye kaldı

kacıncı gün transferi yapıldı ve hangi klinikte

hmm anladım canım inşallah ikizdir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…