Bugun Test Yaptim

merhaba arkadaşlar secill arkadaşım ben de senin gibi çift çizgiyi görünce inanamadım 6 tane daha test yaptım ertesi gün kan testi yaptırdım ona da inanamadım ultrasonda kalp atışlarını görünce inandım.inşallah senin bebiş de yoldadır.mamabaacım seni de tebrik ederim

inşallah canım ya. ama ben inanıyorum var çünkü kasıklarım cok acıyo gögüslerim acıyo afedersiniz uçları sanki karardı bile ama yarın belli olucak canım hayırlsı inşallah.

inşallah canım ya. ama ben inanıyorum var çünkü kasıklarım cok acıyo gögüslerim acıyo afedersiniz uçları sanki karardı bile ama yarın belli olucak canım hayırlsı inşallah.

uclari karardiysa bu cok iyi bir isaret! genelde siskinlik, agri oluyor progesteronun etkisiyle ama kararti hamilelige bagli :CüvCüv:

benim goguslerim sanki herzamankinden daha bile kucukler

olay budur işte yaaaaaaaaaaaaaaahihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::teytey::teytey::teytey::hooray:tebrik ederim güzel anne çok sevindim senin adına Allah kucağına alıp büyütmeyi ve bebişlerinin sağlıklı bir ömür sizinle birlikte olmalarını da gör inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.

sagol canim benim:1hug: darisi senin basina insallaaaaaaaaaaah:Saruboceq::Saruboceq:

dua edecegim senin icin! :Saruboceq:

a.s.

mambacım tebrik ederim seni allah kucağında koysunn

gözün aydın canım cok güzel bir haber allahım sagsali kucagına almayı nasip etsin inş...

canım tebrikler inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir bebişini kucağına alırsın

mambaa tebrik ederim seni ne güzel bir haber bu ya bu ay hamişlerimiz baya çogaldı benimde adetim 8 gün geçti bu cuma randevu aldım dr gidecem test yaptıracam benim içinde dua et canım inş. bende hamileyimdir.

mambaa tebrik ederim seni ne güzel bir haber bu ya bu ay hamişlerimiz baya çogaldı benimde adetim 8 gün geçti bu cuma randevu aldım dr gidecem test yaptıracam benim içinde dua et canım inş. bende hamileyimdir.

insallah hamilesindir mekselina canim insallah :Saruboceq::Saruboceq:

canım evet sonuç bence iyi hamilesin yani dr nevranın sitesine bakmıştım az önce gebeligi 4 hafta olanlar degerleri 75 in üzerinde oluyormuş istersen sende bir bak.

teb ederım canım inş hamılesın arkadaşımın 65 dı ve şımdı oğlu var...........inş herşey guzel olur........

tebrik ederimmm
soruma lütfen cevap ver anam
bende akupunktur ile tüp bebek yaptırıcammmm
ne kadar zamandan önce başladınız akupunktura

canım evet sonuç bence iyi hamilesin yani dr nevranın sitesine bakmıştım az önce gebeligi 4 hafta olanlar degerleri 75 in üzerinde oluyormuş istersen sende bir bak.

canim sagol. o kucagindaki senin mi? ayyyyyyyyyy yerim ben onu! ne guzel bebek! masallah! gule oynaya buyut canim yavrunu!

teb ederım canım inş hamılesın arkadaşımın 65 dı ve şımdı oğlu var...........inş herşey guzel olur........

insallah canim, sagol iyi dileklerin icin :1hug:

tebrik ederimmm
soruma lütfen cevap ver anam
bende akupunktur ile tüp bebek yaptırıcammmm
ne kadar zamandan önce başladınız akupunktura

vereyim cevap anam:))

ben 6 aydir akupunktura gidiyorum ama ben dogal yollarla hamile kalmak icin ugrastim uzun sure. sen tup bebek icin gideceksen 3 ay oncesinden baslaman yeterli. hatta 1 ay onceden baslayip faydasini goren tanidiklarim var. onemli olan akupunkturcunun lisansli olmasi, geleneksel cin tibbindan anlamasi ve infertilite akupunkturu konusunda uzman olmasi. transferden hemen once ve hemen sonra birer seans yaptirman lazim. onun disinda ilk basta haftada 2 gun, sonra haftada 1 gun gitsen yeterli.

benim klinigime cok yakindi akupunkturcum o yuzden yuruyerek gittim geldim transfer gunu. sagolsun pazar pazar kalkti geldi benim icin. ama seninki uzak olursa rica et, tup bebegin yapildigi klinige gelsin.

baska sorularin olursa sor canim. sana bol bol bol sans diliyorum :1hug:

arkadaslar beta sonucumu aldim 76.6. sanirim iyi. iyi mi? nasil?

benim 74 tü 2 gün sonra 230 oldu canım. Doktor iyi bir sonuç olduğunu söyledi. Büyük ihtimlalle de tek gebelik. Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla inşallah..
Tekrar tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…