- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.773
- 88
15 yaşındaki çocuk evet ergendir ve cinselliği keşfetmiştir yani buraya kadar sıkıntı yok. Bu demek değil ki direkt 7 yaşındaki çocukla ilgili sapık bir düşüncesi olsun. Tam emin değilim ama 15 yaş sanırım lise 1 yapıyor, yani o yaştaki çocuk yedi yaşındaki bir kızı küçük çocuk olarak da görür normal şartlarda.Koskoca konuda mantıklı yorum yapmış 2 kişiden birisiniz. 15 yaşında bir erkek kardeşim var, bilg. geçmişine bakayım dedim geçen pişman oldum. burdakiler 15 yaşındaki çocuğu neredeyse kundağa sokacak. çocuk çocukla konuşurmuş bahçeler kaynaşma yeriymiş 15 yaşındaki ergen 7 yaşındaki bir kız çocuğuyla arkadaşlık eder mi? bunu diyen hayatında hiç 15 yaşındaki bir erkek çocuğuyla aynı ortama girmemiştir. Annenin burdaki hatası çocuğunu izlememek, kendi bunları görüp de öyle önlem alsaymış keşke ve şiddet olmadan. eğer annenin anlattığı gibiyse herşey anne korkmakta haklı
Bu olayda herhangi bir taciz yok. Konu sahibinin çocuğuna temas etmemiş, sözlü bir kelime kullanmamış ve her şey iddiadan ibaret. Çocuğun kaç yaşında olduğu bile belli değil. Birisi gelip yoktan yere sizin kardeşinize girişse tepkiniz ne olurdu merak ediyorum. Burada konuştuğunuz gibi anneye hak vermeyeceğinize eminim. Tekrar ediyorum bakın sözlü veya fiziksel olarak bile taciz yok. Geçmişte yaşadığınız taciz olayı için üzgünüm ama her olay kendi şartları içinde değerlendirilmeli.