Öncelikle çocuğunuzu dışarıda tek basına bırakmayın. Parka gidecekse sürekli gözünüz üstünde olsun şayet bunu yapmazsanız tacize de şiddete de uğrama ihtimalini arttırırsınız. Evinizin önünde vs olmasının da bir anlamı yok. Çocuğa konu gelince şiddet uygulamaya hakkınız yok yaptığınız yasal değil. Çok rahatsız olduysanız polis çağırıp site dışından (ya da şahsi araziniz) bir çocuğun gelip kızınızı rahatsız ettiğini, giriş izni olmadığı halde siteye girdiğini vs söylerdiniz (ki site mi bu bahsi geçen yer orası bile belli değil). Şahsi bahçeniz, özel mülkünüz ise şahıs arazisine izinsiz girişten işlem yaptırırdınız, çocuk da bir daha başkasının arazisine izinsiz girmez, küçük yaştaki çocukları rahatsız etmezdi. Bazı yorumlara gerçekten şaşıyorum, 15 yaşındaki bir çocuğun 7 yaşındaki bir kız çocuğunu gözlerini dikerek taciz etmesi, adını sorması vs de bu devirde normal değil. Bazıları bilmiyor olabilir ama 8. Sınıf çocuklarının 2. Sınıf çocuğuna tecavüz ettiği bir ülke burası. İlk - ortaokulun ayrılmasını sırf bu yüzden desteklemiştim hala da büyük yaş grupları ile küçük yaş gruplarının ortak alanı paylaşmaması gerektiğini düşünüyorum. Çocuğunuzu önemsiyorsanız sahip çıkın ve bu tür durumlarda da şiddet yerine (suç varsa ortada) polisi arayın.