Bugün yaşadığımız olay

Cokk iyi yapmışsın ayy cocuga mi vurdun diyenlere bakma sen yok o zaman çocuğunu takip et yanindan ayrılma kaşla göz arasinda cocuk uzaklaşıp gider zaten. Yaptığını yadirgamadim ben küçükken salincakta sallanirken biri beni indirmek istedi annem geldi cocugu resmen kuma gömdü benim kızım sallaniyo sen kimsin diye. 7 yaşındaki cocuga kim ne sorabilir kimseye güven yokki şimdi gözün kulağın cocukta olsun dikkat et eve yaklaşmasın
Çok iyi yapmışsın derken? Sizin çocuğunuz bir çocuğa merhaba dedi diye dayak yese vurana çok iyi mi yapmışsın diyeceksiniz ya pardon ne hakla yaaa? Bu nasıl bir kafa ? 😡

İyi akşamlar hanımlar çok kötü ve korkmuş durumdayım bugün kızımı bahçede oynatirken farketmedim çocuğun biri 15 yaşlarında falan adını sormuş yaşını sormuş kızım cevap vermemiş bayada durup bakmış başkası geldi hemen bana söyledi çocuk giderken gösterdi bende çocuğa seslendim bakarmisin diye yanına gidene kadar bişey demedim yanına gidince yakasını tuttum sinirden niye sordun diyorum öylesine diyor bir kaç kez vurdum sonra elimden kaçtı kızıma sordum nasıl baktı diye baya gözünü dikip bakmış kızıma anlattım bağırması gerektiğini ama unuttum diyor korkuyorum acaba tekrar dolanirmi evin etrafında içim içimi yiyor
15 yaşında çocuk 7 yaşında çocuğa bakmakla yedi mi ne yani taciz mi etti el hareketi mi yaptı . Ne hakla başkasının çocuğuna vuruyorsunuz ? Sorabilirsiniz çocuğuma niye adını sordun diye o bile saçma bir şey yani çocuğun adını sorarak çocuğu yememiş . Çocuğun annesinin yerinde olsam sizi şikayet ederdim . Bazen komşularda abartabilir.çocuğunuzu dövmemiş sövmemiş .
biz ne ara bu kadar kötü insan ne ara bu kadar her şeyden şüphelenir olduk . Tabi ki gördüğümüz haberler psikolojimizi bozuyor ama bunda çocuğu dövecek kadar olmamalı 🤦🏼‍♀️
Eğer korkularınız varsa çocuğunuzu gözünüzün önünden ayırmayın .

Cokk iyi yapmışsın ayy cocuga mi vurdun diyenlere bakma sen yok o zaman çocuğunu takip et yanindan ayrılma kaşla göz arasinda cocuk uzaklaşıp gider zaten. Yaptığını yadirgamadim ben küçükken salincakta sallanirken biri beni indirmek istedi annem geldi cocugu resmen kuma gömdü benim kızım sallaniyo sen kimsin diye. 7 yaşındaki cocuga kim ne sorabilir kimseye güven yokki şimdi gözün kulağın cocukta olsun dikkat et eve yaklaşmasın
Kafayimi
Yediniz siz ya😂 sen cocuksan digeride cocuktu benim cocugum benim cocugum🤮 yeminle biktik sizin gibilerden.. herkesin cocugu kendisine kiymetlidir.. ne demekse cocuga, sen kimsin? Demek😂 akli dengenizde hakket sorun var bence bu durumu normal karsilastiriyorsaniz..bir gun sizin cocugunuzun basina gelirse anlarsiniz ancak ama sizin gibi cirkeflerede bisey olmaz😐😂

anne dedigin bencillik yerine birazda paylasmayi ogretmeli..sen yeterince bindin hadi birazda baska cocuklar binsin demesi gerek.. ben oyle yapiyorum yani.. demekki bizde hata var

Senin annen gibi dengesiz bir kadından da işte senin gibi biri doğmuş. Senin çocuğun da muhtemelen sizin gibi olacak. Keşke üremeseydiniz oksijen israfı resmen

Embesil çocuğun gelip sana söyleseymiş rahatsız olduysa. Anası ayrı salak kızı ayrı salak
E konu sahibi sıçtıysa siz de sıvadınız yani, oldu mu şimdi bu yorum? Demek sizin de elinize fırsat geçse siz de bir çocuğa şiddet, en azından psikolojik şiddet uygulayabilecek kapasitedesiniz. Valla yorumlara bakıyorum da aklı başında sandığım üyelerin bile çoğu sürü psikolojisine girmiş gibi, birinin yanlışını çıkarıcam diye ne kadar çirkinleştiklerinin farkında bile değiller, şaştım kaldım.

Cokk iyi yapmışsın ayy cocuga mi vurdun diyenlere bakma sen yok o zaman çocuğunu takip et yanindan ayrılma kaşla göz arasinda cocuk uzaklaşıp gider zaten. Yaptığını yadirgamadim ben küçükken salincakta sallanirken biri beni indirmek istedi annem geldi cocugu resmen kuma gömdü benim kızım sallaniyo sen kimsin diye.
Benim kizim sallanıyor sen kimsin diyerek kuma mı gömdü?
Annenizin size ögrettigini siz bu zamanda denemeyin.Zira gömülen siz olabilirsiniz.

E konu sahibi sıçtıysa siz de sıvadınız yani, oldu mu şimdi bu yorum? Demek sizin de elinize fırsat geçse siz de bir çocuğa şiddet, en azından psikolojik şiddet uygulayabilecek kapasitedesiniz. Valla yorumlara bakıyorum da aklı başında sandığım üyelerin bile çoğu sürü psikolojisine girmiş gibi, birinin yanlışını çıkarıcam diye ne kadar çirkinleştiklerinin farkında bile değiller, şaştım kaldım.
Yorum sahibini şikayet ettim o ayrı mesele de arada bir çirkinleşmek gerekiyor. Üslubunca çirkinleştiğimiz sürece mesele yok. İnsanız, sinirlenebiliyoruz.

Alın bunu burdan bu olmamış

Yorum sahibini şikayet ettim o ayrı mesele de arada bir çirkinleşmek gerekiyor. Üslubunca çirkinleştiğimiz sürece mesele yok. İnsanız, sinirlenebiliyoruz.
Hayır bazı yorumlar gerçekten çok üslupsuz, öyle gördüğüm için çirkinleşmek diye tanımladım zaten. Resmen freni patlamış kamyon gibi sanki, hakarette, saç yolmakta sidik yarışına girilmiş gibi bu ne yahu, sanırım herkes kendini o erkek çocuğun annesinin yerine koydu 😁

Yazık iste böyle armut dibine düşüyo .
Bana parkta bi denk gelsenizde ibreti alem için sizi bi... neyse

Hayır bazı yorumlar gerçekten çok üslupsuz, öyle gördüğüm için çirkinleşmek diye tanımladım zaten. Resmen freni patlamış kamyon gibi sanki, hakarette, saç yolmakta sidik yarışına girilmiş gibi bu ne yahu, sanırım herkes kendini o erkek çocuğun annesinin yerine koydu 😁
Biraz öyle yaptık. Ben de çocuğun annesiyle hatta çocukla empati kurdum açıkçası. Bir yetişkinin bir çocuğa şiddet uygulaması hoşgörülebilir bir şey değil.

İki saattir içimi yakan o çocuğun sadece bahceli eve , bahçedeki bir oyuncağa veya küçük kızın elindeki bir yiyeceğe imrenerek baktığı düşüncesi...çık aklımdan
Çok üzgünüm aynı şeyi düşünüyorum.

Biraz öyle yaptık. Ben de çocuğun annesiyle hatta çocukla empati kurdum açıkçası. Bir yetişkinin bir çocuğa şiddet uygulaması hoşgörülebilir bir şey değil.
Ya çocuk zihinsel engelli ve ya zeka geriliği olan bir çocukta olabilirdi. Hatta yaşı baya büyükte olabilirdi bu durumlarda ve böyle kadınlar yüzünden linç edilebilinirdi. Ki çoğu boş yere dayak yiyen çocuk ve insanlar oluyor

Konu sahibi üyelik iptali yapmış, insanların sinirini bozmak için sizi mi görevlendirdi yerine?

Anneniz ne insan ne anne olabilmiş. Sizde onun elinden bu kadar olmuşsunuz işte 🤷

Back
X