Bugün yaşadığımız olay

Baskalari izlerken siz ne yapiyordunuz? Her halukarda sadece cocugunuzla konusuyor diye baska bir cocuga vuramazsiniz. Valla o vurdugunuz cocugun annesi ben olsaydim cok korkunc seyler yasanirdi o anda.
Hem milletle sohbet edip cocugunuzu takip etmeyeceksiniz hem de bakiyor ve adini sordu diye 15 yasinda cocuga vuracaksiniz??? Umarim ailesi sizden sikayetci olur
O yaştaki bir çocuğun 7yasindaki çocukla neden konuşuyor üstelik tanımıyor

Yemin ediyorum kk’da her gun yeni bir olaya delleniyorum 🤦🏼‍♀️
Ben de bu kadari da olmaz deyip hep daha fazlasini okuyorum. KK daki olaylar benim icin tuhaf bir hayat tecrubesi ve insanliga karsi hayal kırıklığı gibi oluyor.

O yaştaki bir çocuğun 7yasindaki çocukla neden konuşuyor üstelik tanımıyor
Cocuklar konusur hanimefendi, hatta insanlar konusur. Genel olarak iletisim yolu olarak bu onerilir, dayak ya da bagiris kiyamet degil.
Hem cocugunuzu hakkiyla takip etseydiniz ne konustuklarini duyardiniz

Elin çocuğunu İyiki vurmuşsunuz mu diyelim? Sizin kızınız canda o çocuk patlıcan mı
Ozaman siz her kızınıza bakanı şakşaklıyormusunuz?
Ben 15 yaşımı hatırlıyorum gayet bilinçliydim biri bana gelip el kaldıracak ben o anı hayatta unutmam. O çocuk da hayatı boyunca unutmayacak o dayağı

Belkide gercekten öylesine sordu, ortada hic bir sey yokken başkasinin çocuğuna vurmaniz biraz fazla fevrice olmuş.
Endişenizi anliyorum, ama yinede öfkenizi kontrol etmeniz lazim.
Elinizde hic bir delil yokken bir çocugu dövmüş oluyorsunuz şuan.
Darp raporu alıp şikayetci olsa ne diyeceksiniz kizima yan gozle bakti mi ?
İnşaallah öyle birşey yaparlar
hatta çocuğun anasıda gelip sizi dövse o elin evladına vuran ellerinizi kırsa keşke
duy Yarabbi sesimi

Baskalari izlerken siz ne yapiyordunuz? Her halukarda sadece cocugunuzla konusuyor diye baska bir cocuga vuramazsiniz. Valla o vurdugunuz cocugun annesi ben olsaydim cok korkunc seyler yasanirdi o anda.
Hem milletle sohbet edip cocugunuzu takip etmeyeceksiniz hem de bakiyor ve adini sordu diye 15 yasinda cocuga vuracaksiniz??? Umarim ailesi sizden sikayetci olur
İnşaallah olur

Benim elimden kacamazdi da 🤦🏼‍♀️ Dusunsenize oglunuz eve gelmis, yuzu asik, sordunuz anlatti. Sonrasi meydan muharebesi benim acimdan
Kesinlikle katiliyorum elimden kimse alamazdi.
Ve bence siddet uygulaması olayi hepten büyütebilir?o cocuk konu sahibinin kızına annesi tarafından pataklandı diye takarsa?

Kesinlikle katiliyorum elimden kimse alamazdi.
Ve bence siddet uygulaması olayi hepten büyütebilir?o cocuk konu sahibinin kızına annesi tarafından pataklandı diye takarsa?
Yok ben cocugun takacagini sanmiyorum ama cocugu parka salip kendin de o kadar keyif yapmayacaksin iste. Ben deli miyim 2 tane kuduruk cocugu araliksiz takip ediyorum. Komsu gormus, kiz gormus ama kendi gormemis. Sonra da git cocuga vur, oldu baska?

Diyen komşu da söyledi kızımda söyledi baya izlemiş çocuğu
İzlemişde ne olmuş?
ne yapmış çocuğunuza?
bakışlarıyla zarar verebilme gibi bir doğa üstü gücü mü varmış elin evladının?
ban filan umurumda değil iğrenç bir yaratıksınız, masum bir çocuğu dövebilecek kadar insanlıktan annelikten nasipsizsiniz, yok olsun sizin gibiler

Back
X