Bugünden itibaren başlayalııım :)

yagmursun

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
41
0
16
Malatya
Evet arkadaşlaar :) 17 yaşındayım çoğunlukla benim ablalarımsınız burda :) 1.70 boyundayım ve 84 kiloyuum!! biliyorum acıdınız bana Ama şu andan itibaren bana katılın hep beraber zayıflayalım..Birbirimize destek olalıım :) Yardımınıza çok ihtiyacım var hep beraber bunun üstesinden gelebiliriz ve ben çok kararlıyım :) Her gün akşamları buraya ne yedğimizi yazalım ve birbirimizi motive edeliim! :))

Daha da kötüsü 1.62 flnım 85 kiloydum :) 5i gitti canım. 25 gündür diyetteyim. Bu sefer bende kararlyım

L
Boyun uzunmuş yinede canım yaşın daha çok küçük hayatından fastfood tarzı yiyecekleri çıkararak başlayabilirsin bende senin yaşındayken kiloluydum çok bunalıma girmiştim şok diyetlerden uzak dur derim henüz gelişme çağındasın günlük 1400 kalorilik diyetler yapmaya çalış kolay gelsin canım :)

teşekkür ederim cevabınız için..evet farkındayım kilom fazla..çevremde olur lmadık her yerde kilolrım sohbet konusu olduğundan beri zayıflamaya kararlıyım..örnek bir diyet var mı?

ne güzeel canım ya :) nasıl gitti neler yapıyorsun?

Gayet normal gidiyo hiç açlık çekmiorum. şekeri kestim ekmegi azalttm hamur işlernden uzak durmya calısıorm. Bide düzenli spora gidiyorum. Öyle aman aman bi diyet programım yok anlıcagn. Artıkta alıstım 2 öğün yemeye basladm.

bende alıştıım :) yapmak isteyince yapıyor insan :)

teşekkür ederim cevabınız için..evet farkındayım kilom fazla..çevremde olur lmadık her yerde kilolrım sohbet konusu olduğundan beri zayıflamaya kararlıyım..örnek bir diyet var mı?

Canim aslinda bir liste uygulamana gerek yok kalori hesabi yaparakda zayiflaya bilirsin günlük 1400 kaloriyi geçmeyecek şekilde tabiki en sağlıklısı bu.
Sana motive amaçlı kendi hikayemi paylaşayım :) 15 yaşındayken çok kiloluydum korkumdan tartılmazdım bile devasa bir göbeğim vardı bacaklarım birbirine sürtmekten hep pişik olurdu

Benimde kilolarimi konu malzemesi yaparlardi azimle diyete başladım bu süre zarfında hastada oldum sivilcelerimde çıktı ama yılmadım 6 ay gbi bir sürede hayatımda hiç görmediğim 50 kiloyu gördüm tartıda :)
Sonra aradan 6 sene geçti ben salak 62 kilo oldum o ayrı :))

Bende o günleri görücek miyim acaba

Niye göremeyesin canım yeterki azimli ol bu arada günde 2lt su iç hem cildin güzelleşir hemde zayıflarsın :)

Aynen benimde hiç içesim yok helede bu kış mevsiminde :S ama napalım çıktık bi yola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…