Bugüne kadar etkisinden kurtulamadığınız filmler

tesadüfen elime kitabı geçtiğinde etkisinden kendimi alamadığım ve bi çırpıda okuduğum dünya klasikleri arasına girmeyi hakeden bi eser.. Yine filminede tesadüf eseri izleme şansım oldu seansın başlamasına 3 dk varken kendimi salona atıp çıkışta yüzümde bi tebessümle izlediğim nadir filmlerden biri kesinlikle tavsiye ederim.. Kaç kez izledim inanın ben bile bilmiyorum...

dün akşam tvde ilk kez çıkan SAVAŞA DÖNÜŞ filmini izledim çok güzeldi yaa.....

brave heart, yeşil yol,eşkiya,lorenzonun yağı,topgun,ingiliz hasta, kasımda aşk baskadır,constantine .......bla....bla.. o bir sürü var..

çok var..........

ilk aklıma gelen

umudunu kaybetme/ pursuit of happenes
crash/ çarpışma
amores perros
angelanın külleri...............

Bizi ayıran nehir
esaretin bedeli
yüzüklerin efendisi
kemik koleksiyoncusu
vs. vs. vs. ilk aklıma gelen bunlar a.s.

yeşil yol-kelebek etkisi-son kale-duvara karşı-er ryanı kurtarmak-vatansever-piyanist-koku-akıl oyunları-tesrete serileri-koruyucu-bir zamanlar askerdik-titanil-dövüş kulubü-kanlı elmas-panın labirenti-arı-trafik-çakal-lostlar-prıson break-teksas katliamı-sınırda-forrest gump-içerde-ölüm fısıltısı-kader-collateral-crazy-yüksek tansiyon-göz-brokeback dagı-sefiller-mistik olay-28 gün sonra-28 hafta sonra-ben efsaneyim-cesur yürek-tutku-aşk doktoru-prestij-gladyatör-ingiliz hasta-click-50 ilk öpücük-sihirbaz-barda-kabadayı-sınav-u571-soguk dag-yarından sonra-son durak- aklıma baska gelmiyo ama bu filmlerin hemen hepsi cook güzel aklıma gelseydi daaha neler yazacaktım.:CüvCüv::CüvCüv:

bu güne kadar en çok etkilendiğiniz unutamadığınız filmler nelerdi
titanic flimin ilk tv ye çıknca çok etkilendim hani gemi battığı zaman kız leonardanın elini tuttuğunda ve donarak işte o sahneyi ben ogün rüyamda görmüştüm ve o kızın yerinde ben vardım canım a.s

kar ve kaplan
titanic
umudunu kaybetme
ve wanted==> bundan etkilenmem sebebim konusunda karasızım.james mcavoy i eski sevgilime benzetiyorum:a015: ama film de iyiydi
james Mcavoy

bide türklerden de eşkiya nın yeri başka

Esaretin bedeli
Mavi Göl
Şu anda aklıma gelenler.İki filmden de çok etkilenmiştim.
Türk sinemasında ise Ahu Tuğba'nın rol aldığı "Suçumuz Kadın Olmak" diye bir film var.Yalnızca bir kez izledim. İbret verici bir filmdi. Bu filmi izlemiş olan varmıdır acaba içimizde?

babam ve oglum tek kelimeyle anlatilamaz gir film...
arkadas yilmaz güneyin filmi,hayatin cümleleri anlatiliyor bu kadar inceden kimse anlatamaz....
gönül yarasi sener seni cok seviyorum ya bir insan nasil her karekteri bu kadar icten ve dogal canlandirabilir,cok dokunakli bir filmdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…