Bugünkü kapanan konuma cevap.

Eloyloy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2018
6
1
1
Ben şöyle bi açıklama getireyim. Admin arkadaş gerekirse yine kapatir konuyu. Biraz yanlış anlasildim galiba yada kendimi yanlis ifade ettim. Ben tabiki de yuvanin dagilmamasindan yanayim. Hiç bir taraftan yana degilim bu konuyu ne kaynimla nede eltimle hic konusmadim. Evet malesef kaynanam sagolsun cok iyi bisey yaptigini zannederek aklinca kendi akrabalarindan akıl almak istedi ve bu sebeple herkes öğrendi. Basta belirteyim eltimi hiç bi sekilde kiskanmiyorum kaynimla da gelirimiz ortak degillll (!!!!!) Benim esim onlara maddi ve manevi her türlü destek çıktı ama sonuç alamadılar. Tabiki kendi iclerinde ne yasadiklarini bilemem sadece esimden dinlendiklerimden yola çıkıyorum. Kadin dusmani asla degilim. Ama göz var nizam var. Eltim bu konuda cabalamiyor en azindan disardan böyle görünüyor. Bi cok kez beraber doktora gittiler. Hocaya gitme meselesi de ben zaten bu tür seyleri hocalik oldugunu düşünmüyorum derdi veren allah dermanini da verecek olan allahtir. Cumlemdeki hocaya bile gittiler aslinda bi kinayeli yaklasimdi. Bu konunun boyle dallanio budaklanmasi elbette cok üzücü ama olan oldu. Aile büyükleri ve söz konusu kisiler bir araya gelip konusacaklar yuzleseceklermis eger sorun kaynimdaysa da meydana cikar zaten. Dediğim gibi taraf tutmuyorum. Neyse fazla uzamasin zaten konu. Ama sunu diyemeden de gecemeyecem. Burda herkes beni elestirmis. Elestirirken benim de bi kadin oldugumu unutmus. Allah ne verdiyse yazmış. Burda sadece konudan üstün körü bahsetmistim ama pisman oldum yazdigima. Keske sorunun cevabini verip cekilseydiniz yada hic cevap vermeseydiniz.

Biz senin cinselliği kadının görevi demene kızdık ne demek görev madem sende kadınsın azıcık aklını kullan adamların özelini sülalede duymayan kalmamış birde oturup herkes konuşacak he kız herhalde çok saf bir şey ki kaçıp kendini sizden kurtarmıyor

Bu nedir ya şaka mısın sen ne yani aile meclisi toplanıp hadi bakalım suç kimde diye mi tartışma olacak eeee karara göre ne yapma planıniz var hem kendini aklama boşuna kaynanan anlatıyorsa dinleme sende hatta deseydin ki bu çok özel bir mevzu b8zi ilgilendirmez işimize bakalım iç halini bilmiyorsan yorumlama ilgilenme

nasıl bir aileniz var yahu?
nerede yaşıyorsunuz? gerçekten soruyorum, köyde mi? doğunun en ucra köşesinde mi?

hayır konudan üstün körü bahsettiğiniz için değil, direkt eltinizi suçlar gibi yazdığınız için eleştirildiniz

"böyle diyorlar ama benim fikrim şu" diye kısacık bir cümle daha yazsaydınız bu kadar eleştirilmezdiniz
kusura bakmayın, ne demek sorunun cevabını verip çekilseydiniz?
nasıl bu kadar duyarsız davranalım?
gerçi siz oldukça duyarsız davrandığınız için böyle düşünmeniz normal

biraz çevir kazı yanmasın olmuş bu

Arkadaslar esim dışında hic kimseyle bu konu hakkinda tek kelime etmedim etmemde. Ne kadar acimasizsiniz ya

Ahahaha kavgaya adam çağırmak gibi olmuş.
O halde ben de Mune diyorum.

ne kavgası?
siz biliyor musunuz @geodal kaç kere konu sahibi nerdesiniz diye sordu?

gülünecek bir durum göremedim ben

ayrıca, konu sahibi cevap vermediği için konu kapanmıştı
kapanmış konuya nasıl cevap yazsın?

Ne biçim bir ailesiniz siz ya , aile büyükleri mi toplanacakmış?
2 kişinin cinsel hayatından size ne yahu size ne???

Hiiiiç kıvırmayın, o kadına “ kadınlık görevini yapmadığı için” bir kuruş para ödemek istemiyorsunuz.

Kim bilir ne durumdadır psikolojisi..

Kapanan konuyu şimdi okudum,hiç kusura bakmayın ama atar tutar yanınız yok.
Bir çeşit günah çıkarma yada kendini aklamak için açtığınız bu konu da kapanır.
Eltinizin mahremi sadece eşi ve onu ilgilendirirken sizin ve aile meclisi dediğiniz güruhun ağzına sakız olması ayrı çirkinlik.

Ya birde suç kaynımdaysa çıkar meydana yazmışsın
Allah aşkına bu suç değil ayıp değil günah değil
Bir rahatsızlık bu
Pesss pesss
Alın ozaman o suçsuz kaynınızı da bir doğurtturun
Yıl olmuş bilmem kaç elinde akıllı telefon nete girip burayı buluyır konu açıyor
İçerik zihniyeti tarih öncesinden kalma

Yanlış anlaşıldım sanırım.Yazdığınızı çok sevimli buldum ve ona binaen teşbihte bulundum.
Devam konu açmak yasak diye biliyorum ve bu nedenle muneyi etiketledim.

Cok biliyomus gibi konusma ya ne kivaracam hakkiysa tabiki de alsin. Ayrica ben mi dedim toplansin herkes de onlarin hayatini konuşsun. Ister konussun ister konusmasinlar banane. Vee dini nikahin bi zorunlulugu olan mehir hani bosanma gibi durumlarda veriliyo esime de bizzat soyledim annenlere kardesine soyle öyle bosey olursa mehirini versin diye!! Kadinin hakkiysa elbette alsin yaa allah allahhh

Yanlış anlaşıldım sanırım.Yazdığınızı çok sevimli buldum ve ona binaen teşbihte bulundum.
Devam konu açmak yasak diye biliyorum ve bu nedenle muneyi etiketledim.

ben de, benim için etiketlediniz zannettim etik bulmadığınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…