Bugünkü kapanan konuma cevap.

Hem size ne
hem mehirini almasına kadar eşinize söylüyorsunuz
Hem buraya konu açıyorsunuz.
He size ne tabi.

Madem şimdi banane diyorsun o zaman ne diye tasası sana düştü de buraya soru soruyorsun evet bence de sananeeeee !! Milletin yatak odası sizi mi gerdi ya terbiyesizlikten başka birşey değil ! Bide oturup konuşacaklarmış . Mehirini vermesini biliyorsunuz ama başkasının mahremini konuşmanın günah olduğu ayıp olduğunu bilmiyorsunuz ! Komik oluyorsunuz

Yok hatta öyle anlaşılabilir diye mesajlarınızı da beğenmiştim
Yazarken vurgu,mimik olamayınca böyle yanlış anlaşılabiliyor

evet haklısınız
ben de bazen aynı sizin durumunuza düşüyorum
normalde böyle karşılamazdım belki de, konu sahibine çok sinirliyim
kusura bakmayın

Kız sen eltını hıc cekemıyon taaa burdan belli oluyo .Kaynına yapma etme dıcene nasıl bosatsam dıe mı konu açtın :/ ne ayaksın aynı sey seninde basına gelebilirdi .

Ouuvv ne kadar da yanlış anlaşılmış bir konu sahibi...

Önceki konuyu başkası yazmış gb açıp bir okusanıza konu sahibi! Basbaya cahil cühela varoş ağzıyla elti dedikodusu konusuydu. Burda da çevir kazı yanmasın durumu olmuş.

Burda kimse kimseyi tanımıyor ama herkesin kullandığı kelimelerden ne düşündüğü ne demek istediği gayet de anlaşılabiliyor.

Aile meclisi toplanıp kayın-eltinin cinsel hayatını masaya yatırdınız demek?

Mehri hatırlattığınız iyi olmuş tabi kadın olmak bunu gerektirirdi

Arkadaslar esim dışında hic kimseyle bu konu hakkinda tek kelime etmedim etmemde. Ne kadar acimasizsiniz ya

Kadının özelini buraya ifşa etmişsiniz ama??

Bu kadının özelini hunharca çiğnemeyi o kadar hak görüyorsunuz ki ailecek, buraya tanıyan çıkar mı eder mi korkmadan ifşa etmekte dahi hiçbir sakınca görmüyorsunuz. Pes.

Hadi kadının özelini geçtim size ne ki kaynınızın vereceği nafakadan?ucu size dokunmuyor etmiyor. Derdiniz o kızcağız para almasın, bana sorarsanız. Bu konu safi varoşluk, hadbilmezlik ve fesatlık. Umarım kız boşanır kaçar.

Sizi neden ilgilendiriyor bu konu ve bütün kk yı neden ilgilendirsin kayniniz ve eltinizin özel hayatı. Hem banane diyorsunuz hem de versin mehrini diyosunuz şaka mısınız anlamadim. Bu konuyu bu kadar dert edinmenize ve ustuste bdv ye konu acmaniza anlam veremedim. Başka derdin mi yok acaba E Eloyloy

Anladığım kadarıyla eğer erkekte kusur çıkarsa aile meclisi kızımı haklı bulup belki nafakaya evet diyecekler?
Ha eğer kızda kusur varsa yine ailemeclisinin kararıyla hayır denilecek,

Madem öyle ohalde ailemeclisi yatakta başlarında beklesin daha detaylı olur

Sabahki konumuza yorum yapmamistim simdi yapayim. Nafaka; bosanma esnasinsa veya sonrasinda maddi zorluk cekmemek adina her ay yatirilan para. (Alip almamak kisiye bagli o ayri bi konu). Her nafaka icin farkli sartlar vardir. Hukukcu degilim ama bu sartlarin icinde cinsel birliktelik kesinlikle olmalidir gibi bir ibare eminim yoktur. Bosanma esnasinda ne avukat boyle biseyi sorar ne savcisi ne hakimi. Aklinizi kullanin biraz ya. Ayrica verse ne vermese ne? Sizi ne ilgilendiriyor? Senin cebinden cikacak degil ya. Ya sabir!

Boyle bir konu acan ancak nafaka almama durumunda mutlu olacak bir insandir. Net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…