- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
n’olur biri konunun linkini versin, kafam kazan oldu derslerden dinleneyim azıcık
Hoş olmayan ilk onu bulmak çok zor olmasa gerekOlsun bunu yapmaması lazım... düşmanın da olsa insanların eksigini anlatmak dedikodusunu yapmak hos değil...
Sizin aile büyükleri olay esnasında hakem olarak yer alsınlar bence. Daha iyi karar verirler sorun kimde diye
Göz var nizam var eltim çabalamıyor dediğine göre...Sizin aile büyükleri olay esnasında hakem olarak yer alsınlar bence. Daha iyi karar verirler sorun kimde diye
Biz şaka yapıyoruz ama bu aileden bunu da beklerim benBasketbolda pozisyonlar tekrar tekrar izlenip faul veya kart verirler ya aslinda o sistemi getirmek lazim. Sarip sarip en bastan izlesinlerki dogru karar versin şaaptigimin aile meclisi.
Biz şaka yapıyoruz ama bu aileden bunu da beklerim ben
Anlayan ifşa etmez, edeninse sadece laftadir anlayışıHoş olmayan ilk onu bulmak çok zor olmasa gerek
Bana itici gelen bu konuda hem cinsinin bu kadar zor bir durumda iken onu anlamak adına ilk konuda en ufak bir sözcüğün olmaması
Tabi sonra açtığı bu konu pek inandırıcı samimi değil
Allah vere de Poyraz bunlardan sıyrılıp kaciverse.
Demek ki kardeşler bu konuları hiç çekinmeden ulu orta konuşabiliyorYa sizin kocanız nerden biliyor da anlatıyor size? Pes!
Ne biçim bir ailesiniz evlerden ırak!
Hani derlerya özrü kabahatinden büyükDaha ayrintili yazsaydin keşke yazip cekilmeseydin... konuyu açan sensin yönlendirecek olan da sen olmalıydın sen olmayınca biz de allah ne verdiyse yazdık .... senin niyetini az çok bilir ona göre yapardık da hâlâ kurul falan toplayıp idam kararı çıkaracak gibi yorumlarınız var ..Aile tuhaf bir aile bence ...bir de Dr getirin karı koca Zifaf gecesi yapın güreş tutsunlar bakalım hata kimde gibi tuhaf düşünceler olusturdunuz kafamda.. ne diyorum ben ya...
battıkca batti ne yazık ne korkunç . o kız kimbilir ne halde çok üzüldüm ve çok sinirlendim.Hani derlerya özrü kabahatinden büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?