Bugünkü kapanan konuma cevap.

Böyle bir sorun tek taraflı olmaz, olamaz.

Neyi oturup konuşacaksınız ? Konsey mi toplayacaksınız? insanların özeline , yatak odasına girmek kimin haddine!.. kaynanan kim oluyor da böyle bir karar veriyor.

Kaynın ve eltin buna karar verir. evliliklerine devam ederlerse ederler etmeZlerse kendileri bilir. Ayrıca 3.5 yıllık evlilik söz konusu sadece sex olunca mı nafaka alınıyor? Veya evliliksadece sex olunca mı oluyor? Bu kadının ekonomik özgürlüğü yoksa o nafaka bağlanacak.

Kimse kimsenin derdini 3.5 yıl çekmek zorunda değil , ne kaynın ne de eltin her iki taraf için geçerli bu.

Ayrıca bu problem adam gibi doktora gidilseydi kesinlikle aşılırdı öyle üfürükçülere gitmekle olmaz o işler.

O kiza okadar yazik ki.. suan neler dusunuyodur belkide bu durumlardan dolayi kendini eksik bile hissediyor olabilir.. kiii eksik asla degill ama bu zihniyet bunu eksiklikmis gibi gosteriyor.. allah o toplanacak insanalra akil fikir ve merhamet versin.. kusurun kimde oldugunu nasil anlicaklar oda ayri bir sorun... belki sinirle erkek tarafi kizin babasina neler neler dicek o cahillekle dusunmek bile istemiyorum.

Önceki konuyu da okudum ve içim ezildi bir kadının bu duruma düşmesi, düşürülmesi beni çok üzdü.
Aile toplanacakmis ya bu konu için daha da yararlandım ki söz konusu kadın kim bilir ne halde..
Yazık çok yazık.
Kadın verdiği mücadeleyi belki anlatmadi yada anlatamadı ki buna bile gerek yoktu kayniniz adam olsaydi da bu konular konusulmadan boşanmayı becerebilseydi. Umarım sorunsuz en kolay bir şekilde boşanma gerçekleşir de kadın sizlerden kurtulur. Ama korkuyorum, aileniz kadınlık görevini yerine getirmiyor diye tüm elaleme duyurup geleceğini bile elinden almanızdan...

Bizde hic oyle seyler istenmez enteresan geldi. Keske adamdan degilde eltisinden alsalar parayi kadinin herseyini ifsa etti burda yazik gunah.

Aile büyükleri ve söz konusu kisiler bir araya gelip konusacaklar yuzleseceklermis eger sorun kaynimdaysa da meydana cikar zaten.

Herkesin içinde açık açık yatak odalarını anlatıp ‘yüzleşecekler’ mi?! Ben böyle şey duymadım

İnşallah kötü bir şakadır bu konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…