heee heeebirileri bunu cumhurbaşkanına da anlatsın.yüzlerce korumayla geziyor
ne oldugunu gayet iyi biliyorum canım sen ne demek istediğimi anlamamışsın mesala sen ne kadar dikkat edersen et sonucu ancak ALLAH bilir orta durum yoktur yani bi söz vardır eşeği sağlam kazığa bağla sonra Alaha dua et diye benim demek istediğim şuydu biz müslümanlar olarak her işe kendimiz çabalıyoruz en son ALLAH diyoruz yani orada da anlatılmak istenen tedbiri alıp sonucu Allaha bırakmaktır. ama tabi konu bu değil artık hutbelere bile karışılır olmuş Acaba efendimiz olsaydı ne derdi bu duruma.ayrıca sizinle münakaşaya girmek istemiyorum...
E madem öyle, hiçbir şey yapma? Allah'a güvenmiyor musun yoksa? Yani bu durumda tedbiri abartanlar hiç güvenmiyor, sen ne oluyorsun bari, orta derecede mi güveniyorsun? Birazını ben yapayım da Allah için yardım etmesi kolay olsun mu diyorsun? Sen ne dediginin farkında da degilsin.
Madem dine inanıyorsun, dinde ''sünnetullah'' diye bir şey var, git ögren bence sen onun ne oldugunu.
birileri bunu cumhurbaşkanına da anlatsın.yüzlerce korumayla geziyor
Tayyip , Allaha guvenmiyor demek ki..
Guvense 1500 korumayla gezmezdi.
fazla önelem alınması demiş ama Gülcan arkadaş eskiden 90 koruma varken reisi cumhura şu an 1500 koruma yani bu güvensizlik demekmi?ne oldugunu gayet iyi biliyorum canım sen ne demek istediğimi anlamamışsın mesala sen ne kadar dikkat edersen et sonucu ancak ALLAH bilir orta durum yoktur yani bi söz vardır eşeği sağlam kazığa bağla sonra Alaha dua et diye benim demek istediğim şuydu biz müslümanlar olarak her işe kendimiz çabalıyoruz en son ALLAH diyoruz yani orada da anlatılmak istenen tedbiri alıp sonucu Allaha bırakmaktır. ama tabi konu bu değil artık hutbelere bile karışılır olmuş Acaba efendimiz olsaydı ne derdi bu duruma.ayrıca sizinle münakaşaya girmek istemiyorum...
fazla önelem alınması demiş ama Gülcan arkadaş eskiden 90 koruma varken reisi cumhura şu an 1500 koruma yani bu güvensizlik demekmi?
artık diyanete de güven kalmadı,mersedesi alınca hükümetin ağzıyla konuşmaya başladı
kader hakkında söyediklerin dogru fakat 2 çeşit kader vardır birisi cüzi iradeyle ilgilidir birisi tamamen kaderdir değiştirilemez mesala ölüm gibi üste bi ayet yazdım ona istinaden söylüyorum..gul_cann yazdıklarınızdan anladığım sizde kader kavramında oturmamış bir şeyler var. Ne yaparsak yapalım sonuç değişmez Allah öyle yazmış diye bir şey yok. Yaptığınız hareketler hayatınızı etkiliyor, değiştiriyor elbette. Kader Allah'ın bunların olacağını bilmesi ve takdir etmesidir.
Örneğin ben yarın sabah güneş doğacak desem güneş doğar ama ben söylediğim için değil. Ben sadece doğacağını biliyorum ama doğmasına bir etkim yok. Bu durumda fazladan tedbir almanın sonucu değiştirmeyeceğini söyleyemeyiz. Allah'a güvenle zaten bir ilgisi yok bu fetva siyasi çıkarlar ve baskılar sonucu hazırlanmış.
arkadaşlar bakın benim demek istediğim hala anlaşılmamış kader konusunu Allahın izniyle çok iyi biliyorum.ben iş güvenliginde tedbir alınmasın demedim tabiki alınacak ama kurana inanıyorsanız da orada şöyle bi ayet var onlara ölüm geldiginde ne bi dakika geri alınır ne bi dakika ileri alınır diye .Mesala size şöyle anlatayım ben ne zaman aman hasta olurum diye sıkı sıkı giyinsem hasta olurum kesin çünkü herşey Allahtan ama şöyle desem hastalığıda sağlığıda veren Allah ben gerektigi kadar giyineyim gerisi Rabbimin taktiri derim.cumhurbaşkanının korumalarına gelince tabiki onunda tedbir olarak koruması olucak sonuçta etrafı düşmanlarla dolu ama aynı şey onun içinde geçerli tabi. inanın Allah birşeyi taktir ederse 1500 değil tirilyonda güvenlik olsa olacak olur...
kader hakkında söyediklerin dogru fakat 2 çeşit kader vardır birisi cüzi iradeyle ilgilidir birisi tamamen kaderdir değiştirilemez mesala ölüm gibi üste bi ayet yazdım ona istinaden söylüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?