Bugünlerde geçer mi?

bayandipali

edirneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
939
987
18
35
..............................................................................................................

Son düzenleme:
Sizi hatırlıyorum önceki konunuzdan, 45 dk. mesafede, daha rahat iş bulabileceğiniz bir yerde kendi eviniz var ve eşiniz oraya taşınmak istemiyor. Üzgünüm ama eşiniz sırtını size dayamış, rahata alışmış böylesi işine geliyor.
Çalışmak için oraya taşınmanıza bile gerek yok aslında, 45 dk yolu gün içinde gidip gelebilir istedikten sonra. Büyükşehirlerde millet 1, 1,5 saatlik yolu çekiyor, ekmek parası için. 45 dk. ne ki? Sizin eşinizin çalışmaya gönlü yok, yoksa her türlü çare bulurdu, ben sessiz kalmazdım.
Hem dışarda çalışacaksınız hem evde temizlik yapacaksınız, sonra akşama kadar evde yatan adam yapılan temizliğe laf edecek? Ben sinirlendim burda.

İçim ağlıyor şuan ,İŞ varda mı ben çalışmıyorum modu beyefendi.Evet iş var çalışmıyor. O kadar gururlu ki sorsan iş bırak sana çalış diyen mi var diyor. Ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum 6 aydır benim maaşımla geçiniyoruz ama tek kelime ağzımı açamıyorum açsam bağırıp çağırıyor.hele içmesi son damla oldu benim için

N e yapacağımı bilmiyorum acaba annemlere gidip gözünü mü korkutsam

sizin aileniz yok mu
gidin onların yanına... eviniz kira mı
eşinize bir ayarın zamanı gelmiş
çocuk var mı?

N e yapacağımı bilmiyorum acaba annemlere gidip gözünü mü korkutsam
Yani nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bir şekilde rest çekmenizin zamanı gelmiş. İnsan iş bulamayabilir normaldir olabilir ama en azından bir çabası olur, birşeyler yapmaya çalışır. Bağırıp çağrırıp susturarak değil çare arar, iş neredeyse oraya gider, resmen baskı altına alıp sizi sindiriyor. Şuan siz ona değil o size muhtaç, burnunu sürtmeniz gerekiyor bence.

evet resmen baskı altındayım. Ağzımı açmamla sesini yükseltmesi bir oluyor. O bana muhtaç hissetmiyor kendini çalışma bırak işi diyor hemen,bırakmayacağımı biliyor gerçi ama annesi telefonda sakın bırakma sen parasızlıktan birbirinize girersiniz diyor.

Ay ne yiyip içecekmişsiniz acaba? Aileler mi besleyecekmiş kendisini?
İşi bırakıyorum diye blöf yapsanız tavrı ne olur ? Konuştum şefimle, 15 gün daha çalışıp, bırakıyorum deyin mesela?
Ya da izin alın 1 hafta işe gitmeyin, eşiniz sizi işten ayrıldı bilsin, tavrı ne olur?

Eşinizin size böyle bağırıp çağırması bi tür savunma mekanızması yani sizin yanınızda kendisini yetersiz gördüğü için(çalışmayıp sizin paranızla geçiniyor Ya o bakımdan) böyle davranıyor e tabi biraz ailesinden de destek almış çalışmama konusunda boşanmak için erken gibi ama bikaç gün yalnız bırakın onu ailenizin yanına gidin belki yalnız kalırsa aklı başına gelir

bence annenlere git o iş bulmadan da gelme ve bu sürede en ufak bir faturasını vs. bişeyini de ödeme. evde para falan da bırakma sakın başka türlü yola gelmez. boşanmcam ya da boşanmıycam da deme bence.

İşimden izin alamam tam sezon hayatta olmaz. İşi ben bıraksam desem iş yerimin bırakmayacağını biliyor ha deyince..
Çok gururlu sorsan ama içmeye gidiyor benzini alıp pazar günleri gezmeye gidiyor anlayamıyorum

Benim teyzem esi calismiyo ne de olsa evi ben gecindiriyorm tek yasarim daha iyi deyip bosamisti. Insallah esiniz bi an evvel calismaya baslar

bence annenlere git o iş bulmadan da gelme ve bu sürede en ufak bir faturasını vs. bişeyini de ödeme. evde para falan da bırakma sakın başka türlü yola gelmez. boşanmcam ya da boşanmıycam da deme bence.

Benim maaş kartım eşimde zaten , harcadığını sormam diyorum ya çok anlşayışlıyım çok acıdım ama o beni düşünmüyor sanki..

Maaş kartınızı da vermişsiniz
İşi yok buna rağmen içerek eve geliyor
ben işsizliğe inanan birisi değilim, iş beğenmemezlik var yazık ki
Allah yardımcıız olsun sabır versin
Bu tavırlarından dolayı boşanma konusunu dile getirdiniz mi, çok üzülür elinden geleni yapar olmaz buna rağmen evde size destek olur siz de susarsınız, ama maalesef durum bunun tam aksi, ortada hem suçlu hem güçlü modu var

Başka yerde evimiz var ve orda iş dolu yetersiz görecek durum yok burdada garson ilanları var.O olmaz bu yol olmaz benim kızdığım o hangi yol olacak peki.Psikolojik çökmesi artık beni kesmiyor çözüm üretmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…