- 6 Eylül 2016
- 2.829
- 7.399
- 158
- Konu Sahibi bayandipali
-
İşimden izin alamam tam sezon hayatta olmaz. İşi ben bıraksam desem iş yerimin bırakmayacağını biliyor ha deyince..
Çok gururlu sorsan ama içmeye gidiyor benzini alıp pazar günleri gezmeye gidiyor anlayamıyorum
Benim maaş kartım eşimde zaten , harcadığını sormam diyorum ya çok anlşayışlıyım çok acıdım ama o beni düşünmüyor sanki..
adam çalışmadan maaş alıyor niye çalışsın, parazitliğe iyi alıştırmışsınızBenim maaş kartım eşimde zaten , harcadığını sormam diyorum ya çok anlşayışlıyım çok acıdım ama o beni düşünmüyor sanki..
Benim teyzem esi calismiyo ne de olsa evi ben gecindiriyorm tek yasarim daha iyi deyip bosamisti. Insallah esiniz bi an evvel calismaya baslar
Eşim daha önce işsiz kalmadı ama bir işe de girse 2 sene sonra zor geliyor o iş.Hatta son iş yerinde ben anneme gttim işe gitmemiş.Akrabaya gittim evde olmadığımı biliyor ya işe gitmiyor.2 kere oldu tabi çıkardılar işten ama dediğim gibi en uzun işsizlik bu oldu
Ohoo arkadaşım adam tabi çalışmaz, elinde hazır maaş kartı, gezmeleri de aksamıyor, soru sorarsa bağırır susturur, niye çalışsın ki? Kartınızı alın bence önce elinden, sonra da ailenize gidin, ben tek başıma yoruldum artık kaldıramıyorum, benim yüküme destek olana kadar ben yokum deyin.
Gururdandır hep.SABAHTAN BERİŞ MESAJATMIYOR BEYEFENDİ HAKLI GİBİ
Ne diyecekler boşanın ben oğluma bakarım mı diyecekler, başlarına kalmasın gelin hanım beslesin oğullarını diye öyle konuşuyorlar.bir tanıdığım 1,5 yıl hiç işe girmeyen girdiği işi de beğenmeyen evde yatmaya alışan kocasını boşadı. 2 yıldan fazla olacak sanırım hala işsiz beyfendi..Annesi de aynı cümlelelri kuruyordu karı koca hayatında olur bunlar, kadın da çalışıp eve bakabilir vs. ama adam çalışmayan kadında istemiyordu ayrıcabu adamların anneleri hangi kafayı yaşıyorlar acaba
Çok itici bi durum.işsiz kalmasını anlarım ama çalışma gibi bi çabası yoksa orda duracak.yok öyle sen çalış ben yiyim erkeğe hiç yakışmıyor
Sizi sindirmeye çalışıyor bağırarak. Korkup sesiniz çıkmasın istiyor. Eniştem de böyleydi. Halamı çalıştırır kendi yatardı. Sonra halam hastalandı çalışamaz duruma geldi. Yine de gidip çalışmadı biliyor musun? İş çok ama g.tü zora gelemiyor. Alışmış sırtını dayamaya çünkü. Eğer evlilik yeniyse ve çocuk yoksa lütfen kimseye kölelik yapma. Eşe kölelik olmaz iyi günde kötü günde evet ama o artık seni kullanmaya dönmüş. Çok iyi bir ayar ver yine düzelmezse noktala. Kendine eziyet ettirme. Çünkü zaten saygın azalmış saygı tamamen biterse sevginde biter.İçim ağlıyor şuan ,İŞ varda mı ben çalışmıyorum modu beyefendi.Evet iş var çalışmıyor. O kadar gururlu ki sorsan iş bırak sana çalış diyen mi var diyor. Ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum 6 aydır benim maaşımla geçiniyoruz ama tek kelime ağzımı açamıyorum açsam bağırıp çağırıyor.hele içmesi son damla oldu benim için
Eşinizin mesleği nedir? Hangi işi bekliyor?
bir tanıdığım 1,5 yıl hiç işe girmeyen girdiği işi de beğenmeyen evde yatmaya alışan kocasını boşadı. 2 yıldan fazla olacak sanırım hala işsiz beyfendi..Annesi de aynı cümlelelri kuruyordu karı koca hayatında olur bunlar, kadın da çalışıp eve bakabilir vs. ama adam çalışmayan kadında istemiyordu ayrıcabu adamların anneleri hangi kafayı yaşıyorlar acaba
çooooook haklısın, tavrın için kimse seni eleştiremez ya da tepki gösteremez. Aksine destek görmen lazım.. Ama oğullarına toz kondurmayacaklar. Bu durumda yalnızsın canım
Sizi sindirmeye çalışıyor bağırarak. Korkup sesiniz çıkmasın istiyor. Eniştem de böyleydi. Halamı çalıştırır kendi yatardı. Sonra halam hastalandı çalışamaz duruma geldi. Yine de gidip çalışmadı biliyor musun? İş çok ama g.tü zora gelemiyor. Alışmış sırtını dayamaya çünkü. Eğer evlilik yeniyse ve çocuk yoksa lütfen kimseye kölelik yapma. Eşe kölelik olmaz iyi günde kötü günde evet ama o artık seni kullanmaya dönmüş. Çok iyi bir ayar ver yine düzelmezse noktala. Kendine eziyet ettirme. Çünkü zaten saygın azalmış saygı tamamen biterse sevginde biter.
Ne diyecekler boşanın ben oğluma bakarım mı diyecekler, başlarına kalmasın gelin hanım beslesin oğullarını diye öyle konuşuyorlar.
biliyorum canım, işin bu raddeye geleceğini de biliyordum tabi.. Bu modeller standart oluyor çünkü. Sen çok bile sabırlı davrandın ki ben bu kadarını bile göstermezdim. Şimdi Onun anne ve babasını umursamayarak ki gerçekten ne yapsan yeridir, bir tavır ve strateji belirle derim. Eşin de rahatlığa gerçekten alıştı.Önceki konumu biliyorsun değişen birşey olmadı maalesef
kvalide o olaydan beri ilk kez akşam aradı açmadım bende..
çalış çabala birde üstüne kötü gelin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?