- Konu Sahibi bayandipali
-
eŞİME MESAJ ATTIM NAPTIN BUGÜN DİYE İŞ BUL YETER ARTIK DİYE
BOŞUCAM SENİ YAZMIŞ YARIN AVUKATA GİDİYORUM YAZMIŞ
bide bağırarak sindiriyor seni.. Ams bu gidişe bi dur demen lazım canım, resti çekmen şart bi şekilde. sen destek oldukça inan daha fazlasını ister. Bi erkek rahatlığın tadını almayagörsün, iflah olmaz bi daha. hele de anneden böyle yüz buluyosa..Ben inanki bilmiyordum bu raddeye geleceğini
Ailesinden arkadaşlarından ayrılmamak için sürünüyoruz burda ,halbuki taşınsak iş çok dediğim yerde
Daha hiçbir yer görüşmeye çağırmadı bile neyi bekliyor beyefendi acaba
Ağzımı açamıyorum hemen bağırıyor
OOOO,tripler de tavan.
bide bağırarak sindiriyor seni.. Ams bu gidişe bi dur demen lazım canım, resti çekmen şart bi şekilde. sen destek oldukça inan daha fazlasını ister. Bi erkek rahatlığın tadını almayagörsün, iflah olmaz bi daha. hele de anneden böyle yüz buluyosa..
Böyledir canım,sen kartı almaya kıyamazsın gururu incinmesin diye,o bu sözleri bir çırpıda söyler,gördün işte...
Ne yapmayı düşünüyorsun peki?neler söylemediki küfürler havada
Ne yapmayı düşünüyorsun peki?
Ee bosarsa kim bakacakmis ona?
Nafaka da talep eder senden artik.
Blof yapiyor
Demekki şoka gireceğini biliyormuş,ondan bu sözü kullanmış.Başarılı da olmuş.Bazen kaybetmeyi göze almadan kazanamazsın canım.Bu günler de geçer mi diyorsun ya başlıkta,gün her türlü geçer.İyi gün de,kötü gün de sonsuz değildir.Önemli olan yarının sana nelerle geleceği.Onu da senin davranışların belirleyecek.Boşan demem kimseye.O zaten kenarda bir seçenek daima.Ama dik dur, hemen yıkılıp dökülme.Blof yaptı bence de.O da ailesine dönse evlenmeden önceki gibi olur mu sanıyorsun.Alışmış evine,sakinliğe,yan gelip yatmaya.3 gün sonra aramaya başlar evini.Önemli olan,sen onunla devam edebilecekmisin böyle...şoktayım şuan beklemiyordum düne kadar çok seviyordu bir iş bul yeter artık dedik diye neler duyduk
Canim ailesi bikmayacak mi koca adama bakmaya?blöf yapmaz o
gider ailesi ile yaşar
+10000maaş kartınız ondaysa eğer hemen bankayı arayıp kartı iptal ettirin..
yarın gittiği avukata kendi versin parasını..
maaş kartınız ondaysa eğer hemen bankayı arayıp kartı iptal ettirin..
yarın gittiği avukata kendi versin parasını..
ÖNCEDEN BÖYLE BİRİ DEĞİLDİ NE ZAMAN HAMİLE KALDIM BEBEK İÇİMDE ÖLDÜ AMAÇSIZLAŞTIB bayandipali boşayacaksa tamam yapılacak bişey yok
akşam kartımı ver tamam o zaman birazda ailen beslesin seni diyin
6 ay daha sabret. baktın olmuyor ayrıl. bu arada bebek olmasın korun.Bir evlilikte oturup konuşulması gerekmez mi? Şu zaman kadar iş ararım burda bulamazsam başka yere giderim.Yada artık senesi gelecek nerdeyse ne iş olsa yapayım karıcımdiye, alıp eşini karşına iki kelime etmez mi.Bizimkinde yok!!! Eşim işsiz kaldı nerdeyse 6 ay olacak.Ben artık çok sıkıldım.Sürekli işçi değiştiren bir iki yer var burada akşam oralara form doldur dedim.Sen misin diyen, sus kes sesini diye bana bağırmaya başladı.Taşınalım diyorum iş olan yere ona da gelmiyor.Ama ben artık sabah işe giderken evde sürekli yatan adam görmekten bıktım.Eşimin ailesi üstüne gitme iş mi var çalışmıyor demişti hatırlarsınız. Herhalde yüz buldu eşim gönlüne göre iş olmasını bekliyor.Ben artık tahammülsüzleşmekte haksız mıyım? Bir adam garsonluğa girer , yük taşır ama karısı işe giderken üç aydan sonra yatmaz herhalde .Geçen akşam da içmeye gitmiş çakırkeyif geldi çalışmayan insan gidip nasıl içer aklım almıyor.Dün sabahtan akşama kadar temizlik yaptım yerde çöp kalmış söylendi.Düşünüyorum da o bana hiç acımıyor.Bir gün ihtimal bile vermezdim böyle düşüneceğime ama ayrılsam sanki daha iyi..Hastalıkta sağlıkta iyi gün kötü gün demeyin zaten hespinde yanındayım on yıla yakındır..Hiçbir şey söylememeliyim iş konusunda bir akıl verin bana..
not:Kayınpeder kayın desteği falan istemiyorum kimseden bişi kendim çalıştıgım için evi döndürüyoruz.Elden borçlarımız var onlar duruyor
Bu tiplerin kalıtımsal özelliği budur çünküNerden bildin canım çocuk olmama sebebi oldugunuda
Bunalima girmistir. Insan bunalimdayken cani hir bir sey istemiyor. Eli kolu kalkmiyor insanin.Bir evlilikte oturup konuşulması gerekmez mi? Şu zaman kadar iş ararım burda bulamazsam başka yere giderim.Yada artık senesi gelecek nerdeyse ne iş olsa yapayım karıcımdiye, alıp eşini karşına iki kelime etmez mi.Bizimkinde yok!!! Eşim işsiz kaldı nerdeyse 6 ay olacak.Ben artık çok sıkıldım.Sürekli işçi değiştiren bir iki yer var burada akşam oralara form doldur dedim.Sen misin diyen, sus kes sesini diye bana bağırmaya başladı.Taşınalım diyorum iş olan yere ona da gelmiyor.Ama ben artık sabah işe giderken evde sürekli yatan adam görmekten bıktım.Eşimin ailesi üstüne gitme iş mi var çalışmıyor demişti hatırlarsınız. Herhalde yüz buldu eşim gönlüne göre iş olmasını bekliyor.Ben artık tahammülsüzleşmekte haksız mıyım? Bir adam garsonluğa girer , yük taşır ama karısı işe giderken üç aydan sonra yatmaz herhalde .Geçen akşam da içmeye gitmiş çakırkeyif geldi çalışmayan insan gidip nasıl içer aklım almıyor.Dün sabahtan akşama kadar temizlik yaptım yerde çöp kalmış söylendi.Düşünüyorum da o bana hiç acımıyor.Bir gün ihtimal bile vermezdim böyle düşüneceğime ama ayrılsam sanki daha iyi..Hastalıkta sağlıkta iyi gün kötü gün demeyin zaten hespinde yanındayım on yıla yakındır..Hiçbir şey söylememeliyim iş konusunda bir akıl verin bana..
not:Kayınpeder kayın desteği falan istemiyorum kimseden bişi kendim çalıştıgım için evi döndürüyoruz.Elden borçlarımız var onlar duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?