Bugünlerde geçer mi?

bide bağırarak sindiriyor seni.. Ams bu gidişe bi dur demen lazım canım, resti çekmen şart bi şekilde. sen destek oldukça inan daha fazlasını ister. Bi erkek rahatlığın tadını almayagörsün, iflah olmaz bi daha. hele de anneden böyle yüz buluyosa..

rest çektim şimdi boşucam seni yazmış, ben sanki çalışmak istemiyorum yazmış bide küfür etti nankörmüşüm ben

Böyledir canım,sen kartı almaya kıyamazsın gururu incinmesin diye,o bu sözleri bir çırpıda söyler,gördün işte...

şoktayım şuan beklemiyordum düne kadar çok seviyordu bir iş bul yeter artık dedik diye neler duyduk
Demekki şoka gireceğini biliyormuş,ondan bu sözü kullanmış.Başarılı da olmuş.Bazen kaybetmeyi göze almadan kazanamazsın canım.Bu günler de geçer mi diyorsun ya başlıkta,gün her türlü geçer.İyi gün de,kötü gün de sonsuz değildir.Önemli olan yarının sana nelerle geleceği.Onu da senin davranışların belirleyecek.Boşan demem kimseye.O zaten kenarda bir seçenek daima.Ama dik dur, hemen yıkılıp dökülme.Blof yaptı bence de.O da ailesine dönse evlenmeden önceki gibi olur mu sanıyorsun.Alışmış evine,sakinliğe,yan gelip yatmaya.3 gün sonra aramaya başlar evini.Önemli olan,sen onunla devam edebilecekmisin böyle...

maaş kartınız ondaysa eğer hemen bankayı arayıp kartı iptal ettirin..

yarın gittiği avukata kendi versin parasını..

maaş kartınız ondaysa eğer hemen bankayı arayıp kartı iptal ettirin..

yarın gittiği avukata kendi versin parasını..

eŞİM ÖYLE BİRİ DEĞİL VER DESEM VERİR.
ÖNCEDEN BÖYLE BİRİ DEĞİLDİ NE ZAMAN HAMİLE KALDIM BEBEK İÇİMDE ÖLDÜ AMAÇSIZLAŞTI
Boşanmayıda ilk kez söyledi.Üst üste geldi herşey

B bayandipali boşayacaksa tamam yapılacak bişey yok
akşam kartımı ver tamam o zaman birazda ailen beslesin seni diyin
ÖNCEDEN BÖYLE BİRİ DEĞİLDİ NE ZAMAN HAMİLE KALDIM BEBEK İÇİMDE ÖLDÜ AMAÇSIZLAŞTI
Boşanmayıda ilk kez söyledi.Üst üste geldi herşey

beynim durdu düşünemiyorum

6 ay daha sabret. baktın olmuyor ayrıl. bu arada bebek olmasın korun.
şu şartlarda iş bulmak gercekten zor.

Bunalima girmistir. Insan bunalimdayken cani hir bir sey istemiyor. Eli kolu kalkmiyor insanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…