- Konu Sahibi bayandipali
-
Valla asalaklara hic tahammulum yok...sanada yazik hem is hem ev nasil olacak sevgi sevkat desen oda yok...asik degilsen silkele gitsinAkşam masayı bıraktığım gibi sabah bulurum bi çöpleri atar yemekmiş bulaşıkmış elini sürmez
Valla asalaklara hic tahammulum yok...sanada yazik hem is hem ev nasil olacak sevgi sevkat desen oda yok...asik degilsen silkele gitsin
Erkekse eğer iş beğenmemezlik yapmamalı,haklısın.Gönlüne göre iş arayan adam işin olduğu yere gider.Bu rahata iyi alışmış.Kadın olsa çekinir her yere işe giremez ama erkeğin böyle bir hakkı olmamalı.Bir evlilikte oturup konuşulması gerekmez mi? Şu zaman kadar iş ararım burda bulamazsam başka yere giderim.Yada artık senesi gelecek nerdeyse ne iş olsa yapayım karıcımdiye, alıp eşini karşına iki kelime etmez mi.Bizimkinde yok!!! Eşim işsiz kaldı nerdeyse 6 ay olacak.Ben artık çok sıkıldım.Sürekli işçi değiştiren bir iki yer var burada akşam oralara form doldur dedim.Sen misin diyen, sus kes sesini diye bana bağırmaya başladı.Taşınalım diyorum iş olan yere ona da gelmiyor.Ama ben artık sabah işe giderken evde sürekli yatan adam görmekten bıktım.Eşimin ailesi üstüne gitme iş mi var çalışmıyor demişti hatırlarsınız. Herhalde yüz buldu eşim gönlüne göre iş olmasını bekliyor.Ben artık tahammülsüzleşmekte haksız mıyım? Bir adam garsonluğa girer , yük taşır ama karısı işe giderken üç aydan sonra yatmaz herhalde .Geçen akşam da içmeye gitmiş çakırkeyif geldi çalışmayan insan gidip nasıl içer aklım almıyor.Dün sabahtan akşama kadar temizlik yaptım yerde çöp kalmış söylendi.Düşünüyorum da o bana hiç acımıyor.Bir gün ihtimal bile vermezdim böyle düşüneceğime ama ayrılsam sanki daha iyi..Hastalıkta sağlıkta iyi gün kötü gün demeyin zaten hespinde yanındayım on yıla yakındır..Hiçbir şey söylememeliyim iş konusunda bir akıl verin bana..
not:Kayınpeder kayın desteği falan istemiyorum kimseden bişi kendim çalıştıgım için evi döndürüyoruz.Elden borçlarımız var onlar duruyor
Oyle bir hayat yokki ama sevgiyi haketmeli insan caba gostermeli biraz herseye susarsan kisiligini kaybedersinsEVİYORUM CANIM gayet mutluyduk ,ilgili alakalıdır. Ama hiç ağzını açmazsın
Erkekse eğer iş beğenmemezlik yapmamalı,haklısın.Gönlüne göre iş arayan adam işin olduğu yere gider.Bu rahata iyi alışmış.Kadın olsa çekinir her yere işe giremez ama erkeğin böyle bir hakkı olmamalı.
Evde yatan adam da ciddiye bile alınası değil.Siz haklı olduğunuz için ezikliğini aklı sıra size çemkirerek bastırıyor.
Bu işin yolu sadece konuşmak.Büyüklerini dinliyor mu onlarla konuşsanız.
Ailesi pıtışlıyor ama başka sözüne güvendiği bir arkadaşı vs yok mu?
Oyle bir hayat yokki ama sevgiyi haketmeli insan caba gostermeli biraz herseye susarsan kisiligini kaybedersin
Evimiz kira değil ama elden borçlarımız var
Çocuk olmuyor
Konunuzda yerden göğe haklısınız. Işsiz kalmak başka, bunu pişkinliğe vurmak başka. Haklılığınız sizi kızdırıyor anlıyorum ama yine de bence eşinizin erkeklik onurunu kirmayin ağır sözlerle. Belli ki o yöntemle çalışmıyor eşiniz.
Ama diger yandan yorumlara bakıyorum, kadın parası yiyen erkekler ölsün demiş herkes.
E hani eşitlik vardı? Milyonlarca kadın çalışmayıp eşinin maaşıyla ortak geçiniyor, kimse de kalkıp "puu sen de kadın mısın rezil sey" demiyor. Evlilik böyledir bence, yeri gelince biri digerine sirtini dayar, dayamali. Insana eşi yük gelmemeli. Ben boyle düşünüyorum.
Ne diyecekler boşanın ben oğluma bakarım mı diyecekler, başlarına kalmasın gelin hanım beslesin oğullarını diye öyle konuşuyorlar.
Oğulları onlara kalsa maaşlı da olsa çekemiyorlar ama...Bizim tanıdık bir ailenin oğlu çalışmıyordu.Gelin çalışıyordu ama bir kaza geçirdi,uzun süre tedavi görmesi gerekiyordu.Eşine iş bul dedikçe kayınvalide küplere biniyordu,iş mi var da çalışacak diye.Eş te meydanı boş buldu,aylak aylak gezdi.En son yuva dağıldı.Kız boşandı annesiyle yaşıyor.Adam sonra işe girdi,o da annesiyle.Ama kayınvalide illallah etti oğlundan,evlense de gitse diye bakıyor.Ne diyecekler boşanın ben oğluma bakarım mı diyecekler, başlarına kalmasın gelin hanım beslesin oğullarını diye öyle konuşuyorlar.
pardon bişey soracağımZaten o üzülmesin diye ben bu haldeyim.Daha düne kadar da yük hissetmiyordum ama yerdeki çöpü laf etmesi zoruma gitti al at sanki akşama kadar yatsam neyse..Geçen haftada makinadaki çamaşırları söylüyor ne zaman yıkancak daha ayakkabılarımı yıkamamışsın.Yok neymiş salata yapmıyormuşum..İçme diyorum gidip içiyor.Benzin alıp geziyor . hobileri var çünkü gezmesin kendini kötü hissetsin artık. iş ilanlarına ben bakıyorum elinde faturalı hat sabahtan akşama kadar f.b ta .Ben şurda iş ilanı var dicem öyle haberi olup gidip başvuracak.Çocugumuz olmamasında etkisi çok kesinlikle içki almaması lazım anlatabiliyor muyum.. 1 2 3 ay artık 6 ay olacak nerdeyse.
Aylak insan evlat olsa çekilmiyor, ama gelinler hariç onlar çekmek zorunda.Oğulları onlara kalsa maaşlı da olsa çekemiyorlar ama...Bizim tanıdık bir ailenin oğlu çalışmıyordu.Gelin çalışıyordu ama bir kaza geçirdi,uzun süre tedavi görmesi gerekiyordu.Eşine iş bul dedikçe kayınvalide küplere biniyordu,iş mi var da çalışacak diye.Eş te meydanı boş buldu,aylak aylak gezdi.En son yuva dağıldı.Kız boşandı annesiyle yaşıyor.Adam sonra işe girdi,o da annesiyle.Ama kayınvalide illallah etti oğlundan,evlense de gitse diye bakıyor.
pardon bişey soracağım
içecek gezecek parayı nerden buluyor
sizden mi harçlık alıyor
bağırıp üste çıkmasına izin vermeyin
Konu sahibi maaş kartını ona vermiş canım, adamın bıyığını balta kesmiyor yani...Para geliyor işte,çalışıp ne yapacak...pardon bişey soracağım
içecek gezecek parayı nerden buluyor
sizden mi harçlık alıyor
bağırıp üste çıkmasına izin vermeyin
Aylak insan evlat olsa çekilmiyor, ama gelinler hariç onlar çekmek zorunda.
Oğulları onlara kalsa maaşlı da olsa çekemiyorlar ama...Bizim tanıdık bir ailenin oğlu çalışmıyordu.Gelin çalışıyordu ama bir kaza geçirdi,uzun süre tedavi görmesi gerekiyordu.Eşine iş bul dedikçe kayınvalide küplere biniyordu,iş mi var da çalışacak diye.Eş te meydanı boş buldu,aylak aylak gezdi.En son yuva dağıldı.Kız boşandı annesiyle yaşıyor.Adam sonra işe girdi,o da annesiyle.Ama kayınvalide illallah etti oğlundan,evlense de gitse diye bakıyor.
Canım kusura bakma,bir şey soracağım,uzayda mı büyüdün,çok mu gençsin,yoksa çok mu iyi niyetlisin,dünyanın gerçeklerinden bihaber görünüyorsun.Maaş kartınla birlikte söz hakkını,herşeyi teslim etmişsin eşine.Hepimiz ailemiz için çalışıyoruz tamam da,hem çalışıp,hem de çalışmayan eşten azar yemek,hiç normal değil,hem de hiç...Maaş kartım eşimde
Zaten sürekli arkadaşlarıyla buluşur bişi desen zaten sıkılıyorum evde gezmeyede mi gitmiyim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?