Bugünlerde geçer mi?

haddim değil belki ama çok bile dayanmışsın hem çalışmayacak hem de çıkıp içecek sorması ayıp değirmenin suyu nereden geliyor
ister gözünü korkutun ister boşanın karar sizin ama bir şeyler yapmanız lazım bir akrabamın eşi de böyleydi hala da böyle ya gerçi değişmiyor bu tipler sıkıya gelince kaçacak yer arıyorlar hemen
Allah yardımcınız olsun

hayır saf değilim yeterki bağırıp çağırmasın sinirlenmesin. 2 ay önce bir iş görüşmesine gitti nasıl geçti sordum sen misin soran bağırdı çağırdı üstüme yürüdü kolumu sıktı,bende sindim resmen.ailesi de üstüme gelince heralde ben hatalıyım dedim

Evlilikte fedakarlık karşılıklı okur adam işsiz kalabilir ama eşiniz sırtınızı size dayayıp içmeye gidiyorsa bu çekilmez hal alır ,
uzun zamandırda işsiz herhalde , buna hiç bir kadın tahamül edemez zaten , böyle devam ederse ayrılık kaçınılmaz gibi

maaş kartım eşimde zil zurna hergül değil ama haftada yapndırıyor. Arkadaşlarıyla gezmeye gidiyor faturalı hat kullanıyor
ama iş konusu açsam bağırığ çağırıyor üstüme yürüyor. işten giderim suyunu istiyor i,lgilen benle diyor..

Evlilikte fedakarlık karşılıklı okul adam işsiz kalabilir ama eşiniz sırtınızı size dayayıp içmeye gidiyorsa bu çekilmez hal alır ,
uzun zamandırda işsiz herhalde , buna hiç bir kadın tahamül edemez zaten , böyle devam ederse ayrılık kaçınılmaz gibi

Ama kadinlar temizlik utu camasir cocuklarin bakimini ustleniyor bu arkadasin esi sadece copleri atiyormus onun disinda bir yardimi olmadigi gibi birde yerde leke kaldi diye laf soyluyormus izin gununde temizlik yapan kadina...diger soylediklerinizde size katiliyorum

Önce şunu bil,sen hatalı değilsin.Ama öyle hissettirmek onların en büyük becerisidir.Ve şunu da söyleyeyim,bağırıp sinirlenmesin diye geri adım atman,onu dahada cesaretlendirir.En iyi savunma taarruzdur sözünü çok doğru buluyorum.Karşı çıkamasan bile geride çekilme.Korktuğunu da asla belli etme.İnsanoğlunun içinde vahşi bir yan var.Aciz gördüğünü ezmeye programlı sanki...

Allah yardımcınız olsun ,üzüldüm sizin için. İstersen çalışma sana çalış diyen mı var derken ,neyle gecinmenizi bekleyerek rahatlıkla bunu söylüyor ,var mı başka bir gelir kaynaginiz.
Ben sizin yerinizde olsam akşama kadar alın terimle kazandığım paradan üç kurus bile vermezdim o adama. Kartınızı elinden alın resti çekin ,kaybedecek ne var ki,bir evlilik bu şekilde ne kadar sAglikli yuruyebilir,belki biraz kendine çeki düzen verir.

ev işlerini o yapsın o zaman madem öyle rolleri değiştirin ev hanımı olsun her yaptığına harcadığına kızın ve maaş kartınızı alın
ben daha hiçbir erkeğin evde oturan eşine maaş kartını verdiğini görmedim

İşten giderim suyunu ister, yine salata yapmadın diye gülerek ima eder sürekli

Hadi is yapmiyor o zaman evin sorumlulugunu ustlensin. Ne sacmalik! Bence kendinden odun verme canim. İlk adim olarak maas kartini al.
Gerekirse gunu birlik calissin harcligini cikarsin.
Evde yemegi onun yapmasi lazim. Cope laf etmek ne demek?
Ben esim evde otursa ve para getirsen gocunmam ama ben evdeyken yaptigim isleri cocukbakimini o yapacak.
Hayat musterek. Sakin kendini kocan da olsa kullandirma.

Var canım,veren var.Kadınlar parayı genelde daha dikkatli kullanır.Adamın burada yaptığı hem parayı savurmak,hem eşini ezmek,ona değil maaş,ciklet parası teslim edilmez...

İşten giderim suyunu ister, yine salata yapmadın diye gülerek ima eder sürekli
Ondan once sen söyle bakalım,sofra niye hazır değil,akşama kadar çalış yorul,birde evde iş yap,diye.
Şimdi böyle yapan,birde kendi çalışıp getirse,mutfağa, sofra başına kadar kendini sırtında taşıtır,beklerim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…