Bugünü ağlayarak geçirdim:(

ayyy kuzum inan seni cok iyi anlıyorum bende eskiden öleydim bundan sonra kendini ezdirme kesinlikle o sana bagarnca sende bagır onu bastır benim kocamda sıkısında bagarır etrafı dagıtırdı edepsizlik yapardı kaç kere milletin yanında bana bagararak rezil etti anlatamam sana kuzm sessizce sorma ne bagarıyorsun diye bagır karsında insan var de biraz sert konus ona sakın altta kalma

Normalde tartıştığımızda ikimizde aynı derecede ses yükseltiriz
Ama bugün çözemedim ne oluyor ne bitiyor
Eve gelir korkum bi nebze azalır diye düşünüyordum.
Birden o kadar kızınca küçük kız çocuğu gibi kaldım ortada yakınımda tanıdığım kimse yok
Ben o eve gelir biraz sakinleştirir diye düşünürken o kadar bağırınca ve boş yere bağırınca sanki içimden bir şeyler koptu gitti

birincisi o birşey olmamamıs gibi davranıyorsa senin aglaman kendine olan saygını düşürür sakın aglama üzülsende belli etme burnunu dik tut canım
ikincisi erkeklerin bazıları evimin beyiyim diye her seyde bagarıp öağarıp baskı altında karılarını tutmayı seveler
üç başkasına kızmıssa bile senden acısını cıkaracagına ona normal anlatması dertleşmesi gerekiğini sölemelisin
eminim yarın veya bir kaç gün sonra bu konu açıldıgında konusunca haklı oldunu söleyince dudak bükecek ama gene aynı seyi yapacak senden cekinmesini sagla biraz yoksa hep böle olur yeni evlisiniz canım siz

Ağlamak istemiyorum bende ama cidden durmuyor gözyaşım çok kırgınım sanırım
Hiç tanımadığın bir insan bile merak eder halini sorar insanın bugün çok ağladın diye
Bilmiyorum sanki gözünde hiç değerim yokmuş gibi hissediyorum..

üzülme canım güçlü durmaya çalış..senin gözyaşın onu etkilemiyorsa...ağlamamak için elinden geleni yap..
bazı erkekler kadının zayıf yönlerini ağlamasını kullanırlar...bunu ona belli etme güçlü davranmaya çalış..ve sana bağırınca susma korkmuş gibi yapma.öyle olunca kendini bişey sanır..
zaten halen yanına gelmemişse kendini ağırdan satıyor..
sende umursama

her insan kendi değerini kendisi biçer canım öle koyun gibi evde gezinme accık geri geldiğince aslanlaşş valla su anda kocam bana öle bagırsa agzının payını alır ne demek hala hazır değilmisin diye bagırmak bir iş yapacak resmen içi.. .miş kusura bakma ama insan olan bu yüzden karısını kırmaz ki sen ona emanetsin sana deger vermiyorsa sende onu takmıyormus gibi davran ve bu yüzden ondan sogudunu söle ve ciddi ol gözünden korku akmasın ozaman haddini anlayacaktır ben böle böle kocamı yola getirdim erkekler korkmadıkca bir şeyi kala almıyorlar karılarını illa bir kavgada en sonunda bizi patlatacak sonra zamanla kala alacak dinleyecekler

Üzülüyorum bütün hafta haftasonu gelsin haftasonu gelsin diye beklerken cumartesi oluyor ve bütün gün suratım asık mutsuzum
Biliyorum yarın da gelmeyecek yanıma bende gitmeyeceğim çünkü gittiğimde konuşmak istemiyorum şunu yapmak istiyorum seni dinlemek istemiyorum
of ne var canımı sıkma diyecek.

canım bak kendine onun dışında uğraşlar bul mesela haftasonumu geldi arkadaş edin çok onlarla gez..yada bi kursa yazıl hobi olarak..senin mutluluğun bitek ona bağlı değilki..
öyle anlıyorumki eşin sen üzüldükçe daha bi uzatıyor.halnuki çoktan gelip özür dilemeliydi senden..
çok dayanamazsan git yanına açık açık söyle bana bi özür borçlusun de..
bugün bana bağırmalarının tekrarı olmasın de..sabrımdan sustum de...ama güzellikle sakin sakin ve kendinden emin şekilde konuş.bak bakalım ne cevap veriyor sana...
eğer yine umursamazsa..
ona onsuzda mutlu olabileceğini gezip tozabileceğini..haftasonunu sadece onunla vakit geçirmek için beklemediğin hissettir...

Birbirimiz olmadan pek dışarı çıkmayız o da çıkmaz bende birlikte gideriz gezeriz gideceğimizde
O yüzden birlikte planlarız yapacaklarımızı
Yanına gitsem takmayacak beni orda üzüntümden ölsem de canımın yandığını bilse de suratıma bile bakmayacak
Ben daha çok sinir olacağım diğer odada olup birşey dememek daha iyi olur gibi geliyor
Ben sevdiğim insanlarla tartışır 5 dk sonra gidip sarılırım küs kalamam sevdiklerime.
Ya daçok kızgın bile olsam sarıldıklarında bana unuturum ama eşim öyle değil
Kaç saat oldu gidip sarılsam of çekil der git der o zaman daha da üzülürüm.

ama haklı olan sensen gidip sarılmazsın seni anlıyorum.yapıcı bi insansın.sadece konuşmayı dene..
üff git derse umurmamazlıktan başka bişey yapamazsın.
böyle böyle hep üzülen sen olamazsınki

ama haklı olan sensen gidip sarılmazsın seni anlıyorum.yapıcı bi insansın.sadece konuşmayı dene..
üff git derse umurmamazlıktan başka bişey yapamazsın.
böyle böyle hep üzülen sen olamazsınki

Büyük ihtimal yanıma da gelmez salonda uyur.
Sanki çok büyük suç işlemişim gibi
O kadar doluyum ki..
Bi nebze yazmak rahatlatıyor(

Büyük ihtimal yanıma da gelmez salonda uyur.
Sanki çok büyük suç işlemişim gibi
O kadar doluyum ki..
Bi nebze yazmak rahatlatıyor(

yanına gitsen ama sadece otursan bişey demeden uykun kaçmış gibi dergi filan okusan..
belki o zaman görür görmeyen gözleri.
anlamadığım sanki sen ne yapmışsında belkide o senin gidip özür dilemeni bekliyordur..tuhaf..

Hayır gün içinde bir iyi bir kötü dizi izlerken sarıldı ben biraz yanaşmak istemedim ona ama illa sarıldı sarmaladı
Sonra çay istedim diye laf soktu 15 dk da tavır değiştirdi her gün kamera açıkken çay yapsana diyorum tamam diyo bazen sen yap diyo
Bazen güldü ayaklarımla oynadı 2 dk sonra tekrar surat astı ne yapıyorum çözemedim ki
Küssen sarılma o zaman sarıldın madem laf sokma oyuncak değilim ki
Odadan kulaklık almaya diye gidicem bakalım napış uyumuş mu
(

bence ne yaptığını oda bilmiyor..anlattıklarına bakılırsa.

Acaba aldatıyor mu diye bile geçirdim içimden(

Acaba aldatıyor mu diye bile geçirdim içimden(

öyle düşünme canım.
ama sana tek tavsiyem güçlü dur.çok zoruna gitsede fire verme..
şimdi içeri gidincede kulaklık almaya hiçbişey olmamış gibi yap..

öyle düşünme canım.
ama sana tek tavsiyem güçlü dur.çok zoruna gitsede fire verme..
şimdi içeri gidincede kulaklık almaya hiçbişey olmamış gibi yap..

Yatağa geldi benim uykum yoktu uyucam ben dedi ben diğer odaya geçtim o yattı.
Ne bir iyi geceler ne başka bir şey uyucam ben dedi döndü yattı bende pc mi aldım uykum gelince giderim
Sanırım bir tek filmlerde oluyor kadın üzülünce erkeğin dünyasının durması

ben uyucam dediğinde sustunmu?
surat ifadesinden gerçekten hiçmi anlamamış senin üzüldüğünü

ben uyucam dediğinde sustunmu?
surat ifadesinden gerçekten hiçmi anlamamış senin üzüldüğünü

Tamam peki dedim uyucam diyince
Kapıya yaklaşınca surat ifademi değiştirdim kulaklık vardı sesi kısıktı kulağımda şarkı dinliyormuş görmemişim gibi yaptım
El kol yaptı uyucam ben dedi bende peki dedim aldım pcmi odaya geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…