Bugünü ağlayarak geçirdim:(

valla ne desem bilemedim ya. ağlamayın daha fazla size yazık ertesi gün başınız ağrıcak gözleriniz şişicek. eşiniz çok ayıp edio çok. inşallah yarın hatasını anlar:26:

Ahh erkek mılletı hep aynı. Mutlaka bırseye stres oldu ama eslere soylenmedıgı ıcın eslerde laflara kırılıyor. Benım esım aynısını yapsa hmn anlarım bırsey var ve alır karsıma konusurum. Neyın var ne oldu dıye ve kolay kolay esımın yanında aglamam da. Ona gucsuzlugumu asla gostermem.

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Derdi neymis ki sinir oldum okuyunca ...nese guclu ol...isi dusunce yalvart biraz benim sinirim gecsin :)

eşin ikizler burcu mu? anlık dönmüşte...

dün çok güzel bir film seyrettik. ateş yakmaz diye.. eşinle birlikte seyretmeni tavsiye ederim. tabi barışında sonra..

Dün giremedim hanımlar kusura bakmayın
Geçen gece konuşmadan yatmıştı bende 1 2 saat sonra yattım gittim
Gece bi ara bana sarıldı hissettim sabah kendi söyledi deprem oluyor diye korkarak sayıklamışım o da sarılmış.
Dün sabah ben uyurken yine sarıldı falan ben yapma da demedim dönüp sarılmadım da sonra kahvaltı hazırlamaya mutfağa gittik
Ben bi şeyler çıkarırken dışardan börek falan söyleyeyim mi dedi olur dedim
Akşama kadar iyiydik akşam yine bi tartıştık
ben bekletilmeyi sevmem etmem vs bi şeyler dedi
Ben de sen sevmiyorsun diye tolerans yok di mi? olmadı giyinmedim ister keyfi ister mazeretli olsun bu muydu karşılığı bir günümü zehir etmek miydi
Ben bayılıyorum bekletilmeye sanki bana sen aynısını yapsan hiç bir şey demezdim bu kadar büyütülecek ne var düşmanın mıyım senin de bu kadar nefret doldun bi anda bana kız ama çocuk gibi azarlama azarlasan da uzatma bi gün boyunca uzatılacak konu değil bu dedim.
Sonra bir şeyler söyledi bıktım off vs gibi sonra sakinleşti birden
Sonra sakin sakn konuşmaya başladık sonra da tamam biraz gereksiz yere büyütmüş olabilirim dedi
Bende uzatmadım tamam dedim kapandı olay

Burcu ne eşinin cnm ya. Merak ettim. Aynı ikizler😨

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…