Valla benim gibi o kadar çok insanın ahini aldılar ki, ki ben kolay kolay beddua etmem ama bunu gönül rahatlığıyla ediyorum inşallah diyorumÜzülme, çok kötü insanlarmış
Batarlar inşallah
Kesinlikle.. ben zaten hatam olabilir, kovulabilirim herşeyi anlarım ama o hakaretler, o tutanak olayı vs nedir ya..olan olmuş ...DAHA DIKKAT OLMAK GEREK sanırım ağlayıp uzulmeyın...herkes hata yapabılır..
Beyaz yakada mesai ücreti nedir ne değildir inanın bilmiyorumfazla mesailer için dava açabilirsiniz sanıyorum.
Yolunuz açık olsun.Çok yeni mezun olmanıza rağmen çok iş başaran çalışkan bir insansınız mutlaka iyi bir yerde olacaksınız.Şuan o kadar kötü hissediyorum ki... Bir hatada yaptığım tüm şeyi silip attılar. Resmen yaka paça kovuldum desem yeridir. Piskolojim çok bozuk şuan. Bu ikinci yerimdi, bu da hüsran oldu. Şuan kendimde arıyorum acaba ben mi hata yapıyorum diye .Dahası ailemin maddi durumu iyi değil, ve su ekonomik şartlarda nasıl iş bulacağım. Dün nurdan kovulan bir arkadaş yazdı bana işsizlikten ağladim, burası geri çağırsa dönerim o derece diyor. Ne yapacağım bilmiyorum...
Canımı çok yaktılar. Ben de geldim tatil demedim, gece geç oldu demedim çalıştım. Diyorum ya evvelsi gün gece 12 buçukta eve geldim. Her yerim ağriyordu, hatta erkek arkadaşım gitme ya bu nedir iyice tepenize çıkıyor bu hayvan herif demişti. Gitmem lazım zor durumda kalmasinlar dedim. yasadiklarima bakın..öncelikle geçmiş olsun. devleti bilmiyorum ama özel sektörde iş hayatında malesef böyle hasta insanlarla karşılaşmak çok olası. ben de yıllarca mobing gördüm, gece gündüz çalıştığım tatil günlerinde iş yerine çağrıldığım çok oldu. çok acılar çektim çok gözyaşı da döktüm ama şükürler olsun ki son iş yerinde hepsinin karşılığını aldım . hepsi unutuluyor öfkeniz de dinecek yıllar içinde daha güçlü olacaksınız kimse size bu tarzda konuşamayacak ya da bu tarz davranışlarda bulunamayacak. İş hayatı hep basamaklardan oluşuyor sabırla çıkarsanız zafer sizin asla olur pes etmeyin.
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için :)Yolunuz açık olsun.Çok yeni mezun olmanıza rağmen çok iş başaran çalışkan bir insansınız mutlaka iyi bir yerde olacaksınız.
Geçen gün Fenerbahçe takimi'nin Teknik direktörü kötü sonuç alınan bir maç sonunda takımdan atıldı. Eşim de Fenerli ..ya dedim ne kadar nankör bir takımınız var.İyi geçen maclarinizdan sonra sesiniz çıkmaz hemen bir yenilgide gerçek yüzünüzü ortaya çıkardınız dedimResmen adamı rezil ettiler.
Toplumumuz böyle mükemmeliyetçi sanki kendileri hiç hata yapmıyor.
Sizde hiç üzülmeyin. Çok iyi isler yapacaksınız buna inanın.
Ben de bunu belirttim ne malum bu parayı benden istenmeyecekleri. Bilmem kaç bin dolar zarar ugrattim yazdırıp imzalatcaklardi akıllarınca. Sonra iste durumumu söylemişler sonra da şunu eklemiş altında x şirketi olarak herhangi bir talepte bulunmayacagiz diye. Yine imzalamadim. İnanın bunlarla başa çıkılmaz. Çok pis mafya kılıklı insanlar..Asla üzülme kendini hemen toparla bir avukat olarak söylüyorum iyi ki o belgeyi imzalamamışsın altına herşeyi yazabilirlerdi,zararı senden tazmin etmeye çalışabilirlerdi,bu fabrikadan alacağım yok şeklinde bir yazıda olabilirdi.Hemen bir avukat bul iş mahkemesin tazminatını iste yapılanları anlat mahkemeler %80 işçi tarafı haklı görüyor bu işin peşini asla bırakma bir de tanık bulursan tamamdır bu iş .
O zaman bu insanlardan kurtulduğun için şükret boşver böyle işte olmaz olsun daha güzelini bulursun hiç merak etmeBen de bunu belirttim ne malum bu parayı benden istenmeyecekleri. Bilmem kaç bin dolar zarar ugrattim yazdırıp imzalatcaklardi akıllarınca. Sonra iste durumumu söylemişler sonra da şunu eklemiş altında x şirketi olarak herhangi bir talepte bulunmayacagiz diye. Yine imzalamadim. İnanın bunlarla başa çıkılmaz. Çok pis mafya kılıklı insanlar..
İnşallah sağolun güzel dilekleriniz için :)O zaman bu insanlardan kurtulduğun için şükret boşver böyle işte olmaz olsun daha güzelini bulursun hiç merak etme
biz buna "hoşgeldin hayat" diyoruz canım. hayat böyle birşey. saçmasapan insanlarlada karşılacaksın, olaylarda yaşayacaksın.. hepsi var hayatta maalesefCanımı yakan da o ya. İstemiyorlarsa adam gibi ifade etsinler zaten giderdim.. onca insanın içinde rezil oldum
iyiki de imzalamak gibi bir gaflette bulunmamışsın. muhtemelen sana ödeteceklerdi zararlarınıPiskolojim çok bozuk şuan. Hele o tutanak kağıdını önüme getirdikleri an.. neye uğradığımi şaşırdım ağlamaya başladım. Allah'ından bulsunlar mahvettiler bugün beni..
biz buna "hoşgeldin hayat" diyoruz canım. hayat böyle birşey. saçmasapan insanlarlada karşılacaksın, olaylarda yaşayacaksın.. hepsi var hayatta maalesef
iyiki de imzalamak gibi bir gaflette bulunmamışsın. muhtemelen sana ödeteceklerdi zararlarını
Rabbim hepsini bildiği gibi yapsın...Ben de nefret ediyorum şuan ve özgüven diye birşey kalmadı desem yeridir . Maaş ve sigorta yönünden sorun yaşamadım ama hakaret hep oldu. Beni kovmayi düşünmüş haspam iki kez düşün, üretimdeki arkadaş engel olmuş. Bir de maharet gibi üretim personelinin önünde söylemiş ben bunu kovcaktim iki kez sen bırakmadın diye .
Bende de şuan o fobi var biliyor musun.. yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Ya başarısız olunur, istenilen verim olmaz ki öyle şeyler de yok yollarını ayırırsin okey ama dün yaşadıklarım. Atamıyorum üstümden. Uyuyamadım da zaten . Piskolojim allak bullak. Allah kahretsin onlariRabbim hepsini bildiği gibi yapsın...
Ama bende çalışma fobisi oluştu düşün yani....
InşAllah istediğin gibi bir yer bulursun kafana takma hiçbirini.
Bir de o kadar saygılı ve hanımefendi durdum ki. Hiçbir zaman cirkeflesmedim. Dün bu yasananlarda dahi ağzımı acmadim çünkü soka girmiştim. Dilerim rabbim bu mübarek cuma günü onları kahrı perişan etsin..Sıkma canını o kadar iş yükleyip senden mükemmel bir performans bekleyemezler. Her zaman derim mükemmellik Allah'a mahsustur. İnsansın sen makine değil, kaldı ki makineler bile bozulabiliyor. Özgüvenini yıkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?