Bugünü unutmayacağım..

öncelikle geçmiş olsun. devleti bilmiyorum ama özel sektörde iş hayatında malesef böyle hasta insanlarla karşılaşmak çok olası. ben de yıllarca mobing gördüm, gece gündüz çalıştığım tatil günlerinde iş yerine çağrıldığım çok oldu. çok acılar çektim çok gözyaşı da döktüm ama şükürler olsun ki son iş yerinde hepsinin karşılığını aldım . hepsi unutuluyor öfkeniz de dinecek yıllar içinde daha güçlü olacaksınız kimse size bu tarzda konuşamayacak ya da bu tarz davranışlarda bulunamayacak. İş hayatı hep basamaklardan oluşuyor sabırla çıkarsanız zafer sizin asla olur pes etmeyin.

Yolunuz açık olsun.Çok yeni mezun olmanıza rağmen çok iş başaran çalışkan bir insansınız mutlaka iyi bir yerde olacaksınız.

Geçen gün Fenerbahçe takimi'nin Teknik direktörü kötü sonuç alınan bir maç sonunda takımdan atıldı. Eşim de Fenerli ..ya dedim ne kadar nankör bir takımınız var.İyi geçen maclarinizdan sonra sesiniz çıkmaz hemen bir yenilgide gerçek yüzünüzü ortaya çıkardınız dedim Resmen adamı rezil ettiler.

Toplumumuz böyle mükemmeliyetçi sanki kendileri hiç hata yapmıyor.

Sizde hiç üzülmeyin. Çok iyi isler yapacaksınız buna inanın.

Canımı çok yaktılar. Ben de geldim tatil demedim, gece geç oldu demedim çalıştım. Diyorum ya evvelsi gün gece 12 buçukta eve geldim. Her yerim ağriyordu, hatta erkek arkadaşım gitme ya bu nedir iyice tepenize çıkıyor bu hayvan herif demişti. Gitmem lazım zor durumda kalmasinlar dedim. yasadiklarima bakın..

Asla üzülme kendini hemen toparla bir avukat olarak söylüyorum iyi ki o belgeyi imzalamamışsın altına herşeyi yazabilirlerdi,zararı senden tazmin etmeye çalışabilirlerdi,bu fabrikadan alacağım yok şeklinde bir yazıda olabilirdi.Hemen bir avukat bul iş mahkemesin tazminatını iste yapılanları anlat mahkemeler %80 işçi tarafı haklı görüyor bu işin peşini asla bırakma bir de tanık bulursan tamamdır bu iş .

Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için :)
Güzel bir benzetme olmuş verdiğiniz örnek. İyi günlerde ne ala, kötü günlerde hemen tepesine çık. Zaten daha ilk hatamda kovacakmis beni, üretim sorumlusu engel olmuş. Ya üretim sorumlusunun yapması gereken işi ben yaptım neymiş pc'den anlamıyor diye. Gitmiş onca çalışan personelin içinde zaten kovcaktim sen birakmadin demis. Karı koca mükemmel insanlar canım çalışanlar kötü ve şerefsiz. Ağızlarında hep küfür hep hakaret. Aslında baktığında evet kurtuldum, ama iş yapıp öğreniyordum ona uzuluyorum bir de dün gördüğüm muameleye

Ben de bunu belirttim ne malum bu parayı benden istenmeyecekleri. Bilmem kaç bin dolar zarar ugrattim yazdırıp imzalatcaklardi akıllarınca. Sonra iste durumumu söylemişler sonra da şunu eklemiş altında x şirketi olarak herhangi bir talepte bulunmayacagiz diye. Yine imzalamadim. İnanın bunlarla başa çıkılmaz. Çok pis mafya kılıklı insanlar..

O zaman bu insanlardan kurtulduğun için şükret boşver böyle işte olmaz olsun daha güzelini bulursun hiç merak etme

Canımı yakan da o ya. İstemiyorlarsa adam gibi ifade etsinler zaten giderdim.. onca insanın içinde rezil oldum
biz buna "hoşgeldin hayat" diyoruz canım. hayat böyle birşey. saçmasapan insanlarlada karşılacaksın, olaylarda yaşayacaksın.. hepsi var hayatta maalesef

Piskolojim çok bozuk şuan. Hele o tutanak kağıdını önüme getirdikleri an.. neye uğradığımi şaşırdım ağlamaya başladım. Allah'ından bulsunlar mahvettiler bugün beni..
iyiki de imzalamak gibi bir gaflette bulunmamışsın. muhtemelen sana ödeteceklerdi zararlarını

biz buna "hoşgeldin hayat" diyoruz canım. hayat böyle birşey. saçmasapan insanlarlada karşılacaksın, olaylarda yaşayacaksın.. hepsi var hayatta maalesef

iyiki de imzalamak gibi bir gaflette bulunmamışsın. muhtemelen sana ödeteceklerdi zararlarını

Evet acı bir şekilde dön öğrendim bunu.. bir anda herşey olabiliyormus hayatta. Keşke bu kadar kirmasalardi kalbimi...

Bana böyle diyor adam bu parayı şans odetecek halimiz yok, sadece verdiğin zararı gör diye... Sanki zarardan başka birşey vermemisim gibi ya doğru alın terim verdiğim emekler... Sanki sucluymusum gibi muamele gördüm dün..

Rabbim hepsini bildiği gibi yapsın...
Ama bende çalışma fobisi oluştu düşün yani....
InşAllah istediğin gibi bir yer bulursun kafana takma hiçbirini.

Rabbim hepsini bildiği gibi yapsın...
Ama bende çalışma fobisi oluştu düşün yani....
InşAllah istediğin gibi bir yer bulursun kafana takma hiçbirini.
Bende de şuan o fobi var biliyor musun.. yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Ya başarısız olunur, istenilen verim olmaz ki öyle şeyler de yok yollarını ayırırsin okey ama dün yaşadıklarım. Atamıyorum üstümden. Uyuyamadım da zaten . Piskolojim allak bullak. Allah kahretsin onlari

Sıkma canını o kadar iş yükleyip senden mükemmel bir performans bekleyemezler. Her zaman derim mükemmellik Allah'a mahsustur. İnsansın sen makine değil, kaldı ki makineler bile bozulabiliyor. Özgüvenini yıkma.

Bir de o kadar saygılı ve hanımefendi durdum ki. Hiçbir zaman cirkeflesmedim. Dün bu yasananlarda dahi ağzımı acmadim çünkü soka girmiştim. Dilerim rabbim bu mübarek cuma günü onları kahrı perişan etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…