bugünün diğer günlerden farkı ne?

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaşalr bugun günlerden cumartesi benim için hiçbir farkı yok diğer günlerden.sınavlarıma calısmam gerekıyor ve hıc ıstemıyorum Sizin için bır ozelliği varmı bugunün ne oldu?yada ne olacak ne gıttı ne gelcek paylaşalım.

bugün eşimin izin günü sahile gittik yemek yedik geldik ama ben daha geç eve dönmeyi planlıyordum.şimdi evde sıkılıyorum

bugün eşim erken gelecek ve beraber maç seyredecez
yarında izin günü olduğu için bugün geç saate kadar sohpet ederiz çok seviyorum cumartesiyi çoooookkk

Bu aksam arkadasimin duzenledigi bir partiye gidiyorum. Onun disinda degisen birsey yok. Yine ders calisicam. 2 senedir hergun yaptigim gibi.

bugün yürüyüşümü yapamadım
eşimi fazla göremedim geç uyandı sontra yine nöbete gitti
aaaaa bide bu sabah işten gelirken çiçek getirmiş bana en büyük farkı o

dün sabit fikirliydim bugün allak bullak

dün tamamdır yönüm değişmeli dedim.
bugün hala acabalardayım...

Olağanüstü Meclis toplantısını öğrendim
Daha ayı kapatamamış,haziran ayının yazışmalarını yaparken pek bir şoka girdim..

Bugün kayboldum. İstanbul'a alışana kadar daha çooook kaybolurum. Hem karmakarışık hem de her yer birbirine benziyor. Nereye düştüm ben? :18:

bugün çook büyük bi hayalime çok yaklaştığımı anladımm çok mutluyum bugünn çokk
dün de bir o kadar mutsuzdum:44:

yarın sınavım var çalışasım yok hem pasif hem tedirgin bir halim var aslında komik ya
çalışmamış olmanın verdiği tuhaf gerginlik ve huzur

Bugün kayboldum. İstanbul'a alışana kadar daha çooook kaybolurum. Hem karmakarışık hem de her yer birbirine benziyor. Nereye düştüm ben? :18:

bugün okulun tatile girmesi hasebiyle istdan eşyalarımı toplamaya başladım :) buraya ilk geldiğim zamanlardaki halimi gördüm de yukarıdaki mesajda o yüzden alıntıladım. Şimdi gelin sizi istda gezdireyim diyorum herkeslere sen de öyle olursun Tatsi

bugün son bekar günüm yarın sabah 10 30 da nikahımız var aşkımla hayatımı birleştiriyorum :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…