Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Buharlı temizlik aletleri kullanışlı mı? Kullanan var mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEVDALAR.ONADIR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buharlı temizleyici kullanan yok muuuuu

buharlı temizleyici kullanan yok muuuuu

ben de bekonunki var. her zaman kullanmıyorum, ama kullanmam gereken zamanlar ve durumlar oluyor. örneğin kalorifer peteklerinin aralarındaki tozu güzel çıkartıyor. duvar ve cam temizliği yapabiliyorsunuz, yanlız arkasından kurulamak gerekiyor. ben daha çok bu amaçlar için kullanıyorum ve memnunum.

ya işte ben de duvar yer ve petekler ıçın ıstıyorum sadece, koltuk içinfalan değil.ama yerleri veya duvarı sildin mesela arkasından kurulayınca ne anlamı kaldı ozaman. zaten süpürüyorsundur silmeden önce. süpür,sil kurula zor olmaz mı? yerlerı kurularken mesela makınenın diğer bezıyle mı kuruluyorsun nasıl yapıyorsun çok zor olmuyor mu çok kararsızım yaa... ama almak ıstıyorum çunku mutfak ve koridordaki fayanslarımın arası sararmaya başladı, çamasırsuyu sirkeyle falan sılıyorum daha nasıl silicem ki43:

sadece camları kuruluyorum, duvar ve yerleri kurulamana gerek yok. 2 dakika sonra kendisi kuruyor zaten. camda iz kaldığı için kuru bir bezle hemen üstünden geçmek gerekiyor.

derz aralarında çok siyah yerlerde başarılı değil, özellikle derz araları çok eski ve yıpranmışsa.

ayrı ayrı başlıkları var, kullanacağın yere göre değişiyor, farklı ebatlarda bezleri de var. ama yedek bez paketi almanı da tavsiye ederim.

ayyy çok tesekkur ederım cevabına içime su serpıldı ya ben de yerlerı falan kuruluyorsun zannettım.. derzlerdekı sararmaları falan halleder heralde, kararma yok çünkü, en çok onlar için istiyorum.. banyo ve mutfak fayansları için çok kullanıslı olacagını düşünüyorum elımde bezle sılmek çok zor oluyordu..çok teşerkkürler cevabın için:)

bu buharlı temizlik aletleri parkelerde şişme vs. yapıyor mu? Almayı düşünüyorum da

aldım almasına araştırarak okumadığım yorum kalmadı herkez memnun olduğunu yazmış bende kanaat getirdim ve aldım bu gün kargoyla geri göndericem çok su akıtıtyor bu harı bi veriyor bi kesiyor kesinlikle tavsiye etmiyorum şimdi başka araştırıyorum tavsiyesi olanlar lütfen cevap yazarsalar sevinirim..

merhaba ben de bu aralar alf multi alması düşünüyordum ama fakir jaws ı da duyunca ikisinin arsında kaldım. siz hâlâ memnun musunuz makinenizden. tavsiye eder misiniz. alıp da bir kenara koyacağım birşey olsun istemiyorum. şimdiden teşekkür ederim

Evet memnunum, zor kirlerde kullanıyorum daha çok. Şu an oturduğum ev biraz rutubetli olduğu için çok sık kullanamıyorum.Onun dışında kullanımı kolay, içine koyduğunuz suyu kısa sürede ısıtıyor. Ancak diğer makineyi bilmiyorum, daha kullanışlı olup olmadığı konusunda bir yorum yapamayacağım

vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

merhaba sizi yine rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın. almak istediğim makineyi kullanan ve memnun kalan birisini bulmuşken aklıma takılan soruları sorayım dedim. bi şikayet sitesinde kullanan birisi alf multinin tutma borusunun kısa olduğundan şikayet etmiş ve kendisinin 1.65 boyu olduğundan buna rağmen boru kısa olduğundan eğilerek kullanmak zoruma olduğunu yazmış. siz böyle bir sıkıntı yaşadınız mı. gerçekten borusu eğilmeyi gerektirecek kadar kısa mı. tekrar özür dilerim rahatsız ettiğim için. iyi akşamlar

Estağfurullah..Benim boyum 1.55 ama eğilerek kullanmıyorum tabi daha uzun olsam ne olurdu bilmiyorum.

Karcher sv 1902 vardi cok agir kullanisli degil temizligi dert hic memnun kalmadim 2 yilda motoru yandi kesinlikle tavsiye etmiyorum

fakir in buharlı temizleyicisini kullanıyorum.. çok çok memnunum...

fakir in buharlı temizleyicisini kullanıyorum.. çok çok memnunum...

fakirin hangi modelini kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim? ben de fakir jaws ve alf multi arasında çok karasız kaldım.. çok uzun süredir buharlı temizleyici almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim ne alacağıma. cesaret edemiyorum.alıp da pişman olmaktan korkuyorum galiba

fakir steam mop buharlı temizleyici

Eşim ve ben yoğun alerji hastasıyız. Aslında aklım rainbowda olmasına rağmen fazla pahalı olmasından sebep ihlasa yönelmiştim. Derin dövücü özelliği süper bişey. Ama sadece halıda kullanılıyor olması ya parkelerde ya sert zeminlerde ne yapıcam dedirtiyorkiii..
Sanırım bu benim gibi silmeyi sevmeyenler için geçerli.
Son zamanlarda buharlı temizlik robotlarına sardım.ciddi ciddi karcherın sv1902 modelini düşünirken derin dövücü olayı varmı yokmu kısmı kafamı karıştırdı. Çünkü buharla temizlik demek halı parke faketmez tek hamlede hem süpürüp hem silmek demek. Lakin derin dövücünün işlevide ççok önemli. Halının derinine yerleşen tozu kiri çekip çıkartıyor.
İşte benim merak ettiettim de bu..
_derin dövücüsüolan
_buharla temizlerken vakumlama yapan bir temizlik robotu var mı?

merhaba yaklaşık 1 yıl önce buharlı temizleyicimi aldım çok memnunum evde halı koltuk yerler ve hatta duvarları sildim 130 metrekare evi 2-3 saatte temizledim . firmadan da ürünümden de çok memnun kaldım
rainbow elbetteki güzel ama fiyatı ciddi pahalı alamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben de buharlı temizleyici alıcam ama emin olamadım. Ariete 902 için iyi şeyler söylenmiş ama o fiyata almaya değer mi? Toza ve akara alerjik insanlar için uygun mudur? Alerjik olduğum için kuru buhar özelliği mi gerekiyor? Bu alette kuru buhar özelliği var mı? Aletin kendi kullanımı dışında ek bir zahmet (silme, bez değiştirme, aparat temizleme, su değiştirme vb. gibi) gerekiyor mu? Vakum özelliği var mı? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Vakum ozelligi yok ama ben evde herye kullanıyorum su eklemek için beklemeye de gerek yok deterjanda kullanmıyorum sitesinde verilen telefonu aradım görevlisi olan bey cok yardimci oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…