Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Buharlı temizlik aletleri kullanışlı mı? Kullanan var mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEVDALAR.ONADIR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vakum ozelligi yok ama ben evde herye kullanıyorum su eklemek için beklemeye de gerek yok deterjanda kullanmıyorum sitesinde verilen telefonu aradım görevlisi olan bey cok yardimci oldu

Merhabalar, 9 aylık bebeğim var ve halıları sürekli temizlemek gerekiyor bu nedenle buharlı temizleyici almaya karar verdim, araştırmalarım sonucu Ariete 902 en mantıklısı gibi sizin gibi tecrübe edinmiş birisini bulunca sorayım dedim, halı ve koltuk temizliği nasıl? önce süpürüp sonra buharla mı temizliyorsunuz ve ne kadar sürede kuuruyor? Ürünün artılarından eksilerinden biraz bahsedebilir misiniz? Teşekkür ederim.

Bende buharlı temizlik mak düşünüyorum. Araştırma aşamasındayım. Hala makinenizden memnun musunuz?

merhabalar,
Emsanda buharlı paspas indirime girmese belki aklıma gelmeyecekti böyle birşey. hiç emsan kullanan var mı?

Bende emsan'dan aldım. henüz gelmedi. Kullanan varsa yorum yazabilir mi

Merhaba Buharlı makinenizin modeli ne acaba ? Bazı yorumlarda karcher on servislerinde Yedek parçaları çok pahalı vs gibi şeyler okumuştum. Deneyimlerini yazar mısın ?

Merhaba Buharlı makinenizin modeli ne acaba ? Bazı yorumlarda karcher on servislerinde Yedek parçaları çok pahalı vs gibi şeyler okumuştum. Deneyimlerini yazar mısın ?
Evet parçaları pahalı ama zırt pırt bozulma durumu yok. Benimki 7 seneden sonra bozuldu. Evcili olan bir evde 7 sene benim için az değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…