- 21 Nisan 2021
- 51
- -100
- 36
- Konu Sahibi Pafulimoon
Arkadaşlar ben şuan bi müşavirlik firmasında sekreterlik yapıyorum. 24 yaşındayım ve kendimi bildim bileli hayvan aşığıyım. Bazı ailevi meselelerden dolayı okul okumak için değilde oldugum şehirden kaçmak için saçma sapan bi bölüm okudum şimdiyse açıktan veteriner teknikerliği okuyorum ve umuyorum ki DGS ile kalanını tamamlayacağım. 5 yıldır ilişkim var , geçtiğimiz günlerde nişanlandık. Aramız çok iyidir sevgilimle herhangi bir sorunum tartışmam mutsuzlugum yok. Hatta ilgi konusunda baya üst düzeydedir ben de ona karşı öyleyim tabii. Tek sorun 2 yıldır farklı şehirlerde oldugumuz için özlem oluyor arada. Asıl sorun şu ki çalıştıgım şirketteki insanları hiç sevmiyorum bazıları dışında.. Sanki böyle bi zamanın bi dünyanın içine hapsolmuşumda çıkamıyormuşum gibi hissediyorum. Sabah 8 akşam 5. Kimi için bu mukemmel bişey. İşsizler , ekmek bulamayanlar varken bu şımarıklık diyorum bazen ama düşünüyorum ki 24 yaşındayım ve hiç istemediğim bir işi yapıyorum. Köle gibi gidip geliyorum. Zamda yapmadılar bu sene. Yani şuan burda zamanımı kaybetmek yerıne bır suru kıtap okuyabılırdım , bir yerler keşfedebilirdim. Ama para lazım değil mi ? Kafamda çok farklı sorunlar var gibi. Zaman geçiyor ve bir çok şeyi kaçırıyormuşum gibi hissediyorum. 1 sene sonra tekniker olarak işe başlayabiliyorum o zamana kadar dayanırım diyorum ama sanki işkence gibi her gün uyanıp hiç istemediğin bir yere gidip çalışmak. Biliyorum ki evde olsam parasızlık zorlayacak. Evlilik öncesindeyim bide. Ne yapacağım bilmiyorum istediğim tek şey şuanda bulundugum ruh halınden çıkmak....