Bukadar parayı nereye koycaksak eve sıgmıyor artık!

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
Eşimin teşvikiyle 2 ay önce kendi işimi bırakıp eşimin çalıştıgı işyerine girdim yeni bir ofis daha açıyolardı bende orda çalışmaya başladım ama ne çalışmak yeni oldugu için yeri tanıtmak için kendim çıktım broşurlerını falan dagıttım hala daha tam oturmadı düzen yani hala yogun çalışıyorum

eşim asansörcü ve pano falanda yapıyolar bende elektronık üzerine okudugum için az çok anlıyorum diye eşim panoyu önüme getirdi aşkım sen bunu yapabilirmisin yaparım dedım başladım 1 2 derken o işte üstüme kaldı nerdeyse şirketın tüm panolarını önüme koydular tabi tek kuruş fazla para vermek yok aynı zamanda eşim gece arıza çıkar yataktan kalkar gider kendi işi gibi sahiplenir hem eşimin yapısı geregı hemde uzun süredir çalıştıgı insanlar oldugu için patron çalışan ilişkisi yok adamla arasında neyse ya çok uzattım eşimi 1 ay önce bir yerden iş teklıfı geldı sürekli geliyodu ama eşim burda rahatım hemde çok fazla bi fark vermıyorlar niye düzenimi bozmıyım diyodu ama son gelen teklıf uzaktan çok güzeldi hem burdaki işinden daha rahat olcaktı!!

eşim adama dediki eger bana oranın sundugu olanakları sende ver gitmiyım dedi önce kabul ettı 2 gün sonra olur ama şöyle olamasada böyle olsa demeye başladı eşimde tamam ozaman bana izin ver ben gidiyim dedi adamın kafaya sonradan dank etti eşim işten çıkınca işlerin yürümıycegı yok çıkma daha başka şeylerde verıyım falan dedi ama eşim yenı yerle konustugu için ben oraya söz verdim olmaz dedi ve 10 gün once eşim yeni işine başladı ama ne başlamak 10 gündür yatak yüzü görmüyoruz hem eski yeri birden bırakmıyor adam müşteri kaybetmesin diye oranın arızalarına gidiyor hemde yeni yerin ama yeni yerin işleri başlı başına iş gecenin her saatı arıyorlar gel diye eşimde kalkıp gidiyor tabi bende onunla çünkü hem yüzünü görememiyorum hemde zaten yoruluyor arabayı kullanıyorum ki yolda dinlensin diye 10 gündür en erken 1 buçukta girdik eve işleri bitirip eşim bide oruç tutuyo açlıkta var çok bitkin düşüyor
en son beni sinir eden olay bugece saat 4 te adam arıyo gel arıza var eşim sabah erkenden gelirim bu saatte okadar yolu gelemem diyo adam anlamıyor illa gelcen en sonunda eşim telefondan birseyler tarif etti adam yaptı aslında sigorta atmış onu kaldırdı sonrda bak iyiki gelmedin diyo pişkin pişkin sinir oldum
bende çok yıprandım bu arada eşim bendende çok yıprandı evde temiz çamaşır kalmadı pislikten mabilyaları tanıyamaz olcaz yakında yemek desen hep dışarde yiyoruz tüm bunların karşılgında eşim eski çalıştgı yerden tek kuruş para almıyor bende panolardan para almıyorum ama herkez bukadar çalısıyorsunuz paraları nereye sıgdırcaksız diyo bilmiyorlarki eşşek gibi bedavaya çalışıyoruz ben eşimi bu kadar çalışmadan nasıl kurtarcam ya adam resmen iş kolık benıde kendı gibi yapmaya çalışıyor inanın bu şekılde çalısırsak yakında bende usta olcam:) eşime birşey söylıyınce zaman ver biraz bana diyor ama o zaman nekadar bir sey demıyor ve 10 günde zayıfladı hasta olcak korkuyorum ben nasıl yapcamda vazgeçircem bukadar çalışmaktan:(

Bende saf sad okuyorum lotoyu tutturduk veya zengin olduk rahat batiyo diyeceksiniz diye...e madem para vermiyolar birakin gitmeyin ikinizde.nasilsa bedavaymis niye zorluyorsunuz ki kendinizi

​Madem paranızı vermiyorlar neden gidiyorsunuz,ayrıca gece acilen bir iş için gidiyorsanız bile mesai adı altında paranızı vermeleri gerekir.

Konu başlığını okuyunca sandım ki eşiniz cimri, para biriktiriyor mal mülk sahibi olmak için amaaa güldüm resmen sizinde onunla birlikte seferber olmanıza, özür dilerim. Hayat müşterektir ama babanızın işi bile olsa bedavaya çalışılmaz ki. Yazık günah elden ayaktan düşmeyin. Bence eşinizin silkelenmeye ihtiyacı var. Allah kabul etsin ramazandayız birde... Alıp karşınıza konuşun olmuyor böyle diye, sonuçta sizinde ihtiyaçlarınız var, iş yaparken para kazanamamak olcak iş değil...

Bende saf sad okuyorum lotoyu tutturduk veya zengin olduk rahat batiyo diyeceksiniz diye...e madem para vermiyolar birakin gitmeyin ikinizde.nasilsa bedavaymis niye zorluyorsunuz ki kendinizi

bedava ama bazı rahatlıkları var benim çalıştıgım yerde çalışırken rahattık çok aşıra para vermeselerde para bizim elimizdeydi ödemler falan sıkısınca kullanıyoduk ondan şikayetım hala yok..

​Madem paranızı vermiyorlar neden gidiyorsunuz,ayrıca gece acilen bir iş için gidiyorsanız bile mesai adı altında paranızı vermeleri gerekir.

daha ay dolmadı yeni yerde verceklermış ama para istemiyorum ben eşimi nasıl böyle çalışmaktan vazgeçırcem sıkıntım o benşm

Konu başlığını okuyunca sandım ki eşiniz cimri, para biriktiriyor mal mülk sahibi olmak için amaaa güldüm resmen sizinde onunla birlikte seferber olmanıza, özür dilerim. Hayat müşterektir ama babanızın işi bile olsa bedavaya çalışılmaz ki. Yazık günah elden ayaktan düşmeyin. Bence eşinizin silkelenmeye ihtiyacı var. Allah kabul etsin ramazandayız birde... Alıp karşınıza konuşun olmuyor böyle diye, sonuçta sizinde ihtiyaçlarınız var, iş yaparken para kazanamamak olcak iş değil...

konusuyorum bekle düzene sokcam diyo ama bende sabır kalmadı

dertlisin ama yine de hayatın çok hoşuma gitti
Eşinle ortak iş yapman, onu daha fazla görmek için arabayı senin sürmen, bu kadar çalışkan bir eş, evi pislik götürmesi...
Hayalimi anlatmışsın :nazar:
umarım bi an önce düzene girer işleriniz de, çamaşırları yıkarsınız, beraber dinlenirsiniz :) ama yine de hayatınız guzel bence :)

dertlisin ama yine de hayatın çok hoşuma gitti
Eşinle ortak iş yapman, onu daha fazla görmek için arabayı senin sürmen, bu kadar çalışkan bir eş, evi pislik götürmesi...
Hayalimi anlatmışsın :nazar:
umarım bi an önce düzene girer işleriniz de, çamaşırları yıkarsınız, beraber dinlenirsiniz :) ama yine de hayatınız guzel bence :)

bende hayatımı seviyorum kendi adıma şikayetim yok aslında ama eşim çok yoruluyor sıkıntım o benım yoksa hayatımı sevıyorum:)
inş sende hayalıne kavuşursun:)

Back
X