Bukadar saf olur mu bi insan ?

Zararın neresinden dönülse kardır. Şimdi cinsel hayatı var diye kızı başı boş bırakmakta doğru olmaz.
Gerçi bunu kendi düşünmesi gerekir ama düşünemiyor demekki. O yinede uyarsın, dinlemezse kendi ayıbıdır. Ama oturup izlemek biraz vicdansızlık olur.

Tamam uyarsın ama arkadaşını çok iyi tanıyor ilk olmadığını son olmayacağını da biliyor. Uyarma üslubu çok ağır olmuş arkadaşı belki başlıkta ki gibi "Beni saf sanıyor" diye algılamış olabilir. Uyarırsın olmuyor yollarını ayırırsın arkadaşlık görevini yerine getirirsin çoğu zaman da yanında olmuş arkadaş zaten kızın babasına bile yalan söylemiş arkadaşı için.

Kısaca ; Uyarması güzel ama üslup yanlış.

ilk yorumumda da belirtmiştim arkadaşınızın saf olduğunu düşünmüyorum...
zaten siz sorduğunuzda beraber olduğunu söylemiş.
Gerçekten saf olsa, gelip size bundan mutluluk duyarak hevesle UniQuE88 biz birlikte olduk çok mutluyum diyerek anlatır...
sizde Allahım ne kadar saf kız, inanmış bir de hevesle anlatıyor derdiniz...

ama arkadaşınız gayet normal şekilde ilişkisini yaşıyor, sorulunca da "evet yaşadık bile ne var ki yani" modun da...
kısaca bilinçli..

ve bir de zaten bakire olmadığını belirtmişsiniz.
bu durum alışmış kudurmuştan beterdir sözüne dönmüş...

alan memnun veren memnun hesabı...

kimsenin saf olduğu yok...

sizin bundan sonra ki tutumunuz bana kalırsa da değişmeli..
öncelikle arkadaşınızın saf herkese kanan birisi olduğunu düşünüp acımayın...

oturup yeniden konuşun... yolunun yol olmadığını, ailesinin bunları hak etmediğini...
2. gecede yatağa girip bir de bakire olmadığını gören erkeğin kendisiyle asla evlenmeyeceğini güzel bir şekilde dile getirin...

sizi anlıyorum.. benimde yakın arkadaşlarımın başına gelen konularda üzülür kendi derdimmiş gibi çözümler arardım.
ailesine karşı ben utanırdım. ayıbını bildiğim halde susuyorum diye...
ama ne oldu biliyor musunuz?

gün geldi her anne baba gibi onlar evlatlarını bağırlarına bastılar bende el kızıyım neticede ve hemen kötü kız olarak bilindim...

...
mesafenizi koruyun.. eskisi kadar ailesine ziyaretlerde bulunmayın... ayşe teyze, fatma teyze artık ney ise biz biraz büyüdükçe farklılaştık galiba, anlaşamadığımız, fikir ayrılığına düştüğümüz konular oluyor. benimde kendi hayatımı düşünmem lazım kusura bakmayın diyerek biraz olsun aileden uzak kalın...

Yapacağını yapmışsın...
Gerisi onun hayatı...
Gayet açık ve net konuşmuşsun...
Bu tarz bir hayatı seçiyor ve istiyorsa, "bunun için ne yapmalıyım" diye çözümler arayarak tüketme enerjini...Onun annesi değilsin..

bencede arkadaşın saf değil ne yapıyorsa bilerek isteyerek yapıyor
sen onu uyarmışsın sana düşeni yapmışsın gerisi ona kalmış
yerinde olsam arkadaşımdan da ailesinden de biraz uzak dururum:31:

arkadaşın saf veya değil sen üzerine düşeni yapmışsın bazı arkadaşlarımız uyarmamalıydın diyor ama günaha-yanlışa seyirci kalmak onu yapmak gibidir..

Yorumları okumadım ;

Kızmakta haklısın , ayrıca ben arkadaşını hiç de öyle saf görmedim nedense.

"Ben istedim birlikte olmayı" :53:

Annemin bir arkadaşı vardı bekardı oda aynen anlattığın gibiydi. Annem hep çok iyi niyetli saf iki güzel söze kanar derdi ama bence saflığından değil yapmak istediğinden yapıyordu.
Arkadaşınızdada öyle düşündüm ben.

Evet kızlar dediklerim yine teker teker çıktı. Çocuk bundan ayrıldı.
2 günde altıma yatanla işim olmaz senin gibileriyle hergün beraber oluyorum rahat bırak beni dedi..kendim okudum mesajları :53:
Sonuş yine hüsran..yine hayal kırıklığı..Bir yandan da sevindim arkadaşım için çünkü sağlam ayak değildi oğlan, kavga dövüş kumar hepsi var..bide küfürsüz bir cümle çıkmıyor hiç ağızından :50: tam bir bela anlayacağınız!

Sen ne bekliyordun ki ? Erkeğin gözünde zaten simgesi belli arkadaşının ve senin o saf dediğin arkadaşın da biliyor bunu. O anın tadını çıkarıyor hepsi bu benim nazarımda da arkadaşın gibi kadınlar belli sıfatı hak ediyor. Yarın başkası olacak öbür gün başkası o alışmış duramıyor sende kendi yoluna çekemiyorsan yolundan çekil kötü sen olursun ailesi kızına kıyamaz olan sana olur.

Sen ne bekliyordun ki ? Erkeğin gözünde zaten simgesi belli arkadaşının ve senin o saf dediğin arkadaşın da biliyor bunu. O anın tadını çıkarıyor hepsi bu benim nazarımda da arkadaşın gibi kadınlar belli sıfatı hak ediyor. Yarın başkası olacak öbür gün başkası o alışmış duramıyor sende kendi yoluna çekemiyorsan yolundan çekil kötü sen olursun ailesi kızına kıyamaz olan sana olur.

Anlık bişey olsaydı aşktan sevgiden gelecekten çoluktan çocuktan bahsedip durmazdı :52:
Her gece içmeye de başladı, durduramıyorum kızı! Ama Allahtan o baş belasından kurtuldu.
Biran önce normal hayata dönsün başka hiçbir şey istemiyorum :50:

Bazıları öyle yorumlar yapıyor ki sanki ben arkadaşımın kötülüğünü istiyorum..siz oturup seyredin bu gibi durumlarda!

Back
X