• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bulamadım !!!

Zuleyhanin_bebegi04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
798
254
33
Bu gidişle buraya çok konu acıcam galiba biliyorsunuz eşim 10 gün kadar önce İzmire ev bakmaya gitti hale'n bakıyor . kaç gündür oğlum çok huysuz doğal olarak onu evimizi düzeni özledi çocuk yemek içmek istemiyor bende sıkıldım eşimde ev tutmak icin ayın 15 maaşı beklıyor dün yine mesajlar attım bir halta yaramıyorsun madem paran yoktu neden gittin falan filan oda doktoramı başlattım ıalerim var hem kolay degil para olsa hemen ama pram yok babandan al dedim o da sadece bir milyar vermiş eee bunun depozıtosu kirası emlakçısı var naklıye falan dedi mecbur bir dahaki aya kadar bekleyecez hem annendesin bol bol hasret gider uzak olacaksın falan kavga ettim bana ben eve taşınmadan baya masraf etmiştim nakliyeyi baban yapsın dedi cıldırdım hem vedalaşmaya gitme hemde g.t gezdiedigin eve masraf yaptın diye babamdan mi çıkarıyorsun bir sürü hakaret kapattı yüzüme boşanalım dedim ses yok

Bu gidişle buraya çok konu acıcam galiba biliyorsunuz eşim 10 gün kadar önce İzmire ev bakmaya gitti hale'n bakıyor . kaç gündür oğlum çok huysuz doğal olarak onu evimizi düzeni özledi çocuk yemek içmek istemiyor bende sıkıldım eşimde ev tutmak icin ayın 15 maaşı beklıyor dün yine mesajlar attım bir halta yaramıyorsun madem paran yoktu neden gittin falan filan oda doktoramı başlattım ıalerim var hem kolay degil para olsa hemen ama pram yok babandan al dedim o da sadece bir milyar vermiş eee bunun depozıtosu kirası emlakçısı var naklıye falan dedi mecbur bir dahaki aya kadar bekleyecez hem annendesin bol bol hasret gider uzak olacaksın falan kavga ettim bana ben eve taşınmadan baya masraf etmiştim nakliyeyi baban yapsın dedi cıldırdım hem vedalaşmaya gitme hemde g.t gezdiedigin eve masraf yaptın diye babamdan mi çıkarıyorsun bir sürü hakaret kapattı yüzüme boşanalım dedim ses yok
İyide eşinizde para olsa anında tutar ev tutmak kolay değil ki demek ki bütçenize uygun ev bulamamış hem siz eşinize babandan al derseniz oda aynısını size söyler babandan iste para diye.Yanlış anlamayın ama burada fevri davranan siz olmuşsunuz biraz.

Ne değişik insansınız ya, o adam sizi boşasa yeri

Adam ev tutamadığı için mi boşanalım dedin anlamadı kimse bişey. Bence bu boşanalım ayrılalım konusunu ciddi değilsen dillendirme. Sonra her kavganızda yapışır ağzınıza söyler durursunuz. Sonu iyi olmaz.
Küçücük ilçede bile ev tutma o kadar masraflı ki. Annemgille böyle bi olay geçti başımızdan ev tutana kadar karnımız çatladı.
Gittiğin yerdeki insanlarda yabancı olduğunu anlıyolar fahiş fiyat çekiyolar sana nasıl olsa bilmez buraları diye.

Para yoksa ne demeye gitti ev bakmaya. Bulsa anlaşsa ne olacaktı. Hani para? der mal sahibi.
Babalardan istemeye kadar planı doğru yapsanıza. Adam tatile mi gitti nedir?

Ne diyosunuz Allah askina :110:
Google translate den mi cevriliyolar bu konular ?
Anladigim kadariyla esiniz acsin bu konuyu
Gelen cevaplar bosan kardes olacak ;)
Allah kocaniza sabir versin !

Eşiniz parası yokken neden ev bakmaya gitti siz neredesiniz ve neden birbirinizin babasından para isteme teklifinde bulunuyorsunuz ? Kafamda deli sorular:110::bicak:

Back
X